- Konu Sahibi busefurkan
-
ya kızlar bizde az önce geldik aşıdan bizim bebiş 7.500 gr boyuda 68 cm etrafımızdaki ondan küçük olan bebişler bile daha büyük duruyo o yüzden tedirgin oluyoruz. Ek gıdada veriyoruz nie böle oluyo kibilmiyorumkismile bide 9 aylk aşısında doktor kan sayımı istedi herkesten isteniyo dimiyerimseniben
bebekleri emekleyen var mı,? benim kız dönmedi bile ters, yatmayı sevmiyor. ama 5.5 aylıkken desteksiz oturdu. sırtı dayalı iken koltukta epey ayakta duruyor. motor gelişimi gayet iyi dedi doktor. gerçi ablasıda 8 aylıkken emekledi. bakalım...
kızlar ben aranıza yeni katıldım benim bebişte 6,5 aylık şuan 8000gr 68cm dün bi tane dişi patladı ve çok huzursuz bugün drdan geldik ayrıcada grip allah bebişlerimizi sağ salim büyütmek nasip etsin
hayırlısı ile sizinkide çıkar inşaallah benim kızımdı ayın 20 sinde 7 ayını dolduracak iki tane dişimiz çıktı alttan şimdide sanırım yukarıdan çıkacakamin inş. benim kız 7 aylık oldu dişi çıkmadı hala ...
bugün doktordaydık.7.ay kontrolü:
boy 73.5 cm
kilo :9 kilo
ne güzel canım bebeğin boyu kilosu yerinde maşallahpeki kaç gr doğmuştu boyu kaçtı???
dün sağlık ocağında aşı olurken bakıldı, boy 71 cm kilo 8.5 kg...prematüre dünyaya geldi ve 2.4oo gr doğdu..küvezde 2 kiloya kadar düşmüştü..ama şimdi hiçte fane deği öyle değil mi ? çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?