2009 Kasm Anneleri

oha nan 12. haftada ben hamile olduğumu yeni annadıydım bee :roflol:
valla benimki hafif hafif pıtpıtlatıyor tekme mekme yok dışardan da fazla hissedilmiyo
yaa :mymeka:

nası yaaniii
o kadar aşağıda mı kızııımm zemuszemus
hissetim kıı walla zaten doktordada kıpırkıpırdı bebişim
bana da cd verceklermiişş ayy çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile2

yaa bana iki hafta önce dr. çok güzel büyümüş 207 gr olmuş demişti
cts başka dr.a gittik kadın 250 gr demesin mi şok oldum yaaa:1shok:
valla kafama takıldı yanlış ölçmüştür umarım yaa o kadar küçük olmamalı çünküü :gitme: :gitme:
perş. ayrıntılıya gitcez inş. yanlıştır kızlar yaa
dr bebek için herşey yolunda ben bi problem görmüyorum dedi ama bence kilosu az en az 400 olmalıydı bu haftalarda sanki

kayınpederin veriyo ya gıı :roflol:

bencede kilosuna fazla takılma çok yanıltıcı oluyor

BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BANAPITPIT YAPTI :asigim:....... İŞ YERİNDE HİÇ HİSSETMEMİŞTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA

:dance::dance:

hadi gözünaydın şekerim
o küçük pıt pıtlar ilerde sert tekmelere döneceka.s

benimki de bugün pıtlatıyoo yaa ne güzeel

:roflol: :roflol:
zaten ilk doğunca kara böcük kimin oluyolar naniknanik
bizimki kıl yumağı olarak doğabülüü :roflol:
bizde renkli göz var ama eşimin tarafta hiç yok bizimki koca kara gözlü bişey olur muhtemelen allam gözleri kirpikleri kardeşime veya babama çeksin kaşları da banaa :sm_cool: :sm_cool:
burnuyla dudakları da kocişime çeksin opuyorumnanaktan
tabi saçları da banaaa sositososito

olllllllllllduuu canımmmmmmm başkaaaaaaaaaaaa
aman dikkat et de sipariş kağıdı karışmasın manyağın başkanı yaaaaaaaaaa lülülülülülü

hheeeeyyyyy herkese selam göbişli gacılar
dünden beri yoktum ben
dün pikniğe gittik bugünde öğlene kadar net bağlantısı yoktu eee nasılsınız bakem

nazlıcım boşver uğraşma artık cinsiyet için doğunca öğrenirsin a.s. a.s.

Ama ama ciciler alacağım hoş bizimkiler başlamış yeşilli kırmızılı heriki cinsiyetede uyar cinsinden ama olsun yaaturkbayragiturkbayragikaydirigubbakcemile3
gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bir haber oldu bu... Bir şey olmadığını hepiniz biliyoruz ama genede illa elimize kağıt vermeleri gerekiyor dimi........
çok sevindim cabım çokkkkkkkk
Canımm benim pıtpıtlar demek bende o pıtpıtları yerimmmm bizde hergün konuşuyoruz artık bizdee oğlumm kızımmm neysin bilmiyorum amaaa canımın içii pıt cvp geliyor:)))alkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar::nazar:kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben dün ilk defa denize girdim bu sene:) Kızımıda tanıstırmış oldum denizle ve anladığım kadarıyla cok sevdi, çünkü dün akşamdan beri karnımın içinde hoplayıp zıplayıp duruyo zillim:)
Size birsey soracagım ben bebişimin hareketlerini cok rahat hissediyorum ama ben yada eşim elimizi ne zaman karnıma koysak hemen hareketleri kesiyor. Sizdede varmı böyle bir durum?

oy oy prenses denizemi girdi maşallah annesi
bu arada canım hiç merak etme detaylı ultrasonda herşey güzel çıkacak emin ol allhın izni ile

Hepinize Selam Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleri a.s. a.s. a.s.

Elifler ikiside gezmeğe gidiyorlar iyi eğlenceler diliyorum..

Az önce amniyosentezin geri kalan sonucunu aldım..Rabbime binlerce şükürler olsunki aynı dedikleri gibi hiç bir sorun yok..Yanlız cinsiyet artık söylemiyorlar sağlık bakanlığı kaldırmış doktordan öğreneceğiz nasip olursa test sonuçlarını alınca gelirsiniz demişti bakalım en kısa zamana ayarlar giderim..
Onun dışında tatilimiz başladı biliyorsunuz hafta sonu mayo baktım kendime ama aklıma uygun birşey bulamadım tavsiyeleriniz varmı?

zemuszemus hihoyyyt
işte bu gözün aydın canımın içi :teytey:

hheeeeyyyyy herkese selam göbişli gacılar
dünden beri yoktum ben
dün pikniğe gittik bugünde öğlene kadar net bağlantısı yoktu eee nasılsınız bakem
oooh gezdin eğlendin demeeekk
biz de gidecedük dün ama cts akşamı deli gibi yağmur yağınca vazgeçtiik
olllllllllllduuu canımmmmmmm başkaaaaaaaaaaaa
aman dikkat et de sipariş kağıdı karışmasın manyağın başkanı yaaaaaaaaaa lülülülülülü

niye yaa olmamıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de konuşcam bebişimle yaa ama eve gidince ağzımı açcek halim kalmıyoo burda gevezelik yapmaktan heralde kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz nazlıcığım ve krispii
nazlı bebişin sonuçlarinin hepsini almışsın gözün aydın kuzum
dr a kontrole ne zaman gitcen canım haftaya mı

oooh gezdin eğlendin demeeekk
biz de gidecedük dün ama cts akşamı deli gibi yağmur yağınca vazgeçtiik

niye yaa olmamıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de konuşcam bebişimle yaa ama eve gidince ağzımı açcek halim kalmıyoo burda gevezelik yapmaktan heralde kaydirigubbakcemile3

he walla gezdim temiz hawa aldımama çok yoruldum yaaa pikniktede fazla kaçırmışım dokundu bana cokacimcoook

Back
X