kızlaar pzt günü kalp atışlarını gördük allahım mucize bişey allahım isteyen herkese versin...bi tarfta arkadaşlarım için üzülüyorum bi taraftan mutluluk ne biliyim burada büyük bi aileyiz sanki
kızlar dün gece çoook kanamam oldu. bebiş gitti listeden silin.ben bu sayfaları kapattım. size başarılar...psikolojim 4 deneme kaldırdı. her defasında ölümden dönüyoom. evlatlık için uğraşacam.hepinize boool şans....
aynne canım gerçek bi mucizee..aramızda 2 hafta var :) kalp atışlarından sonra ne zaman gittin doktora?ben dün testleri yaptırdım sonuçlar iyi onları göstermeye gidicem haftasonu doktoruma ama sonraki muane ne zaman olur ki?evett ya çok güzel bir duygu. ben kalp atışlarını duyunca inanmıstım bebeişimin benimle olduğuna.Allah tamamına erdirsin canım.
aynne canım gerçek bi mucizee..aramızda 2 hafta var :) kalp atışlarından sonra ne zaman gittin doktora?ben dün testleri yaptırdım sonuçlar iyi onları göstermeye gidicem haftasonu doktoruma ama sonraki muane ne zaman olur ki?
kan ve idrar testi,hormonlara bakılıyor rubella vb hastalıklara bağışıklık,hepatit,Hıv testleri yapıldı. Ayrıca herhangi bir enfeksiyon olup olmadığına bakıldı..tam bir check up gibi yani..canım pozitif sonucumu 3 martta almıstım ilk randevuyu 17 martta doktor verdi.keseyi ve bebişimin kalp atısını gördüm.2 randevu için tekrar 15 gün sonrası için randevu verdi.31 mart salı 2.kontrolüm var canım.ama benden henüz test istemediler.sen hangi testleri yaptırdın
kan ve idrar testi,hormonlara bakılıyor rubella vb hastalıklara bağışıklık,hepatit,Hıv testleri yapıldı. Ayrıca herhangi bir enfeksiyon olup olmadığına bakıldı..tam bir check up gibi yani..
ben tedaviye basladığım zaman bu testleri yaptırmıstım.hatta rubella (yani kızamıkçık geçirmemişim)bu sebepten aşı olmustum ve tedavim 4 ay ertelenmek zorunda kalmıstı.
ayyy kızlar ya benimde randevum pazartesi günü acaba kalp atışını duyabilecekmiyimm.. dr çarşamba gel demişti aslında am dayanamam ben o kadar orbiss sen ne güzel çabucak duymuşsun kalp atışını.ben 10 martta öğrendim sonucumu ilk randevum 18 martta idi sadece keseyi gördük. şimdi 30 martta tekrar gidicem çok korkuyorum ya bi sorun varsa die. çünkü benim ne miğdem bulanıyo ne bi belirtim var hiç bişi yok sadece karnım ağrıyo ara ara. sizlerde belirti varmı bugün tam 6 hafta bitti...
kızlar nasılsınızz canlarımmm
ya böyle benden su gibi halen akıntı gelmeye devam ediyo sizde de oluyomu dr sordum jelden ve rahiminden kaynaklanıyo dedi ama bend eher dk iç camasır degişmekten sıkıldım
canım pazartesi 6+5 olacaksın .duyarsın bence kalp atıslarını.benim dondurulmus olduğu için test tarihim transferden 15 gün sonraydı.ilk randevumda testten 15 gün sonra vermişlerdi.yani ilk kontrolumde hem bebişimizi görüp kalp atısını duyduk.6+6 ydım ilk kontrolumde.Ama suna inanki insallah kalp atısını duyduğunda hayatın boyunca duyduğun en güzel melodi gibi gelecek.benim midemde 5.haftadan beri sürekli hazımsızlık ve hafif mide bulantısı var.
kızlar dün keseleri gördüm ikiz bebeciğim olacak inşallah...listeye ekleyebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?