- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
canım benim ne mutlu sana.. allahım kucağına almayıda nasip eder inaşllah darısı bana benim daha 1 haftam var bebeğimin kalp atışını duymak için. .. inşalla bizde sağ salim duyarız kalbinin o küt küt sesini....:Saruboceq:
Tuğba hayatım gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Harika bir duygu değil mi. Normalde hiçbirşey hissetmiyor insan hamiş olduğunu anlayamıyor. Ne zaman bebişi görüyorun ozaman insan bir tuhaf oluyor yaaaaaa
kızlar ya uyuyamnadım saat itiaberiyle bugün girdik dr gidicem ya gene bir heyecan sardı beni
kızlar hamd olsun rabbime bebişimin kalp atışlarını gördüm...pıt pıt atıyo durmaksızın...rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder...zaman o kadar çabuk geçiyorki aslında farkına varmıyoruz bile...7 haftalık oldu bebişim teyzeleri maşallah...darısı sizlerinde başına...allahım hepinize bu duyguları yaşatsın...
kızzlarrrr ben geldim huhu kasım anneleri cok şükür ikiyavrumundan saglık durumu cok iyi allahıma hamdolsun nisandan ikili test yaptırcaz kaydirigubbakcemile5
canım hadi gözün aydın allah nazarlardan saklasın senide bebeklerinide....darısı bizlere inşallah ben daha kalp atışını bile duymadım.. haftaya bugün duyucaz inşallah....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?