- Konu Sahibi busefurkan
-
3 ay kontrolümüz
boy:63 cm
kilo : 6.330
yine 700 gr cık almışız ama olsun doktorumuzzz gelişimdeee
çok çok ön sıralar daaa dedi...maaşallah...
maşallahay ben yazmaya unuttum 5 şubatta gitiydik sağlık ocağına
3.ay baş çevresi 40.5 boyu 64 dedi galiba kilosudaa 7kg
bıngıldak olayına hala kafam karışık bugün doktorada gidicez bakalımne diycek
doğduğunda 3900 gram idi 51 cm de boyu vardı
3. ay kontrolümüzde boy 64 cm kilomuz 8 kilo
maşşallah diyim oğluşuıma :)) iyi olduğunu söyledi hemşiremiz
martta hem oğlum hem kendim aşı olacaz
doğduğunda 3900 gram idi 51 cm de boyu vardı
3. ay kontrolümüzde boy 64 cm kilomuz 8 kilo
maşşallah diyim oğluşuıma :)) iyi olduğunu söyledi hemşiremiz
martta hem oğlum hem kendim aşı olacaz
maşallah bebişlere benim bebişim eskisi gibi sık emmiyor zayıflayacak diye korkuyorum sizde de böyle bir sorun varmı
herkes bu dertten yakınıyo zaten gıııı heç biri emmiyo:1no2::1no2:
sıkma canını biliyorum insan çok üzülüyor ama elimizden gelen bişe yokki bu dönemler geçecek her bebeğin geçiş dönemi vardır hepimiz bu ay o dönemi yaşıyoruz atlataaz canım sabıra.sben günde bir kere mama veriyordum mamayı hiç içmiyor. canım çok sıkılıyor. sma s26 kullanıyordum sma gold deneyeceğim. sma kullanan varmı
ya kızlar dün doktordaydık doktor tatrrtı 6.600 geldii sağlık ocağında 7 kilo çıkmıştıı terazilermi dengesiz çocukmu zayıfladı annamadımm
bizim doktor sadece zıbınıylan tartıyosağlık ocağında kıyafetiyle tartıp sonra kafadan 200gr eksik yazıyolar bizde öyle oldu.doktor da sadece bezi bi de zıbını oluyo...
yok canıımm zayıflamaziştahı kesilince canım sıkıldı eşime bebek tartısı aldırdım 5660 çıktı üç hafta önce 4600 yine az almış mamada içmiyor sadece emiyor benimde şöyle şarıl şarıl akan bir sütüm yokki zayıflayacak diye çok korkuyorum.
valla ben sağlık ocaklarına güvenmiyorum fazla tartıyorlar ben doktoruma gittiğimde tamamen çıplak tartıyor
aman bacım yaaa boşversene sen milleti senin gözüne iyi geliyosa doktorun beğeniyosa hiç kimseyi takma canımcanım benim kızımın kilosu zaten fazla değildi genelde ayda 800 gr falan aldı. ilk defa bu ay böyle kilo aldı bir haftadır da böyle iştahsız olunca canım sıkılıyor kilo verecek diye. herkes bir laf söylüyor yok elleri zayıf yok eti budu yok. aslında doktorum herşeyin normal gittiğini söylüyor ama insan ister istemez endişeleniyor
maşallah elif gayet iyidogum kilosu
3370 gr
52cm
bascevresi 35cm
1 aylik
4000gr
57cm
bascevresi 36,5cm
2ay+10günlükken
5900gr
62cm
bascevresi 37,5cm
3aylik
6550gr
66cm
bascevresi 39cm
kizimin gelisimi iyi coksükür
Canı sen kisenin dediğine bakma doktorun iyi diyosa iyidir bi de sağlığı iyi olsun.Hem her çocuk aynı miktarda kilo almaz ki normal değerler arasındaysa sorun yok...canım benim kızımın kilosu zaten fazla değildi genelde ayda 800 gr falan aldı. ilk defa bu ay böyle kilo aldı bir haftadır da böyle iştahsız olunca canım sıkılıyor kilo verecek diye. herkes bir laf söylüyor yok elleri zayıf yok eti budu yok. aslında doktorum herşeyin normal gittiğini söylüyor ama insan ister istemez endişeleniyor
dogum kilosu
3370 gr
52cm
bascevresi 35cm
1 aylik
4000gr
57cm
bascevresi 36,5cm
2ay+10günlükken
5900gr
62cm
bascevresi 37,5cm
3aylik
6550gr
66cm
bascevresi 39cm
kizimin gelisimi iyi coksükür
3, ay gelişimi
boy:59
kilo:7050
baş:42
kızım bu ay 1.200 gram almış :lepi:doktorumuz standartların üzerinde gelişimi dedi:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?