- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
NİK SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
destny87....................10 ocak..................................???
turser.........................25 ocak..................................1 kasım (ikiz)
angel...baby................28 ocak..................................4 kasım (ikiz)
orbiss.........................28 ocak..................................4 kasım(tek bebiş)
özlenözlem...................1 şubat.................................8 kasım(tek bebiş)
tuğbaa..........................2 şubat.................................9 kasım(tek bebiş)
masalselda...................2 şubat ................................9 kasım(tek bebiş)
aysun 76......................4 şubat.................................???
cherry09.......................7 şubat.................................14 Kasım (tek bebiş)
kinder...........................9 şubat.................................???
dorukk........................11 şubat.................................18 kasım(tek bebiş)
elif23
sevinç1985
sumela
ALLAHIM HEPİMİZE YAVRULARIMIZI KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN
NİK SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
destny87....................10 ocak..................................???
turser.........................25 ocak..................................1 kasım (ikiz)
angel...baby................28 ocak..................................4 kasım (ikiz)
orbiss.........................28 ocak..................................???
özlenözlem...................1 şubat.................................8 kasım(tek bebiş)
tuğbaa..........................2 şubat.................................9 kasım(tek bebiş)
masalselda...................2 şubat ................................9 kasım(tek bebiş)
aysun 76......................4 şubat.................................???
cherry09.......................7 şubat.................................???
kinder...........................9 şubat.................................???
dorukk........................11 şubat.................................18 kasım(tek bebiş)
elif23
sevinç1985
sumela
ALLAHIM HEPİMİZE YAVRULARIMIZI KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN
listeyi tarih sıralamasına göre düzenledim ve kendimide ekledim bu listeden kopyala yapıştır yaparak ekleyelim ne dersiniz???
canım benim sat 26 şubat
canım az kaldı hele kalp atsılarını hayırlısında duyda bak arsız oluyosun sürekli duymak istiyosun ben eşime diyorumki eve bir ultrasyon alalım ben hep bakıyım dinliyimkaydirigubbakcemile3
kızlar dün gece çoook kanamam oldu. bebiş gitti listeden silin.ben bu sayfaları kapattım. size başarılar...psikolojim 4 deneme kaldırdı. her defasında ölümden dönüyoom. evlatlık için uğraşacam.hepinize boool şans....
nerdesiniz ayoll ben dr aramaktan kafayı yiyecek hale geldim yaaa -tatlicadiarzu-
nerdesiniz ayoll ben dr aramaktan kafayı yiyecek hale geldim yaaa -tatlicadiarzu-
kızlar dün gece çoook kanamam oldu. bebiş gitti listeden silin.ben bu sayfaları kapattım. size başarılar...psikolojim 4 deneme kaldırdı. her defasında ölümden dönüyoom. evlatlık için uğraşacam.hepinize boool şans....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?