- Konu Sahibi busefurkan
-
masallah bütün bebişlere 8 li kilolara ulasmıslar bizimkiler küçük mü kaldı ne :))
bugün dr.kontrolündeydik
kilomuz 8400gr.
boyumuz 70 cm.
maş.yavru kuşumaaaaaaa:kedi:
bugün dr.kontrolündeydik
kilomuz 8400gr.
boyumuz 70 cm.
artık nazımızda koca kız oldu canım masallahseninki kucukse benimki napsin?kaydirigubbakcemile3
masallah bütün bebişlere 8 li kilolara ulasmıslar bizimkiler küçük mü kaldı ne :))
benimki de küçük grupta bakalım bu ay ne olacak,geçen ay hiç kilo almadı..seninki kucukse benimki napsin?kaydirigubbakcemile3
kız küçük anne maşallah kuş tosun olmuş yaa..anne sütü veriyodun dimi sen en son öyle okumuştum,maşallahhbugün dr.kontrolündeydik
kilomuz 8400gr.
boyumuz 70 cm.
bizde dün kontrole gittik
7.500 kılo
65 cm boy
tüm bebişlerimize maşallah
artık nazımızda koca kız oldu canım masallah
ama baksana masallah yazan arkadasların bebişleri hep 8 kilo üstü masallah
benimkilerin kilosunu söyleyeyimde yavruları zayıf diye üzülen annelere moral olsun. 14 nisan kontrolümüzde biri 6 kilo diğer 6.5 kilo ikiside 60 cm..
öyle oldu teyzesiii opuyorumnanaktankocaman oldu bebişim:kedi:maşallah maşallah da kuşluktan çıkmış seninki.kaydirigubbakcemile3
merak etme canım zaten bu aydan sonra azar azar alacaklar kiloyu
bizimkide kilo alamadı bu ay iştahı gitti iyice,almaması kilo vermesinden iyidir,
ewet canım zaten tek besini anne sütü ek gıdaların hepsini reddediyor:gitme:benimki de küçük grupta bakalım bu ay ne olacak,geçen ay hiç kilo almadı..
zorla tıkıyorum herşeyi ama bilmem artık:sinifsinif:
kız küçük anne maşallah kuş tosun olmuş yaa..anne sütü veriyodun dimi sen en son öyle okumuştum,maşallahh
maşallah maşallah..
gayet normal:)
öyle oldu teyzesiii opuyorumnanaktankocaman oldu bebişim:kedi:
merak etme canım zaten bu aydan sonra azar azar alacaklar kiloyu
ewet canım zaten tek besini anne sütü ek gıdaların hepsini reddediyor:gitme:
canım bwenimkiler biri küvezden 1700 çıktı diğeri 2000 çıkmıştı. allah a şükür bu günlerimize. çookk miniktiler teyzesi.. maşallah yavruna canım.
canımcım anne sütü mucizesi işte yine ispatı..hem karnıda doyuyomuş ki reddetmiş,gerek yokmuş yani:)
benim de 4.aya kadar kilosu gayet iyiydi sütümde fazlaydı,sonra azaldımı bebişim mi emmedi anlamadım işte durdu kilo alımımama da sevmedi yemek istemedi hala zorla veriyorum günde bir kez
sağol canım..benimkinin doğum kilosu 3.480 di,gerçekten ya o kadar minik doğup da bu kiloya getirmişsin işte,asıl kocaman maşallah senin kuzucuklarına:lepi:
5. ay kontolümüz vardı dün
8350 olmuşuz boyumuzda 66 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?