ayşecim maaşallah çok yakışmış elbisesiii
nasılda masum bakmış yavrum napsın :)))
allah bağışlasın çok datlu yaa..
sende flaşsızmı çekiyosun ben flaşlı çekiyorum kırkı çıktı nasılsa diye.
yaa bende giydircem elbise yaa cok kıskandım bide toka taıyolar yaa aysecim cok cicş olmus fıtıgın masallah
bıcı bıcıdan sonraaa biz bugun böyle giyindik
[/URL][/IMG]
benim küçük tinki minkimm kürküyleee :roflol:
zeytin gıı ne yatın ipekimizee saçları bianda böle olmuşş :roflol: yakışmışş esmer bombayaa
elifsun maşallah eylülcüm koca kız olmuşş
destna ahmetsaid in keltoş hali bile bi güzellvalla yakışmışşş
ayseciimelbise yakışıy zeynep hanımaaaama şu emzikle resim koyman gıcık oluyom haa klava: klava::roflol:
kenyam bu asyanında her cicisi ayrı güzellbide gülmüş yaaaaa
selocanım beraya bitiyom yaagülmüş bide zilli maşaaa
kimse kalmadı demii :uhm:
oy maşallaaahhbıcı bıcıdan sonraaa biz bugun böyle giyindik
[/URL][/IMG]
anaam kürkü de pek güzelmiş gıı maşallah egeyee
benim küçük tinki minkimm kürküyleee :roflol:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanayy yavrumm benim nekadar güzel gülüyoo öyle.. kiz selcen sen kizinin dötünü kasi gii arada bir masallah masallah zilliyesenin kizi o kadar cok seviyomki benimki duysa kiskanir hekaydirigubbakcemile3 saclarini nasil yatiriyosun öyle yaa.. nilayinkiler hep havada?
aysem banamı benzeettin gııı Şeniz kociş duymasınnn :1ninca: çok üzülüyo nann :1ninca:
evet yaa bizim elbiseler eccük büyük geliyolar bugun denedim ama olmadısaol kenyam.. sende giydir kizz.. cok tatli oluyorlar dimi elbiseyleopuyorumnanaktan
cok seker masallah.. patikleride giydirmek nasip oldu hee:hulya: asyamizi sapkasiz cek annesi yaa.. sIkIlmiyomu sapkadan..ben hic takamiyorum..
ayy banyo yaptık yaa hemen gecirdim hep uyuyacagı zaman takıyorum sapkayı gozlerine indirmezsem uyuyamıyo eklerim simdi :)
:
aysem banamı benzeettin gııı Şeniz kociş duymasınnn :1ninca: çok üzülüyo nann :1ninca:
oy maşallaaahh
anaam kürkü de pek güzelmiş gıı maşallah egeyee
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kız kendinden yatık benimkinin saçları ama ilerde kıvırık olcek deyü ümit ediyom yıkanınca kıvrışıyo çünkümm
ben de saa benzetiyom hacı zemuszemus
yaa ben de çok üzülüyom herkes kocişe benzetiyoo akannehir
evet yaa bizim elbiseler eccük büyük geliyolar bugun denedim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?