ooyy maşalaaaahh o kel kafayı öperim kız ben bi de güzel bakmış kız babaya falan mı bakıyoduu maşallaaahh
ay bizim de hiç elbisemiz yok yaa
aysecim ahanda benim sacsız kızım kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
simdi anladim neden sapka taktiginikaydirigubbakcemile3 kiz bu erkek gibi ayni keltooss seni:ecrin_bebek: sacsiz bebe görünce bi tuaf oluyom ben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan napiim canim.. benimkide emzik hastasi.. agzi bi an bos durmuyo.. memeyi birakiyoo.. emzigi aliyoo.. hatta bazen öyle agliyorki.. ac saniyomm memeyi vermeye calisiyom sanki savasiyoo.. zorla tikiyoom memeyi elleriyle itiyoo.. sonra emzigi veriyoom onu aliyoo.. bende anlamadim gittii ne varsa emzikte..
ege bakkal emzigidemi tutmadi.. ben ilk günden beri nukun kini veriyorum bu ücüncü emzigimiz.. biri latexti onu sevmedi.. latexle silikon varya ikisinide vermeyi denedinmi canim?
anaam kürkü de pek güzelmiş gıı maşallah egeyee
ben de saa benzetiyom hacı zemuszemus
yaa ben de çok üzülüyom herkes kocişe benzetiyoo akannehir
eda kız cok sinirli bakii senin oglus kııı cicişlerimizde pek yakısmıs canım tinki minkiye maşallah maşalla
edoş gız senin bu egeye bitiyom yaaa
gözlerde maşallah nasıl dikkatli bakıy ölee
kürklü tulumuda pek şirinmiş gız
ben hiç görmediydim eminönünde
görseydim himen alırdımkaydirigubbakcemile3
egeeemm
uyyy yeni topik acmisiniz laaa benim haberim yok
kasim bebeleri ne güzel öyle hapicineee kocaman kocaman masallah
benim minik kuklamda bugün böyle tabi aksama kadar kac kez kusar kaka yapar degisiriz orasi ayri
sagol canimKızzz bu neee gerçek mi bu bebişşş oyuncak gibi kaydirigubbakcemile3 yavrum ya çok tatlı maşşalahh annesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?