2009 kasım ayında anne olacaklar buraya lütfen!!!!!!

eşimde aynısını söyledi. Keşke eve alsakta hergün akşam bebişimi görsem diyor:)

özlem cnm doktor beni 2 hafta sonra çağırdı ama seni 3 hafta sonra çağırmış niye acaba cnm....merak ettim

Orbisscimm benim bilgileri de ekledimmm

beni de ekleyin listeye lütfen beklenen doğum tarihi 11 kasım, tek kese gördük

canım benim sat 26 şubat

banide düzelt canım sat 26 şubat

canım az kaldı hele kalp atsılarını hayırlısında duyda bak arsız oluyosun sürekli duymak istiyosun ben eşime diyorumki eve bir ultrasyon alalım ben hep bakıyım dinliyimkaydirigubbakcemile3

ayyyy ne güzel olurdu dimi acab ultrasona fala girmeninde zararı olurmuki? seni hala atttanmı muayenemi ediyolar? ne zaman karından bakmaya başlıyolar acaba...?

destny87....................10 ocak..................................???
turser.........................25 ocak..................................1 kasım (ikiz)
angel...baby................28 ocak..................................4 kasım (ikiz)
orbiss.........................28 ocak..................................4 kasım(tek bebiş)
özlenözlem...................1 şubat.................................8 kasım(tek bebiş)
tuğbaa..........................2 şubat.................................9 kasım(tek bebiş)
masalselda...................2 şubat ................................9 kasım(tek bebiş)
aysun 76......................4 şubat..................................11 kasım(tek bebiş)
cherry09.......................7 şubat.................................14 Kasım (tek bebiş)
kinder...........................9 şubat.................................???
dorukk........................11 şubat.................................18 kasım(tek bebiş)
elif23...........................26 şubat
sevinç1985
sumela

angel canım bende en son kontrolümde yani geçen hafta banada herşeyin yolunda olduğunu ve 1 ay sonra ikinci kontrole çağıracağını söyledi bende senin gibi çoğul olduğu için 15 günde 1 bakar diye düşündüm ama sorun yoksa aylık kontroller oluyormuş son zamanlarda sıklaşabilirmiş duruma göre tabii bu arada biton tahlil verdi onları hemen görmek istedi şimdi onları yaptırıp göstereceğim bende bir daha ki kontroldede ikili testin zamanı gelmiş oluyormuş konuşacağız onuda dedi gerçi ben ne ikili nede 3 lü test yaptırmayacağım neticede bebişim sorunlu bile çıksa ALlahın izniyle dünyaya getirmekte kararlıyım bu yüzden yaptırmak benim için mantıklı olmaz tabi bu benim düşüncem aksi düşüncelerede saygı duyuyorum

yani kontrolün 1 ay sonra olmasını takma kafana bendede aynısı oldu canım

Dorukcum bu defa karından muane etti artık böyleymiş sende kalp atıslrını duyduktan sonra artık karnından bakarlar canım ben bide dr degiştirdiim ya tüp bebek dr genelde alttan muane ediyolar... :CüvCüv:Şeniz
tursercim saol canım bende işte endişe duyuyorum eşimde ya ne takıyosun belim agrıyo suram agrıyo diye 15 sonra gene git diyo adamcez de haklı ayyy cok takıntılı oldum ben yaaa mirmirmirmir

kızlar dün gece çoook kanamam oldu. bebiş gitti listeden silin.ben bu sayfaları kapattım. size başarılar...psikolojim 4 deneme kaldırdı. her defasında ölümden dönüyoom. evlatlık için uğraşacam.hepinize boool şans....

ne desem boş biliyorum..:çok üzgünüm:rabbim hakkında hayırlısını versin. ama unutma rahmine düşüren rabbim elbet birgün kucağınada verecektir.umudunu yitirme arkadaşım....allah yardımcın olsun....

canımsın yaaaa çooook üzüldüm ama kurban olduğum Allahın bir bildiği vardır herhalde. Bundan sonrasında gönlüne göre versin rabbim

Selda ne diycemi bilemiyorum çok üzüldüm arkadaşımm:1no2: allahım hakkında hayırlısını versin:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…