2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

abaaaoooovvvv ben bu ara kafayı yedim haaaa
anam bu furkan bende akıl bırakmadı:1no2::1no2:

biz de böle slingle gittik gezmeye berayıma bakın hele ordan baktı etrafaa aklinialirimsmile

laaaaaaaann bu kocanın getürdüğü sling deel mi bunu neen koydun ben nerden bulacum bundan haa :mymeka:
şii hacı senin önceden aldığın sling fazlalık oldu onu bağa yollasana gıı he hacıı aklinialirimsmile bende sağa toka yollarım gıı :roflol:

edoooooooşş yakaladım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile

neyse 20ye almışın :lepi: aferim saa

yollıyam gııı onu kullanmam heralde

yaaa kızlar o saç bantları cocukların kafasında cok fena iz bırakıyooo.
cok sıkıyoo cocukların kafasınııı
ben resımden sonra cıkarıyorum hemen
yınede buzgü büzgü izler oluyoo ece nın kafasındaaa
sureklı takmak e kadar dogru bılemıyorumm
ama sırf kumas tan olanlar var onlar kullanılabılırrr sıkmaz onlar

kızlar o slingden bende almıştım ama brnm bebiş sevmedi hiç kullanamadım isteyen olursa makul bi fiyattan satabilirim size seri ilanlar bölümünde var resmi

yok mudur talıbımız nısa pınarı vermıyolarrr

Son düzenleme:
acele etme bacım çıkar elbet bi talihli
neden bebenin tek gözünü çektin annamadım gıııı:uhm::uhm:

delikafadulden delikafadulden
gözleri mavi heralde ondan mı çektin nan mayaa
valla nisayı kaçırdınbaşka topicleri bi gez istersen kaydirigubbakcemile3
ömer mirza da pek yakuşukluu maşallaah illaki bulursun birini

resım eklemeyı denıyodum bakalım cıkacakmı mavı oldugu dıye ...herkes sut gozu dıyo annamadım ama....yanı elıf berayda olmaZ DIYOSUN ....ayyy benım oglan ewde kaldı...

yaaaa amaaa tüm kıslar cooook guzeller hepsıne masallah ...erkeklerde coook yakusuklu....masallah yaa keske hepımız bır araya gelebılsekkkk............harıka olurdu...

resım eklemeyı denıyodum bakalım cıkacakmı mavı oldugu dıye ...herkes sut gozu dıyo annamadım ama....yanı elıf berayda olmaZ DIYOSUN ....ayyy benım oglan ewde kaldı...
yok şekeriimmm nisa olmadı berayı alalım olmaaaz :mymeka:
baştan berayı isteseydin düşünürdük ama onu da asrın kaptı delikafadulden
URL=http://img691.imageshack.us/i/p1020034z.jpg/]
[/URL]

oyyy maşallaah tuna çok tatlı olmuşş bi waikikiye uğramak lazım heralde a.s

yolla gııı
valla yok yaaa önceden hiç almadıydım çünkü avmlerdeki bebek mağazalarında hiç göremedim tokacılarda mı oluyo ya nerden alcaaam netten alam dedim nette de yoook kafamçokkarıştı

bebek magazalarini gez haciii ben ordan aliyorum tokalarini yada carsi pazar felan gezz ben cok güzel toka buliimm bulamadin mi baa haber et ben yoliiim

biz de böle slingle gittik gezmeye berayıma bakın hele ordan baktı etrafaa aklinialirimsmile

uyyy yaaaa hastayim bunanasilda bakiyo annesinin kucacigindan..canim sana bisey soriciiimm o sling den emzirebilion mu??hic denedin mi ben gecen gün baktim alicaktim emzirebilirsiniz diyodu ama deneyen kimseden referans bulamadim onun icin almadim..süle haci memnunmusun

foto görmek isteyen face bacuumm
buraya eklemiim sizde eklemiiiyin herkes diyo caturtu da dedi gecengün ekleme nazar olucak diye bende bi konu gördüm bebegim olmuyo olanlari cok kiskaniyorum diye bi konu korktum acikcasikötükedihüso sadece bize acik konu olsa bu topik tamam ama herkes bakiyo kim masallah diyo kim kiskaniyo bilemeyizklava:
nazara gelmesin bebelerimiz allah korusun

buda benım oglusum ömer mirza

yok mudur talıbımız nısa pınarı vermıyolarrr

nisa nin basu baglu canim size daa cok kizce cikar sen hele niyetini belli et bu güzel gözlüye herkes verir kizini

URL=http://img691.imageshack.us/i/p1020034z.jpg/]
[/URL]

masallah tuna ya da ben anlamadim kiz mi erkek mi:uhm:
kiz herhaldekaydirigubbakcemile3
cicileri cok güzelmis iyi günlerde kullanin

sağol elifcim kızz bulurumm heralde anam bi çıkabilsem of yaa kış bebesi de zormuş yaw patlıcaz nerdeysee
canım emzirebilirsiniz yazıyodu ama ben de denemedim hiç yaa ama bu biraz daha aşağıda kalıyo sanki bilmem olurmuu
eski fotoları kaldırdınmı hacı ben de eklemiyom artık kim bakıyo belli değil dimi amaa ohaoldumsmile
facete görüşürükk
bu arada tuna kız ama ben de her baktıımda erkek saniim sen de toka tak kız deniiz delikafadulden

kis bebeleri hepimizi depresyona sokucak
korkuyorum bu sikintiyla kendimi yemege verip kilo alaciiiimmmmbilmiyorumkismile

hele bi denesen haci eger memnun kalirsan rahat emziriliyosa bende alicam, askilari kisalmiyomu onun normalde kisaltilabiliyo cünkü..bazen öyle oluyo ki yemek yapmak gerekiyo yada baska bisey ayni zamandada bebegi emzirmek gerekiyo böyle bisey olsa rahat emebilirse icinde bununla her is yapilir nasilsa bebeler emerken sakin duyuyolar:lepi:eski resimleri kaldirmadim hangi sayfalarda kaldi bilmiimmm ama bi ara onlarida silicem sizde eklemeyin valla nazaras gelicek bebelerimiz allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…