2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

annam destna pek bi dadlu olmus oglusun masallah masallah tosuncuk opuyorumnanaktan

gülüşünü sevsinler beray hanımın masallah

zeytin gıı ne yatın ipekimizee saçları bianda böle olmuşş :roflol: yakışmışş esmer bombayaa
elifsun maşallah eylülcüm koca kız olmuşş
destna ahmetsaid in keltoş hali bile bi güzell valla yakışmışşş
ayseciimelbise yakışıy zeynep hanımaaa ama şu emzikle resim koyman gıcık oluyom haa klava:klava::roflol:
kenyam bu asyanında her cicisi ayrı güzell bide gülmüş yaaaaa
selocanım beraya bitiyom yaa gülmüş bide zilli maşaaa

kimse kalmadı demii :uhm:

saol canim benim.. ben hic flashli cekmiyom.. zararli oldugunu biliyorum hemde sicriyor flash patlarken..sende cekme canim ne olur ne olmaz..

yaa bende giydircem elbise yaa cok kıskandım bide toka taıyolar yaa aysecim cok cicş olmus fıtıgın masallah

saol kenyam.. sende giydir kizz.. cok tatli oluyorlar dimi elbiseyleopuyorumnanaktan

ayşeciimm al sana gülen beray

ayy yavrumm benim nekadar güzel gülüyoo öyle.. kiz selcen sen kizinin dötünü kasi gii arada bir masallah masallah zilliye senin kizi o kadar cok seviyomki benimki duysa kiskanir hekaydirigubbakcemile3 saclarini nasil yatiriyosun öyle yaa.. nilayinkiler hep havada?

bıcı bıcıdan sonraaa biz bugun böyle giyindik
[/URL][/IMG]

cok seker masallah.. patikleride giydirmek nasip oldu hee:hulya: asyamizi sapkasiz cek annesi yaa.. sIkIlmiyomu sapkadan..ben hic takamiyorum..

benim küçük tinki minkimm kürküyleee :roflol:

oyyy sevsinler senin tinki minkini.. kücük herif seni.. edaaa gii bu büyüdükce sana benziyoo haa.. masallah oglusuma

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan napiim canim.. benimkide emzik hastasi.. agzi bi an bos durmuyo.. memeyi birakiyoo.. emzigi aliyoo.. hatta bazen öyle agliyorki.. ac saniyomm memeyi vermeye calisiyom sanki savasiyoo.. zorla tikiyoom memeyi elleriyle itiyoo.. sonra emzigi veriyoom onu aliyoo.. bende anlamadim gittii ne varsa emzikte..

ege bakkal emzigidemi tutmadi.. ben ilk günden beri nukun kini veriyorum bu ücüncü emzigimiz.. biri latexti onu sevmedi.. latexle silikon varya ikisinide vermeyi denedinmi canim?

bıcı bıcıdan sonraaa biz bugun böyle giyindik
[/URL][/IMG]
oy maşallaaahh

benim küçük tinki minkimm kürküyleee :roflol:
anaam kürkü de pek güzelmiş gıı maşallah egeyee
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kız kendinden yatık benimkinin saçları ama ilerde kıvırık olcek deyü ümit ediyom yıkanınca kıvrışıyo çünkümm
aysem banamı benzeettin gııı Şeniz kociş duymasınnn :1ninca: çok üzülüyo nann :1ninca:

ben de saa benzetiyom hacı zemuszemus
yaa ben de çok üzülüyom herkes kocişe benzetiyoo akannehir

saol kenyam.. sende giydir kizz.. cok tatli oluyorlar dimi elbiseyleopuyorumnanaktan
evet yaa bizim elbiseler eccük büyük geliyolar bugun denedim ama olmadı

eda kız cok sinirli bakii senin oglus kııı cicişlerimizde pek yakısmıs canım tinki minkiye maşallah maşalla

ooyy maşalaaaahh o kel kafayı öperim kız ben bi de güzel bakmış kız babaya falan mı bakıyoduu maşallaaahh

ay bizim de hiç elbisemiz yok yaa

aysem banamı benzeettin gııı Şeniz kociş duymasınnn :1ninca: çok üzülüyo nann :1ninca:

duysunkaydirigubbakcemile3 sana benziyooosırnaşık şey

oy ne güzel banyodan sonra sapka takiyom biraz iniyoo.. iki saat sonra yine havadalar.. sinir oluyomdelikafadulden
nilayid esime benzetiyolar ama inceleyince bana benziyoo..ilk etapta alin göründügü icin ona benziyoo galiba? bide siz deyin gii kime benziyoo:sinifsinif:

evet yaa bizim elbiseler eccük büyük geliyolar bugun denedim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…