2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

masallah bütün bebişlere 8 li kilolara ulasmıslar bizimkiler küçük mü kaldı ne :))

bugün dr.kontrolündeydik
kilomuz 8400gr.
boyumuz 70 cm.
maş.yavru kuşumaaaaaaa:kedi:

masallah bütün bebişlere 8 li kilolara ulasmıslar bizimkiler küçük mü kaldı ne :))

seninki kucukse benimki napsin?kaydirigubbakcemile3
benimki de küçük grupta bakalım bu ay ne olacak,geçen ay hiç kilo almadı..
zorla tıkıyorum herşeyi ama bilmem artık:sinifsinif:
bugün dr.kontrolündeydik
kilomuz 8400gr.
boyumuz 70 cm.
maş.yavru kuşumaaaaaaa:kedi:
kız küçük anne maşallah kuş tosun olmuş yaa..anne sütü veriyodun dimi sen en son öyle okumuştum,maşallahh

bizde dün kontrole gittik
7.500 kılo
65 cm boy
tüm bebişlerimize maşallah

maşallah maşallah..
gayet normal:)

artık nazımızda koca kız oldu canım masallah
ama baksana masallah yazan arkadasların bebişleri hep 8 kilo üstü masallah

evey ya,herkes 8 i bırak 8.5-9 kiloya yaklaştı..
anlamıyorum ne yiyolar nası yiyolar bu bebişler maşallahhhh tabi deakannehir

benimkilerin kilosunu söyleyeyimde yavruları zayıf diye üzülen annelere moral olsun. 14 nisan kontrolümüzde biri 6 kilo diğer 6.5 kilo ikiside 60 cm..

benimkilerin kilosunu söyleyeyimde yavruları zayıf diye üzülen annelere moral olsun. 14 nisan kontrolümüzde biri 6 kilo diğer 6.5 kilo ikiside 60 cm..

e canım ikiz seninkiler,doğum kiloları daha düşük oluyo doğal olarak biz bi tane sen iki tane besliyosun..gayet iyiler maşallah ya..
benim oğluş 5.ayın başında 6.800 çıktı,kilo almamıştı hatta 200 gr eksik çıktı 7 kiloydu 10 gün öncesinde..bu ay bakalım ne olacak..

maşallah maşallah da kuşluktan çıkmış seninki.kaydirigubbakcemile3
öyle oldu teyzesiii opuyorumnanaktankocaman oldu bebişim:kedi:

bizimkide kilo alamadı bu ay iştahı gitti iyice,almaması kilo vermesinden iyidir,
merak etme canım zaten bu aydan sonra azar azar alacaklar kiloyu
ewet canım zaten tek besini anne sütü ek gıdaların hepsini reddediyor:gitme:

öyle oldu teyzesiii opuyorumnanaktankocaman oldu bebişim:kedi:

merak etme canım zaten bu aydan sonra azar azar alacaklar kiloyu

ewet canım zaten tek besini anne sütü ek gıdaların hepsini reddediyor:gitme:

canımcım anne sütü mucizesi işte yine ispatı..hem karnıda doyuyomuş ki reddetmiş,gerek yokmuş yani:)
benim de 4.aya kadar kilosu gayet iyiydi sütümde fazlaydı,sonra azaldımı bebişim mi emmedi anlamadım işte durdu kilo alımımama da sevmedi yemek istemedi hala zorla veriyorum günde bir kez

canım bwenimkiler biri küvezden 1700 çıktı diğeri 2000 çıkmıştı. allah a şükür bu günlerimize. çookk miniktiler teyzesi.. maşallah yavruna canım.

canım bwenimkiler biri küvezden 1700 çıktı diğeri 2000 çıkmıştı. allah a şükür bu günlerimize. çookk miniktiler teyzesi.. maşallah yavruna canım.

sağol canım..benimkinin doğum kilosu 3.480 di,gerçekten ya o kadar minik doğup da bu kiloya getirmişsin işte,asıl kocaman maşallah senin kuzucuklarına:lepi:

allah kolaylık versin canım gerçekten yemeyen çocuğun büyümesi çok zahmetli oluyor:sinifsinif:

4 ay 4 haftalıkken 6300 kilomuz 3 aylıkken 7 kiloyduk hasstaalık mahvetti oglumu şimdi yavaş yavaş iştahı geliyo şükür 2 farklı vitamin kullanıyoruz iştahı açılsın ve dirençli olsun diye 4 günde 50 gr gibi almış inş devam eder iğnelerde agır geliyodu baya sarstı bugün yoktu daha iyi emdi şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…