2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

masallah destnacım
masallah elifcim kıskanıyorum sizi benim kızımın sacları yok bende cok özeniyorum toka takmaya :)))

kenyaaa süppeeerr kız aynı sen buuuu
maşallaahh çok şekeeerrr

destinacim oglusun cok tatli masallah.. bende kescem kizimin sacini ama kiyamiyorum bide kel halini eklede görelim kiz:)

elifcim masallah nisaya gercekten yapma bebekler gibirabbim özene bezene yaratmis bebeklerin hic biri bi digerine benzemiyo dimi.. büyümüs kiz masallah.. korse icinde gecmis olsun yazmadiydim herhalde daha önce.. ama üzülme gecer insallah..erken önleminin alinmasi iyi olmus..

masallah canim berosaa.. cok cabuk büyümüs bu kizimizda o saclarda ne güzel öyle..bizimkininki tepeye kalkiyo hep.. her gören inatci olcak bu diyoo..burcunun özelligini tasiycak herhalde..

pandammmm kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

yerimmm ben o pandayikaydirigubbakcemile3 masallah kenyamm kizina kizlar yaa siz kac beden giydiriyosunuz benim giydirdiklerim hep büyükmüs gibi duruyo.. sizinkiler sariyo vücudunu.. benim kizim cok zayifmis gibi geliyo bana resimdemi öyle cikiyoki acaba?
tuluma bayildim bu arada..opuyorumnanaktan

ayşecim tulumlarda 62ler tam oluyo benim minnoşa
56da giyiyo bazen

bu kiyafeti yengesi getirdi kizma yikamistim bi deneyim dedim kücük bile geldi üzerine.. havalar soguk belki disarda giyemez ama bi fotosu olsun bari diye cekeyim dedim.. ama huysuzlandi uykusu varmis zilli zarifeninkaydirigubbakcemile3

masallah benim kizima

kenyaaa süppeeerr kız aynı sen buuuu
maşallaahh çok şekeeerrr
sositosositosositosositoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol tatlım benimkinin tulumu 0.3 aylık olanlardan tuluma gore degişiyo sanırım canım bazıları buyuk geliyo bazıları tam vucuduna gore oluyo bu penye tulum sanırım o yuzden vucuduna daha cok oturuyor

kartanesi senin bu kızını yicem sonunda ben cikin seyyy opuyorumnanaktan masallah

aysecim masallah küçük deil canım bebişin ellere bak ellere ayyy bide elbise giymiş masallahh

oyyy o elleri yiriimm ayşee kız tombik tombik elleeer maşaallaahh

anaammm kimler gelmiş kimlerr...
destnam çok şeker olmuş bu ahmet said pasaaa maşallahh keltoş halinide koy annessi bakalıımm :1hug:
kenyam asyamız ne tatlı bi panda olmuş yaa maşallahh
selo kız bu beray hatın beni öldürcek yaaa maşalalhh kızımaaaaaaaaaaaaaaa yiyiesim gelii löp löp :sm_cool:
ayşecim maşallah kızzz ne yakışmış elbiselerde sırma saçlı zeynep nilayaaaa
Elifimm öncelikle geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan nisam çok tatlısın yaa saç tokanı yesin teyzoşunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla fotoshoplu gibi çıkıyo kızımızzz maşallahhhhhhhh

oooo buraya bakmayalı amma resim eklemişiniz kızlar... bu bebelerin hepsi mi böle tatlı olur yaaaaopuyorumnanaktan hepsine maşallah

oyyy hepsine ayri ayri bittim bu kuzularin. masallah hepsine, ne kadar cabuk buyuyorlar.opuyorumnanaktan

allaahh allahh ipek böceeğimm maşallah sanaaaa
bunları hatırlıyom yaaa üstündede görmek nasipmişş :Saruboceq:

abowwww ne tatlı bebişlerimiz varmış
kenyam pandana bayıldım yaa
kartanem süper kızımız
elif gıı bitiyom senin şu güsel pozlarına ayy bendenmı taksam
oğlana ben toka falaiy benim kız nerdeyse
ayşecim maşallh kızımız büyümüş
hepimizin bebişlerine 41 kere maşallah

zeytüüüüünnnn maşallaaaahh kıızz öteki fotolarda daha bi kara gözüküyodu ipek burda beyaz çıkmış çok datlu uyuyoo maşallaaahh eller bizimkinin de hep böle niyeysee kaydirigubbakcemile3

allaahh allahh ipek böceeğimm maşallah sanaaaa
bunları hatırlıyom yaaa üstündede görmek nasipmişş :Saruboceq:
kısmet bugüneymiş.saol şekerim
"ipekbocugumun uyuyusuna bak sevsinler seni masallah masallah
ancak uykuda çektiriyo yoksam uyanıkken hep ağlıyyy zilli

zeytüüüüünnnn maşallaaaahh kıızz öteki fotolarda daha bi kara gözüküyodu ipek burda beyaz çıkmış çok datlu uyuyoo maşallaaahh eller bizimkinin de hep böle niyeysee kaydirigubbakcemile3
saol cnm.he nan bende farkettim
beyaz giydi ya ondandırkaydirigubbakcemile3
uykuya teslim oldum diyler herhalde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…