2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

fatooooo furkana talibiz gii aliyonmu kizimi? masallah furkana cok tatli bacim.. gözüne ne olmus.. dogumlekesimi o?guclubacismile

edos masallah egeye bizim bebelerden büyük görünüyo bu ege yaa.. kac hafta var sanki aralarinda.. kocaman olmus masallah..öp kokla benim icin..

söz verdigim üzre resmini ekliyorum kizimin.. citirdi iyce incele..

ananemize giderken giyindik..ilk defa ayakkabi giydik nasil olmus:) yine emzikli olmus bu arada ama cikarinca durmuyoo maalesef

disari cikarken böyleydik..

buda emziksin olan resmimiz..

oy masallah aysecim bayıldım valla cok yakısmıs cicişleri prensese bu yelegin aynısından bizdede var :)

bu arada emzik kapatıyo güzel dudaklarını emziksiz cok daha dadlu olmus cimcimeee

hheeeeyyyyyy çekilin yoldan vahşi batıdan behlülüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

masallah behlule. uyurken yakalamis ya kacirmamis cekmis hemen.kaydirigubbakcemile3

tubiş teyzemizin hediyesii kıyafetlerimizzz

oyy, bitiyorum su cocugun koca adamm gibi kameraya bakip poz vermesine.opuyorumnanaktan

söz verdigim üzre resmini ekliyorum kizimin.. citirdi iyce incele..

nilayada kocaman bir masallah. ne kadar yakismiz ciciler.opuyorumnanaktan

walla canım bi bihteri eksik bu yakışıklının kaydirigubbakcemile3
eee işte tizesi bizde bihterini arıyok:roflol:
abaaaooovvvv alırım alırım bacım almammmııı çok datluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuŞenizŞeniz
bunun boyu kaçtı gıııı sakın 59 dan yukarı olmasın eğer yukarıdaysa akşamdan çamaşır suyuna batır çeksin accuk malum behlülüm accuk bodurda o bakımdan yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol tizesi kız uyanıkken hiç durmiki bende uyurken çekem dedim rahat rahat ne kaaaa masum görünii demi sanki o kaaa yaramaz bebek o değelmiş gibikaydirigubbakcemile3

hepsine kocaman masallah diyorum resim ekleyen herkes üstüne alinabilir

ayşecim ya neden senin kız çok çirkin anlamadım benkaydirigubbakcemile2
kime çekmiş bilemedimbilmiyorumkismile
hele saçlara bak kestir gız onları bu zamanda ne öle uzun saçlar .bide utanmadan bandana takmış:umursamaz:
en son emziksiz haliyle aynı ipeşime benzemiş gız
yoksam benim kız da mı çirkinkaydirigubbakcemile3

hepsi de çok tatlı olmuuuşş maşallaah
ayşe kıız o yelekten bizde de var ama kıyafetten yook :umursamaz:
çok datlumuş bize de yollaa bilmiyorumkismile
duuba nan ne güzel kıyafet almışın egeye hani bizee :mymeka:
sgumus tavşan da çok tatlı maşallaaahhh
filizcim kızının elbisesi çok yakışmışş
elif senin oğluş da pek datlu ama kıyafet için aynı şeyi söliyemücüümm
hepsine toptan maşallaah
asıl bombaa maşallah da topicimizin behlülü furkana gelsiinnn
çok yakışıklı bee topiin tüm kızlarını toplayacak kız fatoo :roflol: baksana benim kız bile bu ay uzamamış furkanı beklii heraldee

gülüsünü seveyim onun ne kadar tatli olmus kirmizilar pek yakismis.. Allah anali babali büyütsün insallah canim.. adi neydi gii unuttum:kedi:
sağol tatlumyerimsenibenoğluşumun adı Ant Aras..
noel kızını yerim ben maşallah ne tatlu olmuş gız

oyyy, masallah minik noel bebeye.opuyorumnanaktan
sağol canım..
erkek o erkekkkkaydirigubbakcemile3
he ya erkek yav..
maşallah canım oğluşuna
Allah nazardan korusun
sağol canım..
:kedi::kedi: ne bilem yaa kız gibi maşallah çok tatlu
suremcim özür özür özürrrrrrrrrrrrrrr
:mymeka:bu benim için bitaaaaaaaaaaaa omas
maşallah oğlumuza diyim ben o zmn
ay tatlu demek oğlum kıza benziyosahihoyyyt
inşallah deyin ya..gerçi bakalım bu nası büyücek ona göre karar vercem ikinciye..bugün doktora kontrole gittim,maşallah iyi durumdasın dedi baya yumurtlamışımdelikafadulden
dikkat et hamile kalmayasın dedi:roflol:
benim oglumdada bebekken kiz guzelligi vardi. bak arkadan kiz geldi.opuyorumnanaktan
inşallah yaparsam kız olsun tabe..sağlıklı olsunda gerçi önemli deilopuyorumnanaktan

bütün bebelere kocaman bi maşalahhh
allah nazarlardan saklasın hepsini,çok tatlı da giydiriyonuz kı..ben o kaa uğraşamıyom ne yalan sölim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…