kendi alıntına niye cevap yazıyon hacıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız o göbenmiydi demek berayım ondan çok rahattıkaydirigubbakcemile3
demez olumuyom maşallah göbene
klava: klava: klava::mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüso:jeyyar::jeyyar:
bunlar eşimin tüm akrabalarına.niye hatırlattın gı bak yine sinirlendim:jeyyar::jeyyar:
nan o kadar sağda solda konuştum kimse üstüne alınmadı bende gittim kendim aldım.kaydirigubbakcemile2
carrefourda tüm bebe mağazalarını dolaştım en kötüsü 50 ytl di
sinirlendim ordan çıktım mağalleden uyduruktan yere girdim 20 ytl hallettim amakaydirigubbakcemile3
yine zeytinlik yaptım anlayacağın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
neyse 20ye almışın :lepi: aferim saakendi alıntına niye cevap yazıyon hacıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız o göbenmiydi demek berayım ondan çok rahattıkaydirigubbakcemile3
demez olumuyom maşallah göbene
klava: klava: klava::mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüso:jeyyar::jeyyar:
bunlar eşimin tüm akrabalarına.niye hatırlattın gı bak yine sinirlendim:jeyyar::jeyyar:
nan o kadar sağda solda konuştum kimse üstüne alınmadı bende gittim kendim aldım.kaydirigubbakcemile2
carrefourda tüm bebe mağazalarını dolaştım en kötüsü 50 ytl di
sinirlendim ordan çıktım mağalleden uyduruktan yere girdim 20 ytl hallettim amakaydirigubbakcemile3
yine zeytinlik yaptım anlayacağın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
laaaaaaaann bu kocanın getürdüğü sling deel mi bunu neen koydun ben nerden bulacum bundan haa :mymeka:
şii hacı senin önceden aldığın sling fazlalık oldu onu bağa yollasana gıı he hacıı aklinialirimsmile bende sağa toka yollarım gıı :roflol:
laaaaaaaann bu kocanın getürdüğü sling deel mi bunu neen koydun ben nerden bulacum bundan haa :mymeka:
şii hacı senin önceden aldığın sling fazlalık oldu onu bağa yollasana gıı he hacıı aklinialirimsmile bende sağa toka yollarım gıı :roflol:
acele etme bacım çıkar elbet bi talihli
neden bebenin tek gözünü çektin annamadım gıııı:uhm::uhm:
yok şekeriimmm nisa olmadı berayı alalım olmaaaz :mymeka:resım eklemeyı denıyodum bakalım cıkacakmı mavı oldugu dıye ...herkes sut gozu dıyo annamadım ama....yanı elıf berayda olmaZ DIYOSUN ....ayyy benım oglan ewde kaldı...
yolla gııı
valla yok yaaa önceden hiç almadıydım çünkü avmlerdeki bebek mağazalarında hiç göremedim tokacılarda mı oluyo ya nerden alcaaam netten alam dedim nette de yoook kafamçokkarıştı
foto görmek isteyen face bacuummelifim ya neçün sildin gı fotoyualsanaalsanasmile
çok şeker görünüyodu yine yakıy ortalığı deyceydim göremedim bita
sağada bir sürü nazarlık gönderirdim gıı nazar ney deymezdi o zaman
sağa bu kadar yeter zattın kaldırmışın fotoyu:mymeka:
nisamı da tüm bebeleri de yüce rabbim korur elbet:Saruboceq:
buda benım oglusum ömer mirza
yok mudur talıbımız nısa pınarı vermıyolarrr
masallah tuna ya
bebek magazalarini gez haciii ben ordan aliyorum tokalarini yada carsi pazar felan gezz ben cok güzel toka buliimm bulamadin mi baa haber et ben yoliiim
uyyy yaaaa hastayim bunanasilda bakiyo annesinin kucacigindan..canim sana bisey soriciiimm o sling den emzirebilion mu??hic denedin mi ben gecen gün baktim alicaktim emzirebilirsiniz diyodu ama deneyen kimseden referans bulamadim onun icin almadim..süle haci memnunmusun
foto görmek isteyen face bacuumm
buraya eklemiim sizde eklemiiiyin herkes diyo caturtu da dedi gecengün ekleme nazar olucak diye bende bi konu gördüm bebegim olmuyo olanlari cok kiskaniyorum diye bi konu korktum acikcasikötükedihüso sadece bize acik konu olsa bu topik tamam ama herkes bakiyo kim masallah diyo kim kiskaniyo bilemeyizklava:
nazara gelmesin bebelerimiz allah korusun
nisa nin basu baglu canim size daa cok kizce cikar sen hele niyetini belli et bu güzel gözlüye herkes verir kizini
masallah tuna yada ben anlamadim kiz mi erkek mi:uhm:
kiz herhaldekaydirigubbakcemile3
cicileri cok güzelmis iyi günlerde kullanin
sağol elifcim kızz bulurumm heralde anam bi çıkabilsem of yaa kış bebesi de zormuş yaw patlıcaz nerdeysee
canım emzirebilirsiniz yazıyodu ama ben de denemedim hiç yaa ama bu biraz daha aşağıda kalıyo sanki bilmem olurmuu
eski fotoları kaldırdınmı hacı ben de eklemiyom artık kim bakıyo belli değil dimi amaa ohaoldumsmile
facete görüşürükk
bu arada tuna kız ama ben de her baktıımda erkek saniim sen de toka tak kız deniiz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?