2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

canım sakın etrafındaki bebişlerle bebeğini kıyaslama

kilosuda iyi bence her bebeğin kilo alımı farklı
bazı bebekelr hızlı alıp sonradan kilo alamayabiliyor,
önemli olan sağlıklı olması tedirgin olunacak bir durum yok bence
kilosuda boyuda güzel benceyerimseniben

bebekleri emekleyen var mı,? benim kız dönmedi bile ters, yatmayı sevmiyor. ama 5.5 aylıkken desteksiz oturdu. sırtı dayalı iken koltukta epey ayakta duruyor. motor gelişimi gayet iyi dedi doktor. gerçi ablasıda 8 aylıkken emekledi. bakalım...

beim oğluşum iki hafta öncesine kadar elleri uzatık sağ sol yapa yapa amacına ulaşıyordu....... şu aralar ise sağ solunu ceke ceke yani bir komando gidi emekliyor. az önce yanına gittim emekleme pozisyonunda duruyordu ( daha öncede duruyordu ama ellerini atmayı beceremiyordu) ve sağ elini öne doru atı ama geri yüz üstü ucak posizyonuna geri attııı................

benim oğlumda 2 haftaya kadar yüzükoyu yatmayı sevmediği için dönmüyordu yandönüyordu sadece ama 2 haftadır maşallah fır dönüyor yatakta bile şimdi popoyu kaldırmayı öğrendi her bebeğin gelişim farklı oluyor

bizimkide zor dönüyordu dediğin gibi, demekki zamanı gelmeden olmuyormuş,
şimdi ise yatakta bırakamıyorum arkamı dönmeye gelmiyor yatağın ucunda buluyorum,
bende yere bırakıyorum, ellerinin üstüne kalkıp ileri geri gidebiliyor sürünerek tabii
bebişlerimize

kızlar ben aranıza yeni katıldım benim bebişte 6,5 aylık şuan 8000gr 68cm dün bi tane dişi patladı ve çok huzursuz bugün drdan geldik ayrıcada grip allah bebişlerimizi sağ salim büyütmek nasip etsin

selam arkadaşlar oğlumun 7 aylık kontrolünde kikosu 8820 gr boyu da 69 olmuş
1 ayda boyu sadece 1 santim uzamıiş bütün diş belirtileri var huzursuzluk, iştahsızlık
tükürük ama diş yok ortada henüz....

bu arada dönmeler tam gaz devam emekleme çalışması yaparken burnunun üzerine
düştüğünden beri ileri gitme konusunda biraz çekingen ama geri geri gidiyor....

benim bebiş altı buçuk aylık oldu kilosu evde tarttığıma göre 7700 boyunu bilmiyorum. bizimki bir haftadır çok hızlı bir şekilde emekliyor ellerinden tuttuğumda ayağa hemen dikiliyor bana erken yürüyecek gibi geliyor.

Biz geçen hafta gitmiştik 7. kontrolüne kilosunu ya dr. yanlış tartıyo ya bizimki kilo vermiş. 7700 çıktı 10 gün önce 7980 di. Boyumuz 71 cm. Ayrıca 4 gün önce alt dişlerimizde patladı..Darısı diğer dişlerin başına inşallah. Birde emekleme çalışmaları yapıyoruz ama tembeliz. Biraz uğraşıp sıkılıyor.Yürüteçte de durmuyor bakalım emekleyecek mi? sizinkiler ne durumda emekleyen var mı?

bizimkide 7.ayını doldurdu boy 70 cm kilo 8 kg bizimki bir aydır emekliyor. bir haftadır koltuklara falan tutunup kalkıyor ah bir yürüyüp her tarafı karıştırabilse en büyük arzusu

dün sağlık ocağında aşı olurken bakıldı, boy 71 cm kilo 8.5 kg...prematüre dünyaya geldi ve 2.4oo gr doğdu..küvezde 2 kiloya kadar düşmüştü..ama şimdi hiçte fane deği öyle değil mi ? çok şükür..

iyi cnm maşallah çok güsel ama ne aşısı olduğunuzu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…