2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

kızlar durun ya,desteksiz oturmaları için erken tabiki..biz destekli oturmaya yeni başlıyoruz..6.ayda destekli oturabilmesi normal zaten..

Evet kızlarr acaleci olmayınnn bide sakın başka bebişlerle kendi bebişnizi kıyaslamayın her bebişin yöneldiği şey farklı oluyorr haliyle yapabildikleri de unutmayın oturmayan yürümeyen ve konuşmayan bebek yok...opuyorumnanaktan
Benim kuzumda 6,5 aylık fıldır fıldır dönüyooo önlemesine ayaklarıyla tepikliye tepikliye ilerliyoo azcık ama oturamıyoo desteksiz kuka gibii anne dioo sadece gel babası yapıyoo babası bütün akşam başında baba dio ama yokk demiyoo iştee :dilcikar:
Demem o ki yeter ki sağlıklı olsunlarr bakın nede güzelll konuşcak yürücekler minik minik sırnaşık şey

6 aylık kontrol...
10 mayıs 2010 kilo 7750 boy 64,5 baş 42,5

kuzum epeydir desteksiz oturuyor. ama hala dönmüyor tembel ve hiiiiiiççç niyeti yok. . belli şarkıları var duyunca sağa sola sallanyor. tel sararda ellerini hareket ettiriyor...

Son düzenleme:
evet bizde olduk aşılarımızı bugün 6. ayımızın dolmasına 5 gün kala
kilomuz 8,500
boyumuz 73 cm
baş çevremiz 45
1 ayda 600 gr almış ek gıda olayında galiba iyi gidiyoruz demek oluyor bu
maşalllah kuzularımıza

selam kızlar
bugün aşımız vardı 3 aşı 1 de ağızdan damla şeklinde 4 adet aşı yapıldı kuzuma
6.15 aylık kontrolümüz ise
kilomuz...8.700 gram
boyumuz 70 cm
baş ise 44
göüs kol bacak ölcümlerine kadar yapıldı çöokda güzel ilgilendiler sağolsunlar

ya kızlar bizde az önce geldik aşıdan bizim bebiş 7.500 gr boyuda 68 cm etrafımızdaki ondan küçük olan bebişler bile daha büyük duruyo o yüzden tedirgin oluyoruz. Ek gıdada veriyoruz nie böle oluyo kibilmiyorumkismile bide 9 aylk aşısında doktor kan sayımı istedi herkesten isteniyo dimiyerimseniben

9 aylık aşısı ne ya bana hemşire 1 yaşına kadar aşı yok dedi doğum günün ertesi günü gel aşısı olacak dedi .. sadece genel konrol için ağustos 11 çağırdı aşı felan olmayacak o gün dedi ... kafam karıştı şimdi

Bize 9 aylık aşısına gelmeden önce kan sayımı yaptırın 18 ağustosda gelin dedibilmiyorumkismile

9.ayda aşı yok kızlar bizde geçen bşir arkadaşla konuştuk kafam karıştı benimde bazı drlar ağır olmasın die sanırım 12 de yapması gereken biteneyi 9 da yapıyolar geçen senelerde 9. ayda kızamık aşısı yapılıyormuş fakat bu aşının 12. ayda yapılması dasha uygun görülmüş 12 ye alınmış kafanız karışmasın bazı drlar yapıyor bazılatrı yapmıyor ben sağlık ocağında yaptırıyorum 9. ayda aşı yok zaten aşı takvimine görede yok

teşekkürler canım bilgilendirdiğin içinolumunekankayizsmile

vallah biizm dr.da kafamı karıştırdı
9.ayda aşınız var 3 ay sonra görüşmek üzere dedi,
neyse o zaman gelince dr.arayıp aslı astarı neymiş öğrneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…