2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

3.ayda

kilo:5430gr
boy:58,5
bas:40 olmus.

doktorumuz gayet memnun ama herkesler 6 kiloyu, boylarida 60cm gecti. benim kiz kiloyu gram gram aliyo, boyuda milim milim uzuyo.:sinifsinif:

ana-baba ufak tefek olsa anliycam ama degiliz. halalara cekerse bilemem tabi.:sinifsinif:

Maşallah canım belki senin bebeğin de sonradan fark atar...

nan wanna kızçen bi türlü 5 kilodan çıkamadı yaw hakket neyn böle gram gram ali yaw:uhm::uhm:

:1shok::1shok::1shok::1shok:
8 kilomu
hay maşşallah
ne yediriyon nan bebeye ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

canım özel bişey yedirmiyorum fakat benim oğlan sık aralıklarla 10 dk gibi devamlı emiyor. anlayacağın büyüdükçe iştahı açıldı hatta sütüm sanki yetmeyecek gibi geliyor bu gidişle oğluşuma. öyle çok dombidi dombidi bir görünümü de yok oğlumun sanırım kemiğe gidiyor aldıkları..

3.ay:

boy:66.5 cm.
kilo:7.020 gr.
bu ay 800 gr. almış oğluşum bana göre az ama dr. gayet iyi dedi.Bebekler ortalama 600 gr. alırlarmış bu ay.

Maşallah canım belki senin bebeğin de sonradan fark atar...

Insallah canim ya. doktor gayet iyi diyo. kiziminda keyfi yerinde ama insan telas ediyo iste.

nan wanna kızçen bi türlü 5 kilodan çıkamadı yaw hakket neyn böle gram gram ali yaw:uhm::uhm:

niye moralimi bozuyon nan. zaten canim sikiliyo bu duruma.:mymeka:

3.ay
kilo:6 000 gr
boy:60.5 kg
baş:38.5

başımız mini galba geçen ay 39 du bu ay çekmiş galbakaydirigubbakcemile3
büyücene küçülüyomu yoğsamkafamçokkarıştı
3.ay kontrolümüzü özel muayene yaptırdıydık ondan farklı çıktı galba onun metresi farklı mı nebilmiyorumkismile

hımmmm işitahlı o zaman aman maşallaha diyemde nazar değmesin
3.ay:

boy:66.5 cm.
kilo:7.020 gr.
bu ay 800 gr. almış oğluşum bana göre az ama dr. gayet iyi dedi.Bebekler ortalama 600 gr. alırlarmış bu ay.
maşallah canım yooo az değil bencede gayet iyia.sa.s
Insallah canim ya. doktor gayet iyi diyo. kiziminda keyfi yerinde ama insan telas ediyo iste.

niye moralimi bozuyon nan. zaten canim sikiliyo bu duruma.:mymeka:
sen 4. ayda başlamıyycanmı sıkma canını bacım ek gıdalarla çabucak toparlara.sa.s:teselli:

evet farklı oluyo doktorların ölçümü en iyisi ilk baştan beri hangi doktora gidiyosan o doktorunu ölçümlerini göz önüne ala.sa.s

sen 4. ayda başlamıyycanmı sıkma canını bacım ek gıdalarla çabucak toparlara.sa.s:teselli:

basliycam valla. 4. ay dolsun once elma armut suyu vericem. bir kac hafta sonrada sebze puresi falan. hatta gecen annemle marketten cesit cesit kavanoz mamasi stokladik.kaydirigubbakcemile3

Ezgişim 3 ayı 1 hafta önce doldurdu teyzeleri.. obur kızım bu ay 1 kilo almış...

7.500 olmuş ve boyu bizim ölçümlerimize göre 66 civarı

bende yazayım dedim arada bir gelip çıkıyorum ama anca,
bende kilomuzu yazayım dedim benim oğluşum 3.ay 8günlükken,boy 62 -kilo 6.550 idi dr.bu ay fazla almış dedi ama sizin bebişleri okuyunca normal gedli bana
wannababy bebeğin çok tatlı canım bayıldım, kızlara karşı ilgim alakam çoktur iki erkek annesi olduğum içinmi bilmem ama böyle tatlı bebişleri görünce bayılıyorum.

basliycam valla. 4. ay dolsun once elma armut suyu vericem. bir kac hafta sonrada sebze puresi falan. hatta gecen annemle marketten cesit cesit kavanoz mamasi stokladik.kaydirigubbakcemile3
ya ben hazır hiç bişe vermeyi düşünmüyom elimden geldiği kadarıyla tabe
Ezgişim 3 ayı 1 hafta önce doldurdu teyzeleri.. obur kızım bu ay 1 kilo almış...

7.500 olmuş ve boyu bizim ölçümlerimize göre 66 civarı
ooooohhhhhhhh maşallah yarasın tosun kızımıza
4 ay dolunca ben de yoğurda başlıycam
yoğurt 4 aylık erken değilmi
bizimde 3 ay-12 günlük tablomuz;
6.300 kg
62 cm
700 gr almışız((
maşallah canım çok güzel gelişimi sakın kafana takma 700 gr mı bundan sonra böle hatta daha aza.sa.s

yaz tabe canım her zaman bekleriz
maşallah senin beişinde gelişimi güzel

sagol canim. Rabbim hepsini korusun insallah.
benimde bir oglum var. kizim bana ilac gibi geldi.opuyorumnanaktan

ya ben hazır hiç bişe vermeyi düşünmüyom elimden geldiği kadarıyla tabe

bende hazir vermeyi dusunmuyorum, bunlar elimin altinda bulunsun diye stokladim azcik.zemuszemus

merhaba arkadaslar:
dogdugunda 3.820 gr 51 cm baş çevresi 34.4
1.ay 6000 gr 58 cm
2.ay 6400 gr 60 cm
3.ay 6600 gr 62 cm baş çevresi 40 cm ..kilo alımı az dimi..kilo alımı neden böyle yavaşladı acaba.doymuyor mu sütüm yaramıyor mu..mamaya başlamayı hiç istemıyorum ama bu ayda böyle olursa başlayacagız heralde...cok az emıp bırakıyor..sonra mızmızlanıyor...3 aylık bebek tek memeyle doyar mı..

canim senin bebe masallah ilk ay almis alacagini, daha ne olsun.opuyorumnanaktan

hem niye mamaya basliyosun. ek gidaya baslar, emzirmeyede devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…