masallah masallah.opuyorumnanaktan
masallah sari seker seniannesi elbise giydirmissin ama boydan cekmemissin.. cok güzel pamuk gibi kizin var canim Allah bagislasin.. ellerini yerim seni zilli
bu arada soyismin mi onur yoksa esinin adimi?
ayyy bütün bebişlerimize maş.walla bıdıklar hepsi birbirinden tatlıııı
masallah filizcim cok seker kızın cok yakısmıs elbiseniz
teşekkür ederim canım. ben senin prensesle benzetiyorum bazı hallerini. ikiside kel ve çekik gözlü
evet bende bebişleri esime gosterirken oda senin prensesi bizimkiyle benzetmişti sizinki pamuk gibi masallah bizimki kumral opuyorumnanaktan
sağol tatlım hepsi cok seker masallah opuyorumnanaktanbende anneme gösterdiğimde bizim kız sanmıştı :) bakışları çok benziyo gerçekten. seninki daha tombiş yanakları çok şeker yaa..
yaaaa neden koyamim şimdi önceden koyidim
Imageshack - dscf1261
hheeeeyyyyyy çekilin yoldan vahşi batıdan behlülüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay bugün kızdıydım sana benimkızı yedeklere aldın diye:mymeka:
ama furkanımı bi gördüm yıldırım aşkına tutuldumkaydirigubbakcemile3
damadım alormusun furkaaaaaaaaaaaaannaklinialirimsmile
istemeye gelin gız gerçi burası uzak dersin yine senkaydirigubbakcemile3
cerin tubişin kızlarına göz koyarsın şincik sennaniknanik
bende taşırım nan evimi taksimin göbeneeeeeeeeee
maşallah furkanıma çok tatlıymış ya gazlı damadım benim
krispim bu ne kıı böle pek dadlu olmus yerim ben onun dombak yanaklarını masallah masallah furkanımaaa
bizim prenses ilk elbisesini giydi :)) çok yakımış dimi teyzeleri opuyorumnanaktan
:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
ay selinim ne güzel bakmışın teyzeemmmm :nazar::nazar:
[quote="busefurkan, post: 10872044"][url=http://img263.imageshack.us/i/dscf1261.jpg/]Imageshack - dscf1261[/url]
hheeeeyyyyyy çekilin yoldan vahşi batıdan behlülüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:emir_bebek:[/QUOTE]
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeet beeee behlülüme baksennnnn delikafaduldendelikafadulden
fatom pek tatlı bu furkan paşaaaa :nazar::nazar:
ay selinim ne güzel bakmışın teyzeemmmm
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeet beeee behlülüme baksennnnn delikafaduldendelikafadulden
fatom pek tatlı bu furkan paşaaaa
tubiş teyzemizin hediyesii kıyafetlerimizzz
Imageshack - dscf1261
hheeeeyyyyyy çekilin yoldan vahşi batıdan behlülüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?