2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

masallah masallah.opuyorumnanaktan

sağol canım olumunekankayizsmile

masallah sari seker seni annesi elbise giydirmissin ama boydan cekmemissin.. cok güzel pamuk gibi kizin var canim Allah bagislasin.. ellerini yerim seni zilli
bu arada soyismin mi onur yoksa esinin adimi?

sağol teyzesi, ye walla tombik ellerini . aslında ayaklarında mor ayakkabılarıda vardı ama unutmuşum telaştan :) sarışın mı olcak kızım acaba beyaz tenli şimdilik ama. bu arada eşimin adı onur canım :)

ayyy bütün bebişlerimize maş.walla bıdıklar hepsi birbirinden tatlıııı

evet hepsi melekler kadar masum çünkü .

masallah filizcim cok seker kızın cok yakısmıs elbiseniz

teşekkür ederim canım. ben senin prensesle benzetiyorum bazı hallerini. ikiside kel ve çekik gözlü

teşekkür ederim canım. ben senin prensesle benzetiyorum bazı hallerini. ikiside kel ve çekik gözlü

evet bende bebişleri esime gosterirken oda senin prensesi bizimkiyle benzetmişti sizinki pamuk gibi masallah bizimki kumral opuyorumnanaktan

evet bende bebişleri esime gosterirken oda senin prensesi bizimkiyle benzetmişti sizinki pamuk gibi masallah bizimki kumral opuyorumnanaktan

bende anneme gösterdiğimde bizim kız sanmıştı :) bakışları çok benziyo gerçekten. seninki daha tombiş yanakları çok şeker yaa..

filizcimmmm kızın çok tatlı kkırkbirkere maaşallahhh
nasılda güzel bakmış öyleeee..

Imageshack - dscf1261
hheeeeyyyyyy çekilin yoldan vahşi batıdan behlülüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay bugün kızdıydım sana benimkızı yedeklere aldın diye:mymeka:
ama furkanımı bi gördüm yıldırım aşkına tutuldumkaydirigubbakcemile3
damadım alormusun furkaaaaaaaaaaaaannaklinialirimsmile
istemeye gelin gız gerçi burası uzak dersin yine senkaydirigubbakcemile3
cerin tubişin kızlarına göz koyarsın şincik sennaniknanik
bende taşırım nan evimi taksimin göbeneeeeeeeeee
maşallah furkanıma çok tatlıymış ya gazlı damadım benim

heee yakışıklı demi tizesi yani ben abartıyomuyum gııııı hakket behlüle benzemimi bu kerata
nan kız anasına bak kızımı istemeye gelin deyo çatlak du bakem henüz karar vermedik sırala ölesine yapıldı bee ne kızıyon aklıma geldikçe yazdım
hem ben boyu 59 cm geçen gelin adaylarını elemek zorundayım zira damattan uzun gelin olmaz demi:roflol::roflol:

krispim bu ne kıı böle pek dadlu olmus yerim ben onun dombak yanaklarını masallah masallah furkanımaaa

edoşum egemiz süper maşallah cnm
tubiş teyzesi de ne güzelde beğenmiş egemize yakışacak kıyafetleri
o ayıcık kullaklarını yerim ben ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…