2009 kasım ayında anne olacaklar buraya lütfen!!!!!!

kızlaar pzt günü kalp atışlarını gördük allahım mucize bişey allahım isteyen herkese versin...bi tarfta arkadaşlarım için üzülüyorum bi taraftan mutluluk ne biliyim burada büyük bi aileyiz sanki

evett ya çok güzel bir duygu. ben kalp atışlarını duyunca inanmıstım bebeişimin benimle olduğuna.Allah tamamına erdirsin canım.

canım nedesem boş .geçmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah

evett ya çok güzel bir duygu. ben kalp atışlarını duyunca inanmıstım bebeişimin benimle olduğuna.Allah tamamına erdirsin canım.
aynne canım gerçek bi mucizee..aramızda 2 hafta var :) kalp atışlarından sonra ne zaman gittin doktora?ben dün testleri yaptırdım sonuçlar iyi onları göstermeye gidicem haftasonu doktoruma ama sonraki muane ne zaman olur ki?

canım pozitif sonucumu 3 martta almıstım ilk randevuyu 17 martta doktor verdi.keseyi ve bebişimin kalp atısını gördüm.2 randevu için tekrar 15 gün sonrası için randevu verdi.31 mart salı 2.kontrolüm var canım.ama benden henüz test istemediler.sen hangi testleri yaptırdın

kan ve idrar testi,hormonlara bakılıyor rubella vb hastalıklara bağışıklık,hepatit,Hıv testleri yapıldı. Ayrıca herhangi bir enfeksiyon olup olmadığına bakıldı..tam bir check up gibi yani..

kan ve idrar testi,hormonlara bakılıyor rubella vb hastalıklara bağışıklık,hepatit,Hıv testleri yapıldı. Ayrıca herhangi bir enfeksiyon olup olmadığına bakıldı..tam bir check up gibi yani..

ben tedaviye basladığım zaman bu testleri yaptırmıstım.hatta rubella (yani kızamıkçık geçirmemişim)bu sebepten aşı olmustum ve tedavim 4 ay ertelenmek zorunda kalmıstı.

ben tedaviye basladığım zaman bu testleri yaptırmıstım.hatta rubella (yani kızamıkçık geçirmemişim)bu sebepten aşı olmustum ve tedavim 4 ay ertelenmek zorunda kalmıstı.

Aslında bana da ters geldi neden şimdi yapılıyor diye tedavi öncesi de bir sürü test yapılmıştı...çok şükür bişey çıkmadı

ayyy kızlar ya benimde randevum pazartesi günü acaba kalp atışını duyabilecekmiyimm.. dr çarşamba gel demişti aslında am dayanamam ben o kadar orbiss sen ne güzel çabucak duymuşsun kalp atışını.ben 10 martta öğrendim sonucumu ilk randevum 18 martta idi sadece keseyi gördük. şimdi 30 martta tekrar gidicem çok korkuyorum ya bi sorun varsa die. çünkü benim ne miğdem bulanıyo ne bi belirtim var hiç bişi yok sadece karnım ağrıyo ara ara. sizlerde belirti varmı bugün tam 6 hafta bitti...

canım pazartesi 6+5 olacaksın .duyarsın bence kalp atıslarını.benim dondurulmus olduğu için test tarihim transferden 15 gün sonraydı.ilk randevumda testten 15 gün sonra vermişlerdi.yani ilk kontrolumde hem bebişimizi görüp kalp atısını duyduk.6+6 ydım ilk kontrolumde.Ama suna inanki insallah kalp atısını duyduğunda hayatın boyunca duyduğun en güzel melodi gibi gelecek.benim midemde 5.haftadan beri sürekli hazımsızlık ve hafif mide bulantısı var.

ya böyle benden su gibi halen akıntı gelmeye devam ediyo sizde de oluyomu dr sordum jelden ve rahiminden kaynaklanıyo dedi ama bend eher dk iç camasır degişmekten sıkıldım

ya böyle benden su gibi halen akıntı gelmeye devam ediyo sizde de oluyomu dr sordum jelden ve rahiminden kaynaklanıyo dedi ama bend eher dk iç camasır degişmekten sıkıldım

canım benimde öyle ben günlük ped kullanıyorum bunun için. akıntım oldukça değişiyorum yoksa başedemez hale glioyorum....bence sende öyle yap. bence jelden kaynaklı o akıntılar...

inşallah canım ... hayırlısı ile bi görsem meleğimin kalp atışını....o kadar tedirginimki anlatamam.. midem bulanmayınca acaba kesemi boş die bile düşünmeye başladımmm..ama allhıma sığındım allahıma emanetiz...:Saruboceq:

benimde akıntım var. ama hamilelikte oluyormuş, birde biz jel kullanıyoruz ya onunda etkisi ile daha fazla oluyor

hayırlı olsun canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız ve birlikte büyütürüz inşallah

kızlar ya grip oldum cok kötüyüm nefes alamıyorum neyapacagımı şasırdım ya yarın dr gidicem dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…