2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

3 ay kontrolümüzde
kilo 5.700
boy 62cm wannew senin kızçenle benimki bir türlü ilerlemi bu ay 700gr aldı

tabiki verilebilir cnm 4 aylık bebişe
meyve suyu olur elma armut sonra yoğurt olabilir birde arkadaşıma dru aptamilin tahıllı olan mamalarından önermiş yani verilebilir tabi 5, aydan sonra haifiten sebze çorbaları olur cnm druna bir danış tabi ama bebğini,n gelişimi çok güsel neden 6,600 maşallahı var neden öyle düşünüyorsunki

maşallah kilosu iyide son kontrolumuzde 200 gr alınca acaba sütüm yaramıyor mu dıye tedırgın oldum.saglık ocagındaki ebe arkadasım oluyor. o gün hastaydı yoktu.soramadımda ona gelişimini..martta aşımız var tekrar gidecegiz inş.yaramıştır sütüm.ayrıca arkadaslar bugün tv de izledim.beslenme uzmanından, ıhlamur,rezene,kimyon,ısırgan otu bunları üzerıne kaynamış su döküp bıraz bekleyıp için hem süt yapıyormuş hemde gaz sorununa iyi gelıyormuş.

canım sütüm yaramıyor sözünü bırakın. her annenin sütü kendi bebeğine yarar. böyle düşünüp kendini strese sokma. bu arada ben günde bir tane vitamalt bir bardak boza ve humana çayı içiyorum gerçekten sütüm bayağı arttı. özellikle boza çok iyi geliyor. dün akşam ilk defa içtim kızımı uyutunca süt sağdım buzluğa atmak için bir ay sonra işe başlıycamda. genelde 100 cc falan süt çıkardı dün akşam 170 cc süt sağdım çok şaşırdım.

masallah

selam kızlar a.s.
bugü tam 3 aylık olduk
doğum 3000 gram 50cm
1. ay 3500 gram 51cm
2. ay 4900 gram 54cm
3. ay 5700 gram 60cm baş 39cm

3 aylıkken
kilo 6500
boy 64
baş çevresi 41

kızlar bozayı sevmiyorsunuz ama felaket süt yapıyor ben humana ve bozayı 3 aydır tüketiyorum ve bozayı aşırı seviyorum sanırım bu konuda şanslıyımguclubacismile her gün muakkak boza tüketiyorum,boza içtiğim zaman sütüm artıyor,
mama için erken değilmi ben daha düşünmüyorum,doktorum 6 aydan sonra başlayacağız dedilmaz: ama azda olsa başlanabilir tabi doktor tafsiyesiyle

maşallah kenyacım çok güzel gelişimi
benimkide yine geçen aydaki gibi 15günde 300 gr cık almış yaaaaaaaaaasenağlama

canım masallah furkanın gelişimi onden gidiyordu zaten
15 gunde 300 gr güzel sadece anne sütüyle besleniyorlar 1 ayda 600 gr yapar cokta güzel bence ama su hastalık etk,lerm, kilo alımlarını b,lmem eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…