2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

ooohhh maşallah tosun

maşallah canım ek mamaya başlamışmıydın sen yoksa yanlışmı hatırlıyom:uhm:

hoşgeldin canıma.s.

ooohhh yarasın asyamıza tosun olmuş oda

evet yeni başladık 60 cc veriyom oda bitirmiyor hepsini ama dok akşam tek ver dedi hani benim kız arızlı ya amip ondan

selam. bebişim 2. ayında 5500gr 61cm. Sütümün yetmemesinden endişe ediyorum ama doktor yeterli olduğunu söledi. ayda 1kg iyiymiş

2 aylikken tartamamistim kendi ölcümlerimle yanlis olur diye boyu 63 cm di ama kilosunu bilmiyodum
2 ay 10 günlükken doktorda 5900 gr cikti minnosum boyuda hala 63 cm
hay maşallah boya bak beee nan ayıp oli vallaha behlülümün yanında çok ayıp accık bekleyin ayol aaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
evet yeni başladık 60 cc veriyom oda bitirmiyor hepsini ama dok akşam tek ver dedi hani benim kız arızlı ya amip ondan
hımmmm biberonla verdiğinde anne sütünü alıyomu yoksa kaşıklamı veriyon:uhm:
selam. bebişim 2. ayında 5500gr 61cm. Sütümün yetmemesinden endişe ediyorum ama doktor yeterli olduğunu söledi. ayda 1kg iyiymiş

maşallah canım
ayda 1 kilo alması tabiki çok güzel
doktorlar ayda 500 bile normal diiia.sa.s

evet öle diyorlardaa ben tombiş tombiş bebeklere bayılıyorum...

EGE

22.10.2009
37+2 de doğdu
3060gr.50cm.

1.ay :4400 gr. 53 cm
2.ay: 5350 gr. 61 cm
3.ay:6050gr. 63 cm

böle tutayım 3.ayı ekledim aklinialirimsmile
bizim oğlan bu ay emmeyi bıraktı sağıpta iiçiyo o yüzden sanırım 700gr.almışız.ama dr.süper dedi laelaelaelaelae

selam arkadaşlar dun gece kızımın gazı vardı zinco dıye bı damla verdı doktor doğal bıtkı bılesımı gun de 2 3 kere 6 damla verıyorum ama dun gece baya tuttu gazı cok şükür her zaman olmuyo ama ben yınede verıyorum akşam bı turlu dınmedı tabı her anne gıbı son çare fıtıl koydum fıtılın adıspasmo_panalgine zararı olurmu bıde sıze sorayım dedım şimdiden teşekkürler

canım tek sakıncası sürekli fitil verildiğinde bağırsakların kendi kendine kakayı yapamamsı olur yuani fitile alışır o yüzden ara sıra vermekte bi sakınca yok yanlız sadece yarısını veriyoza.sa.s

teşakkürler krıspi sabahtan beri uyuyodu şimdi uyandı halamızla oynuyo 2 aylık ama her şeyın farkında gibi ne tatlı şey diye bakıyorum ALLAHIM her kesın bebeğini korusun bazen kızıyo memeyı geç verdığim zaman bide inatçıki sormayın her anı güzel ALLAHIM olmayanlarada versın insanın kalbini yumuşatıyor çocuk sevgisi bi başka bakıyor dünyaya çok şükür diyorum :

geçmiş olsun canım. benim bebişimde tam 2 aylık. ben zinco yu sabah akşam 4 er damla sürekli veriyorum. Geçen eve gelen bi arkadaşım verme bakanlık toplatacakmış bunları dedi. Her kafadan bir ses çıkıyor ama insan yine de endişeleniyor. sen sürekli veriyomusun?

merhaba ben gunde iki kere veriyorum 6 damla dedi doktor ama be 4 damla verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…