Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim gorüsürük yine
ben dayanamam girerim internete face de yazarim
kız ayşe on hani sen hafta sonu yazdın ya kız doğurcaklar sol göz kapağını çekince v harfi çıkıyo deyü ben baktım v harfi var ama ters lan nolcak şimci :roflol: benim kız ters bişi olcak nedür delikafadulden
Bu arada ben dün ilk defa denize girdim bu sene:) Kızımıda tanıstırmış oldum denizle ve anladığım kadarıyla cok sevdi, çünkü dün akşamdan beri karnımın içinde hoplayıp zıplayıp duruyo zillim:)
Size birsey soracagım ben bebişimin hareketlerini cok rahat hissediyorum ama ben yada eşim elimizi ne zaman karnıma koysak hemen hareketleri kesiyor. Sizdede varmı böyle bir durum?
elifcim hormonlardan herhalde bende anlamadim bu sivilce olayini..
kizlar ya bide benim ciddi ciddi sütüm akiyor.. her gece sütyenim batmis uyaniyorum.. bi damla iki damla falan.. böyle sari bi rengi var.. birazdan dojktorumu ariycam.. gerci gecen gün bi ebeyi aradim.. bazilarinin erken olur dedi ama kafam karisti.. sizde yok dimi haala böyle bise?
elifcim hormonlardan herhalde bende anlamadim bu sivilce olayini..
kizlar ya bide benim ciddi ciddi sütüm akiyor.. her gece sütyenim batmis uyaniyorum.. bi damla iki damla falan.. böyle sari bi rengi var.. birazdan dojktorumu ariycam.. gerci gecen gün bi ebeyi aradim.. bazilarinin erken olur dedi ama kafam karisti.. sizde yok dimi haala böyle bise?
artik cikmam lazim yine lafa dalarsam gec kalicam hazirlanmaya ucak beni almadan gitcekşutarafagitti
veletlerinize iyi bakin, kendinizede tabiki....
hepnizi cok cok öptükŞeniz
hadi bana iyi yolculuklar kazasiz belasiz rötarsiz insallah
evet yaa bizim zilli de kıpırdanıyo hah diyom işte elimizi koyuyoz tık yok
hoşuna mı gidiyo koyunca relax mı oluyo velet annamadım vallaa
denize gidemicem ben malesef havuza girmek istiyom ama korkuyom yaa
hee yavrıım bende yidim geldimnaber kız canliiiz herkes yemekte gaaba
benımde de sol göz kapagımda ters ve var saga baktım onda yok bakalım haftaya ögrenecegım ınsallah ögrensekde rahatlasak :lepi:valla gülüm ikidir gidiyorum cinkinti var ama diyor kizda olabilirmis.. icimden kiz geciyor ilk bastan beri.. ama merakta ediyorum.. tee temmuz 7de gidicem bidaha.. simdi bide biri bana bu damar konusunu söyledi.. benim sol göz kapagimda var V seklinde damar.. sen bi bak hele sende varmi?
eyy yık şeker sen nasılsın bakemm delikafaduldenmillettttttttttttttttt ben geldümmmmmmmm napıyonusssssssss delikafadulden
herkeşe öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sunuyommmmmm :içelim:
benımkıle de :roflol:kız ayşe on hani sen hafta sonu yazdın ya kız doğurcaklar sol göz kapağını çekince v harfi çıkıyo deyü ben baktım v harfi var ama ters lan nolcak şimci :roflol: benim kız ters bişi olcak nedür delikafadulden
evet yaa bizim zilli de kıpırdanıyo hah diyom işte elimizi koyuyoz tık yok
hoşuna mı gidiyo koyunca relax mı oluyo velet annamadım vallaa
denize gidemicem ben malesef havuza girmek istiyom ama korkuyom yaa
yaw benim de hertarafım sivilce doldu acep kız mı benim bebiş :uhm:nan ben hamiş olduğumu öğrendiğim zamandan beri var yaa bu sivilceler ooofff
önceden hiç çıkmazdı yaa :çok üzgünüm:
gözün aydın güle güle gitKızlar merhabalar,
Nihayet bizde bir dr bulduk ayrıntılı için, en yakın randevu tarihi 10 temmuzmus ama biz araya tanıdık filan sokup bu persembeye aldık randevumuzu. Ve ben inanılmaz heyecanladım eşim beni arayıpta perşembe gidiyoruz diyince........
slm kızlar nasılsınız bugün doktora gidicem ama kendi doktoruma değil.teyzemle başka bir doktora gidicem hem şu enfeksıyon işini sorucazz..bakalım cinsiyet öğrenebilecek mıyız
ne süt mü gelio :1shok: :1shok:
bende seni merak ediyodum canim yaa insallah ayrintilida biseycik cikmas
amniyosentez yaptirmak zorunda kalmazsin
evet canim böyle sari sari koyu kivamda.. acaba gösülerim cok büyük ondanmi erken geldi anlamadim.. olmazsa esim gelince bi gidicem doktora.. gelince yazarim ayrintisini
:roflol: :roflol:kızıım ne havuzu yauw havuz pislik valla gidip oralarda mantar olacan sora kaşı babam kaşı elin şeyinde gezersün artık :roflol:
:roflol: :roflol:bende dün gittım cok güzeldı denızama ınsan korkuyo yüzmaya fazla acılamadım sankı bebek kayıp cıkcakmıs gıbı oluyo yaa :dance:
Bu arada bayanlar simdik tickerımı farkettimde tam yarıyı geçmişiz Allah hayırlısıylan tamamına erdirsin inşallah![]()
gel kiz gel valla nereye geliosun...yakin olursak bulusruz bile ne güzel olur..ebisceyle karnatesi bulsutu hava attilar bizde atarizzemuszemusQUOTE]
canım dusseldorfa geldim sen ne taraftasın