dilmuh dün doktora gittim ilaç verdi içtim yolda eve dönerken benim cıban patladı iileştim yaaaaaaaaaaaaaa
alkisalkisalkis ohhhh ne rahatlamışındır ama.gözün aydın şekerim.gııııııııı neden olmuş mikrop falanmı kapmış.anaaaaaam en hassas nokta
ay sorma annem ne rahatlama hemde allahım başka ağır dertlerle uğrasanlara şifa versin ben şu cıbana dayanamadım allahım herkese şifalar versin... bebeğim ağda jilet falan yapıomus tek çözümü epilasyon yaptırıp kıl köklerinden kurtulmakmış doğumdan sonra yaptırcam böle bidaha cekemem
amin bacım amin.
ayyyyyy bekarkene bende çıkmıştı kocamaaaaaan.gece uyutmuyo zonkluyo.anlıyom valla seni offfff.
gıııııı ben hala ağdaya gidemedim cesaret edip vandada gidemem zati.gerçi hem utanıyom hemde günah olmazmı gıııııııı
kıs ben sir ağdaya gittimdi gecen sene bende alerji yaptı o her yanım sivilce doldu bidahada gitmedim ben evde makinamla alıom valla sen bilirsin şimdiye kadar gitmediysen ne gereği var
başınız sağolsun canım.Rabbımden gelene çare yok...Allah sabır versın kolay değil..off moralim çok bozuk bir arkadaşım daha dogrusu bir iş arkadaşım kendisi izne ayrılmıştı sonrası dogum raporu alıp ayrılacaktı tatildeyken annesinin vefat haberini almışlar kızcagız 1 ya falan sonra dogum yapcaktı çok üzüldüm moralim bozuldu..en çok ihtiyaç duydugu bir zmandı yarın dogumunda neler hissedicek off düşünmek bile kötü onu arayıp tesselli bile edemedim söylenecek kelime yok..neyse kızlar ben çıakcagım moralim çok bozuldu..rabbim büyükleirmizi başımızdan eksik etmesin
dilmuh dün doktora gittim ilaç verdi içtim yolda eve dönerken benim cıban patladı iileştim yaaaaaaaaaaaaaa
ühüüüüüüüüüü doğumda ne etcem ben onu bilmiyom zor olur ya.hemencecik çıkıveriyo
aman dertettiğine bak neler görüo doktorlar kocan alsın ne olacak sanki ağda yaptınmı cıkmayacakmı yine cıkacak
başınız sağolsun canım.Rabbımden gelene çare yok...Allah sabır versın kolay değil..
ohh gözün aydın cnaım rahatlama olmuş iyi olmuşş...
ayyyyyyy süpersin şekerim valla nasıl içime su serptin.herkesler korkuttu beni göremeyeceksin falan doğuma girince çıkmış olcak ayyyyyyyyyyŞeniz
göremezsen göremezsin gören biri alsın işte ben kocama aldırırım valla ne dert etcem salla takma kafana bunları allah sağlık versin gerisi kolayyy
amiiiiiiiiin kesinlikle haklısın bacım.ay benimki cahillik işte.tecrübe konuşuyo dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
valla her sölenene kulak assak intihar falan etmemiz lazım ben alıstım artık duymuom bazı seyleri herkes bişe sölüo yok o öle yok bu böle salla gitsin bebekler sağlam çıksın gerisi boş demi şekerimmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız kılı tüyü bırakakta asıl mühim olanı neler alcaz nezaman alcazzz bn bunları düşünüommm
ben gitcem diye bi ton şey aldım gıııııı.hepsi minik minik
battaniyesi
alt açma minderi
hastane çıkışı
alttan bağlamalı atletler
ayaklı tulum
ayaklı pantolon
pijama
beşik
bende bi kaç bişe aldımda daha oda falan hazır değil karar veremiom deli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?