2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

ay ben yazmaya unuttum 5 şubatta gitiydik sağlık ocağına

3.ay baş çevresi 40.5 boyu 64 dedi galiba kilosudaa 7kg

bıngıldak olayına hala kafam karışık bugün doktorada gidicez bakalımne diycek

doğduğunda 3900 gram idi 51 cm de boyu vardı
3. ay kontrolümüzde boy 64 cm kilomuz 8 kilo
maşşallah diyim oğluşuıma :)) iyi olduğunu söyledi hemşiremiz
martta hem oğlum hem kendim aşı olacaz

ay ben yazmaya unuttum 5 şubatta gitiydik sağlık ocağına

3.ay baş çevresi 40.5 boyu 64 dedi galiba kilosudaa 7kg

bıngıldak olayına hala kafam karışık bugün doktorada gidicez bakalımne diycek
maşallah
tontiş tontişkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok::1shok:
8 kilomu
hay maşşallah
ne yediriyon nan bebeye ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

maşşallah canım ogluna..... şutarafagittidelikafaduldendelikafadulden:hooray:beninkinde diyodum rekor ama seninki benimkini geçmiş galiba dün tarttım hassas tartıyla 6900 çıktı...2.5 aylık oldu.... ama artık eskisi gibi emmiyoo zorla vweriyom....

maşallah bebişlere benim bebişim eskisi gibi sık emmiyor zayıflayacak diye korkuyorum sizde de böyle bir sorun varmı

ya kızlar dün doktordaydık doktor tatrrtı 6.600 geldii sağlık ocağında 7 kilo çıkmıştıı terazilermi dengesiz çocukmu zayıfladı annamadımm

ben günde bir kere mama veriyordum mamayı hiç içmiyor. canım çok sıkılıyor. sma s26 kullanıyordum sma gold deneyeceğim. sma kullanan varmı
sıkma canını biliyorum insan çok üzülüyor ama elimizden gelen bişe yokki bu dönemler geçecek her bebeğin geçiş dönemi vardır hepimiz bu ay o dönemi yaşıyoruz atlataaz canım sabıra.s
ya kızlar dün doktordaydık doktor tatrrtı 6.600 geldii sağlık ocağında 7 kilo çıkmıştıı terazilermi dengesiz çocukmu zayıfladı annamadımm

canım doğduğunda hangi tartı tarttıysa ona güven bence doktorun tartısı daha güvenilirdir bence teraziden teraziye fark varyoksa bebek zayıflasa sen anlamazmısın

sağlık ocağında kıyafetiyle tartıp sonra kafadan 200gr eksik yazıyolar bizde öyle oldu.doktor da sadece bezi bi de zıbını oluyo...

iştahı kesilince canım sıkıldı eşime bebek tartısı aldırdım 5660 çıktı üç hafta önce 4600 yine az almış mamada içmiyor sadece emiyor benimde şöyle şarıl şarıl akan bir sütüm yokki zayıflayacak diye çok korkuyorum.

valla ben sağlık ocaklarına güvenmiyorum fazla tartıyorlar ben doktoruma gittiğimde tamamen çıplak tartıyor

sağlık ocağında kıyafetiyle tartıp sonra kafadan 200gr eksik yazıyolar bizde öyle oldu.doktor da sadece bezi bi de zıbını oluyo...
bizim doktor sadece zıbınıylan tartıyo
yok canıımm zayıflamaz
anam 1 kilo,60 gr almış 3 haftada kız daha ne alsın bacım
valla ben sağlık ocaklarına güvenmiyorum fazla tartıyorlar ben doktoruma gittiğimde tamamen çıplak tartıyor

bende güvenmiyom getirmiyomda zaten:1no2::1no2:

canım benim kızımın kilosu zaten fazla değildi genelde ayda 800 gr falan aldı. ilk defa bu ay böyle kilo aldı bir haftadır da böyle iştahsız olunca canım sıkılıyor kilo verecek diye. herkes bir laf söylüyor yok elleri zayıf yok eti budu yok. aslında doktorum herşeyin normal gittiğini söylüyor ama insan ister istemez endişeleniyor

dogum kilosu

3370 gr
52cm
bascevresi 35cm

1 aylik

4000gr
57cm
bascevresi 36,5cm

2ay+10günlükken

5900gr
62cm
bascevresi 37,5cm

3aylik

6550gr
66cm
bascevresi 39cm

kizimin gelisimi iyi coksükür

aman bacım yaaa boşversene sen milleti senin gözüne iyi geliyosa doktorun beğeniyosa hiç kimseyi takma canım
dogum kilosu

3370 gr
52cm
bascevresi 35cm

1 aylik

4000gr
57cm
bascevresi 36,5cm

2ay+10günlükken

5900gr
62cm
bascevresi 37,5cm

3aylik

6550gr
66cm
bascevresi 39cm

maşallah elif gayet iyi
2. ayda büyük bir atağa geçmiş zillişkokaydirigubbakcemile3

Canı sen kisenin dediğine bakma doktorun iyi diyosa iyidir bi de sağlığı iyi olsun.Hem her çocuk aynı miktarda kilo almaz ki normal değerler arasındaysa sorun yok...
dogum kilosu

3370 gr
52cm
bascevresi 35cm

1 aylik

4000gr
57cm
bascevresi 36,5cm

2ay+10günlükken

5900gr
62cm
bascevresi 37,5cm

3aylik

6550gr
66cm
bascevresi 39cm

Maşallah canım allah nazarlardan korusun.... kızın çok tatlı ...

3, ay gelişimi

boy:59
kilo:7050
baş:42

kızım bu ay 1.200 gram almış :lepi:doktorumuz standartların üzerinde gelişimi dedi:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…