- Konu Sahibi busefurkan
-
ooohhh maşallah tosun
maşallah canım ek mamaya başlamışmıydın sen yoksa yanlışmı hatırlıyom:uhm:
hoşgeldin canıma.s.
ooohhh yarasın asyamıza tosun olmuş oda
hay maşallah boya bak beee2 aylikken tartamamistim kendi ölcümlerimle yanlis olur diye boyu 63 cm di ama kilosunu bilmiyodum
2 ay 10 günlükken doktorda 5900 grcikti minnosum boyuda hala 63 cm
hımmmm biberonla verdiğinde anne sütünü alıyomu yoksa kaşıklamı veriyon:uhm:evet yeni başladık 60 cc veriyom oda bitirmiyor hepsini ama dok akşam tek ver dedi hani benim kız arızlı ya amip ondan
selam. bebişim 2. ayında 5500gr 61cm. Sütümün yetmemesinden endişe ediyorum ama doktor yeterli olduğunu söledi. ayda 1kg iyiymiş
maşallah canım
ayda 1 kilo alması tabiki çok güzel
doktorlar ayda 500 bile normal diiia.sa.s
ayda 500 normal diyolarda sen niye kac gundur yaygara kopariyosun:mymeka:
doktora göre normal bana göre az bacım :çok üzgünüm:
sen 4.ayda kebapa falan baslarsin artik o zaman.:roflol:
yok daha neler ablamla konuştumda karar verdim 500 gr da alsa başlamıycam ek mamayaa.sa.s
aferin sana. soyle 4. aya kadar sabredelim bari.:hulya:
hay maşallah boya bak beeenan ayıp oli vallaha behlülümün yanında çok ayıp accık bekleyin ayol aaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
hımmmm biberonla verdiğinde anne sütünü alıyomu yoksa kaşıklamı veriyon:uhm:
maşallah canım
ayda 1 kilo alması tabiki çok güzel
doktorlar ayda 500 bile normal diiia.sa.s
evet öle diyorlardaa ben tombiş tombiş bebeklere bayılıyorum...
EGE
22.10.2009
37+2 de doğdu
3060gr.50cm.
1.ay :4400 gr. 53 cm
2.ay: 5350 gr. 61 cm
3.ay:6050gr. 63 cm
böle tutayım 3.ayı ekledim aklinialirimsmile
bizim oğlan bu ay emmeyi bıraktı sağıpta iiçiyo o yüzden sanırım 700gr.almışız.ama dr.süper dedi laelaelaelaelae
selam arkadaşlar dun gece kızımın gazı vardı zinco dıye bı damla verdı doktor doğal bıtkı bılesımı gun de 2 3 kere 6 damla verıyorum ama dun gece baya tuttu gazı cok şükür her zaman olmuyo ama ben yınede verıyorum akşam bı turlu dınmedı tabı her anne gıbı son çare fıtıl koydum fıtılın adıspasmo_panalgine zararı olurmu bıde sıze sorayım dedım şimdiden teşekkürler
canım tek sakıncası sürekli fitil verildiğinde bağırsakların kendi kendine kakayı yapamamsı olur yuani fitile alışır o yüzden ara sıra vermekte bi sakınca yok yanlız sadece yarısını veriyoza.sa.s
selam arkadaşlar dun gece kızımın gazı vardı zinco dıye bı damla verdı doktor doğal bıtkı bılesımı gun de 2 3 kere 6 damla verıyorum ama dun gece baya tuttu gazı cok şükür her zaman olmuyo ama ben yınede verıyorum akşam bı turlu dınmedı tabı her anne gıbı son çare fıtıl koydum fıtılın adıspasmo_panalgine zararı olurmu bıde sıze sorayım dedım şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun canım. benim bebişimde tam 2 aylık. ben zinco yu sabah akşam 4 er damla sürekli veriyorum. Geçen eve gelen bi arkadaşım verme bakanlık toplatacakmış bunları dedi. Her kafadan bir ses çıkıyor ama insan yine de endişeleniyor. sen sürekli veriyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?