2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

annem bugün bana pantolon giydirdii gezmeye de gitmiyoz ama deli iştee ne yapsa yeridir kaydirigubbakcemile3
beni oyuncak sanıyo galibaa

akannehirakannehirakannehirakannehir
allahımmmmmmmmmmmmmmmmm bu beroş beni öldüricikkkkkkkkkkkkkkkkkk bitiyom bu veledeeeeeee opuyorumnanaktan

heç sorma haaa 9 ay göbee cıbıl gezdi yetmedi şimdide kızın dötünü açmış hay ya rebbim kaydirigubbakcemile3
çok cimcimeee çok tatlı maşallahhh :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 bi de neen gaz olii deyoo mannaaak kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehirakannehirakannehir
allahımmmmmmmmmmmmmmmmm bu beroş beni öldüricikkkkkkkkkkkkkkkkkk bitiyom bu veledeeeeeee opuyorumnanaktan

sağol tizeesiii kaydirigubbakcemile2

minik kuşummm

[/URL][/IMG]

kız ben bunu akide şekeri diye yerim yaaa çok tatlı maşallah nazar değmesin kuşuma kaç günlük oldu ve kilosu ne acaba bizimkine göre biraz toplu biz boya gidiyoruz doktor söyledi anam emzir emzir boyu uzuyo accık bacaklara gitsede toplasa biraz

masallah egemee

47 gunluk tam kilosunu bilmiyorum ama fotolarda toplu cıkıyo canım
30 gunlukken 4.5 kiloydu
5 i gecmiştir herhalde

oy oy oy ege paşaya bak tatlı şey

ya anası ne sorcam kaç kilo ege 2 aylık oldu dimi ben bu kilo işine taktım valla benim oğlumun habire boyu uzuyo sanki kilo almıyomuş gibi geliyo kontrolüüz daha ayın 7 sinde acaba kaç kilo oldu bacakları ince gibi geliyo bana

ya bide maşallah ne güzel yatıyo ana kucağında bizimkininde ynısı var ama emdikten sonra yatırabiliyorum anca durmuyo basıyo çığlığı bazen müzik kutusunda dönen ayıcıklara gülüyo ama sende tak bence

Son düzenleme:
masallah egemee

47 gunluk tam kilosunu bilmiyorum ama fotolarda toplu cıkıyo canım
30 gunlukken 4.5 kiloydu
5 i gecmiştir herhalde

benimkide 30 günlükken 3.900 dü ama biz bi süre emmede sorun yaşadık bide üstüne sarılık ağır geldi 1 gece hastanede yattı bu yüzden kilo kaybımız oldu 3.480 gr doğmuştu 3.170 grama kadar düşmüştü 1 haftada anca toparlamaya başladık acaba şimdi nekadar olmuştur bende merak ediyorum kontrolümüz ayın 7 snde daha

masallah guzel dogmus kilosu iyiymiş ama kısa surede toparlamıs sağlıklı olsunlarda kilosu cok onemli deil canım bizde 5inde gidicez

edooooşşşş nannn senin bu ege benim enese rakip çıktı heee maş.yavru kuşa

sağol cnmm opuyorumnanaktan
benim oğluş 3060gr.doğdu sonra 2890 oldu.. yarın gidicez ölçülcek kilosu aşılarımızı olucaz.yarın sölerim kilosunuu.ama öle tombul bi çocuk değil :kedi:dr.amcamız çok kilosu az emzir dedi bide banaaa kötükedihüso en son gittimdeeee Çok üzgünüm çoook nasıl az emzirceksemm :1closedeyes:

bende takıyorum ayıcıklarıda sallarken taak tuk yapıyo diye takıp çıkarıyom uyutcam zaman vereliniortak

edooooşşşş nannn senin bu ege benim enese rakip çıktı heee maş.yavru kuşa

deme nannnn :lepi::lepi: enesin hastasıyımmmmm :lepi:

ama kardeşinin enesle alakası yok yaaaa kara böcüğüm diye seviyorum:kedi:

maşallah destnacımm allah nazardan saklasın dombişimizi

amin canım cümlemizin bebişlerini rabbim korusun resime bi daha baktımda arkada fonda bebğin çamaşırları var fena pasaklı bi karı oldum çıktım bir bebek nelere kadirrkaydirigubbakcemile3

uyyy yeni topik acmisiniz laaa benim haberim yok
kasim bebeleri ne güzel öyle hapicineee kocaman kocaman masallah

benim minik kuklamda bugün böyle tabi aksama kadar kac kez kusar kaka yapar degisiriz orasi ayri

ooyy maşallah nisa pınaraaaa
çok şekeeer bitiyom bu velete haaa çok da şıkızz tokalar takılmıışş bizim tokamız yok dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…