2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

selam kızlar biz aşılarımızı olduk geldik
benim oğlum 2800 gr doğdu
1. ayda 3850 gr
2. ayda 5800 gr olmuş
doktorumuz maşallahı var çok iyi dedi ben bu kadar kilo aldığını tahmin etmiyodum yalnız boyumuz biraz kısa galima 58 cm

maşallah canım bebeğine boyuda kısa değil canım gayet iyi bence benimkinin boyuda 59::):lepi:a.s.

maşallah cnm toparlamış bebeğin 1 ayda 2 kilomu aldı maşallah vallhi nasıl başardın

hay maşallah ne çok kilo almış bu ay

sağol canım.

benim kız 2 ayda sadece 1 kilo aldı. doktorda zorlamaya gerek yok daha fazla dedi.3. ayımız bitti anca 5 kilo oldu kızım. sütüm yetmedi sanırım.

benimde oğlan emmiyo bu ay benimkide yarım kilo anca alabilmiştir
sağlıkları yerinde olsunlarda yarım kiloyada razıyıza.sa.s

sağol canım.

benim kız 2 ayda sadece 1 kilo aldı. doktorda zorlamaya gerek yok daha fazla dedi.3. ayımız bitti anca 5 kilo oldu kızım. sütüm yetmedi sanırım.

bende
ilk başlarda aynı sıkıntıyı yaşadım iki üç kere mama verdım ama kıyamadım bebeğe görümcem tahin helvası ye dedı yaklasık bir buçuk aydır yıyorum ve bolca su içiyorum gunde 10 bardak en az çok şukur sütüm iyi bide emdıkce gelıyo sanada tavsıye ederım inşallah bebeğin normal kılo almaya başlar

dün doktorumuzdaydık
2.AY
boy 59cm
kilo 6080 gr
baş çevresi 39 cm
maşallah ireme
oğlum bu ay sadece 500 gr aalmış yaaaaaaaaa
benimkide 700 gr cık almış öööfffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
3.aya 3 gün kala kontrolümüzkaydirigubbakcemile3
6 kg
60.5 boy
38.5 baş
kızım bucuklu gidecek galba
ooo atağa geçmiş ipeşimiz
91. günde
boy 67 cm
kilo 7
baş 42 cm
hayyyy maşallahtosun tosun
2.bucuk aylık
boy 57
kılo 5300
bas 38
maşallah canım kaç kilo doğdu bebeğin
80 günlükken oğluşum
kilo 6300
boy 63
baş çevresi 41

oooohhhh oohhh maşallah

bizde 3. ay kontorülümüze gitttik
geçen aya göre yarı yarıya düştü kilo alımı ama doktor çok iyi dedi kesinlikle ek bişe yok dedi

kilo =7.250 gr
boy=63 cm
baş=42 cm

oğluşum bu ay kilo pek alamadı emme olsun zaten bundan sonra yarımşar kilo alır alamazlar artık böle

selam kızımın alt dudağında beyaz bır şey cıkmıs bu sabah gordum ablama sordum pamukçuk dedı neden olur? ağrı yaparmı? karbonatlı su ıle sil dedi napabılırım acaba çok üzüldüm

3 ay kontrolümüz
boy:63 cm
kilo : 6.330

yine 700 gr cık almışız ama olsun doktorumuzzz gelişimdeee
çok çok ön sıralar daaa dedi...maaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…