hheeeeyyyyyy çekilin yoldan vahşi batıdan behlülüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tubiş teyzemizin hediyesii kıyafetlerimizzz
söz verdigim üzre resmini ekliyorum kizimin.. citirdi iyce incele..
eee işte tizesi bizde bihterini arıyok:roflol:walla canım bi bihteri eksik bu yakışıklının kaydirigubbakcemile3
abaaaooovvvv alırım alırım bacım almammmııı çok datluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuŞenizŞeniz
masallah behlule.uyurken yakalamis ya kacirmamis cekmis hemen.kaydirigubbakcemile3
oyy, bitiyorum su cocugun koca adamm gibi kameraya bakip poz vermesine.opuyorumnanaktan
nilayada kocaman bir masallah.ne kadar yakismiz ciciler.opuyorumnanaktan
sağol tatlumyerimsenibenoğluşumun adı Ant Aras..gülüsünü seveyim onun ne kadar tatli olmus kirmizilar pek yakismis..Allah anali babali büyütsün insallah canim.. adi neydi gii unuttum:kedi:
noel kızını yerim ben maşallah ne tatlu olmuş gız
sağol canım..oyyy, masallah minik noel bebeye.opuyorumnanaktan
he ya erkek yav..erkek o erkekkkkaydirigubbakcemile3
sağol canım..maşallah canım oğluşuna
Allah nazardan korusun
ay tatlu demek oğlum kıza benziyosahihoyyyt:kedi::kedi: ne bilem yaa kız gibi maşallah çok tatlu
suremcim özür özür özürrrrrrrrrrrrrrr
:mymeka:bu benim için bitaaaaaaaaaaaa omas
maşallah oğlumuzadiyim ben o zmn
inşallah deyin ya..gerçi bakalım bu nası büyücek ona göre karar vercem ikinciye..bugün doktora kontrole gittim,maşallah iyi durumdasın dedi baya yumurtlamışımdelikafaduldenzeytün kız demekte haklı valla maşallahhh kız güzelliği var canım bebeğin çok tatlııııııııııııı
böle olunca arkası kız derler :jeyyar::jeyyar::jeyyar: yapcen mi bi tane kız he hacııı delikafadulden
inşallah yaparsam kız olsun tabe..sağlıklı olsunda gerçi önemli deilopuyorumnanaktanbenim oglumdada bebekken kiz guzelligi vardi. bak arkadan kiz geldi.opuyorumnanaktan
kızım bugün böle
oğlan bebişi olmuş dimi kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?