2009 kasım ayında anne olacaklar buraya lütfen!!!!!!

tuğbaa...........................sat 2 şubat.........tek bebiş.........9 kasım
özlenözlem....................sat 1 şubat.........tek bebiş.........8 kasım
orbiss............................sat 28 ocak
aysun 76.......................sat 4 şubat
cherry09........................sat 7 şubat
dorukk...........................sat 11 şubat......tek bebiş..........18 kasım
elif23
destny87....................sat 10 ocak
sevinç1985
kinder.........................sat 9 şubat
angel...baby................sat 28 ocak........ikiz bebiş............4 kasım??(ikiz olunca erken doğabilir?
sumela
masalselda.................sat 2 şubat ........tek bebiş............9 kasım

Bu arada turserin fikrine katılıyorum muhtemel doğum tarihlerimizi yazalım kızlar

Tuğba hayatım gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Harika bir duygu değil mi. Normalde hiçbirşey hissetmiyor insan hamiş olduğunu anlayamıyor. Ne zaman bebişi görüyorun ozaman insan bir tuhaf oluyor yaaaaaa

kaydirigubbakcemile5 tşk. cnm...inş. inş. duyucaksın sen içini ferah tut cnm...sengözlerimebaksanab ikimizde hayırlısıyla kucağımıza alıcaz...ve tüm isteyenler...

ewet haklısın cnm benim...yavaş yavaş inanıyorsun hamiş olduğuna cnm...çok garip pıt pıt atıyor kalbi...bizden bir parça cnm...rabbim herkese bol bol çocuk nasib etsin...hayırlısıyla bebişim doğsun inş...fazla ara vermeden dondurulmuşlarımıda deneyeceğim inş....kaydirigubbakcemile2

benim beklenen doğum tarihim 11 kasım bu arada tek kese gördük

ya kızlar bişi sorcam benim merkezim bana uzak biraz araç sorunum var gidip gelmek için. acab diyorum artk merkeze değilde normal bir hastaneye kadın doğumcuya gitsem olmazmı?sadece keseyi gördük kalp atışını duymadık daha acaba bi problem olurmuki.ben b.düzünde oturuyorum medicana var burda ordada tüp bebek yaptıkları için anlarlar heralde ne dersiniz?

dorkcum benim dr beni artık normal kadın dogumdr yönlerdirdi yarın oraya gidicem antalya medical parka ben daha dr söylemeden o bana dedi snein için daha verimli olur hem hastane edinmiş hemde dogum dr edinmiş olursun dedi bana gelmen sorun degil ama ben tüp bebege bakıyorum dedi yani dogum zamanı hadi hastane ara felan olayı olmaz dedi bide ben bagkurlugum dr bunu bliyodu allah razı olsun elindne geleni, fazlasıyla yapıyo sonucta her muane benim dr 100 ytl veriyoduk yararlanmamızı istedi bagkurdan

NıK SAT MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

destny87....................10 ocak..................................???
turser.........................25 ocak..................................1 kasım (ikiz)
angel...baby................28 ocak..................................4 kasım (ikiz)
orbiss.........................28 ocak..................................???
özlenözlem...................1 şubat.................................8 kasım(tek bebiş)
tuğbaa..........................2 şubat.................................9 kasım(tek bebiş)
masalselda...................2 şubat ................................9 kasım(tek bebiş)
aysun 76......................4 şubat.................................???
cherry09.......................7 şubat.................................???
kinder...........................9 şubat.................................???
dorukk........................11 şubat.................................18 kasım(tek bebiş)
elif23
sevinç1985
sumela

ALLAHIM HEPıMıZE YAVRULARIMIZI KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASıP ETSıN

listeyi tarih sıralamasına göre düzenledim ve kendimide ekledim bu listeden kopyala yapıştır yaparak ekleyelim ne dersiniz???

NıK SAT MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

destny87....................10 ocak..................................???
turser.........................25 ocak..................................1 kasım (ikiz)
angel...baby................28 ocak..................................4 kasım (ikiz)
orbiss.........................28 ocak..................................4 kasım(tek bebiş)
özlenözlem...................1 şubat.................................8 kasım(tek bebiş)
tuğbaa..........................2 şubat.................................9 kasım(tek bebiş)
masalselda...................2 şubat ................................9 kasım(tek bebiş)
aysun 76......................4 şubat.................................???
cherry09.......................7 şubat.................................???
kinder...........................9 şubat.................................???
dorukk........................11 şubat.................................18 kasım(tek bebiş)
elif23
sevinç1985
sumela

ALLAHIM HEPıMıZE YAVRULARIMIZI KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASıP ETSıN

Son düzenleme:

tugbacım tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsina.s.

kızzlarrrr ben geldim huhu kasım anneleri cok şükür ikiyavrumundan saglık durumu cok iyi allahıma hamdolsun nisandan ikili test yaptırcaz kaydirigubbakcemile5

maaşallah canım Allah nazardan saklasın. Bizide 3 hafta sonraya çağırdı , ozaman testlere başlayacağız dedi. Hadi bakalım hepimizinde bu süreçleri iyi gidiyor. ınşallah snuna kadarda böyle olacak:)

kızzlarrrr ben geldim huhu kasım anneleri cok şükür ikiyavrumundan saglık durumu cok iyi allahıma hamdolsun nisandan ikili test yaptırcaz kaydirigubbakcemile5

canım hadi gözün aydın allah nazarlardan saklasın senide bebeklerinide....darısı bizlere inşallah ben daha kalp atışını bile duymadım.. haftaya bugün duyucaz inşallah....delikafadulden

kızlar ama dr beni taaaaa 1ay sonra cagırdı ya 21 nisanda nasıl beklicem ben 1 ay yaaa sacma degilmi sonucta bu tedaviyle olusan bi gebelik hemde cogul 15 günde bir takip etmesi gerekmez mi

canım hadi gözün aydın allah nazarlardan saklasın senide bebeklerinide....darısı bizlere inşallah ben daha kalp atışını bile duymadım.. haftaya bugün duyucaz inşallah....delikafadulden

canım az kaldı hele kalp atsılarını hayırlısında duyda bak arsız oluyosun sürekli duymak istiyosun ben eşime diyorumki eve bir ultrasyon alalım ben hep bakıyım dinliyimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…