2009 Kasm Anneleri

Siz Van'a ne zaman taşınacaksınız??? Yani şu ev meselesini ne zamana kadar halletmeniz gerekiyor??? Benim eşim Vanlı, orada yaşayan halası dedesi filan var. Eniştesi filanda çok bilindik birileri. Onlardan senin için yardım isteyebilirim ama maalesef su sıralar mümkün degil dedemiz cok hasta ve oradaki herkes apar topar onu ıstanbul a götürmeye çabalıyorlar. Hatta sanırım bu pazartesi gececeklermiş. Allahtan bir terslik olmazsa yardımcı olurlardı. Ama tabii hastalık söz konusu olunca ne zaman dönecekler filan bilemiyorum.
Sizin taşınma zamanınız ne zamandı??? O zamana kadar hersey düzelirse onlara haber verebilirdim.

ah canımın içi allah razı olsun.çok çok geçmiş olsun.biz büyük ihtimalle bi engel çıkmazsa haftaya taşıncaz.sağol bacım ayyyyy düşünmen yeter.hayırlısı gidince bakıcaz işte.bulamazsak nakliyat firmasının deposunda ev bulana kadaar bekleticez.sen hiç zahmet etme canım ama çok çok sağol.

Keşke birkaç hafta önce haberim olsaymıs Şu sıra zaten böyle birsey söylersem, beni muhtemelen aileden aforoz ederler:))) Üzüldüm şimdi ama bu duruma.
Neyse artık ne diyeyim nasılsa orada kalacaksınız artık, herhangi birseye filan ihtiyacınız olursa haber edin. Normal şartlarda çok iyilerdir, ellerinden gelen herseyi yaparlar....

off moralim çok bozuk bir arkadaşım daha dogrusu bir iş arkadaşım kendisi izne ayrılmıştı sonrası dogum raporu alıp ayrılacaktı tatildeyken annesinin vefat haberini almışlar kızcagız 1 ya falan sonra dogum yapcaktı çok üzüldüm moralim bozuldu..en çok ihtiyaç duydugu bir zmandı yarın dogumunda neler hissedicek off düşünmek bile kötü onu arayıp tesselli bile edemedim söylenecek kelime yok..neyse kızlar ben çıakcagım moralim çok bozuldu..rabbim büyükleirmizi başımızdan eksik etmesin

aaaaa canım üzülme olurmu öyle şey allah razı olsun düşünmen bile yeter.çok sağol canım ya.rabbim dedeyede sağlık sıhhat versin.kıııııııız sen gidiyosundur vana,iyi gelince görüşürüz hehe ne güzel.güzelmi van insanları nasıl.hiç vanlı tanıdığımız yokta.

canım üzme kendini.rabbimden gelmiş ne gelirki elden.tabiki çok zor bi durum ben çooook iyi bilirim ama rabbimden gelene boynumuz kıldan ince dimi.sende üzme kendini.

Valla canım hayatımda 1 tek kez gittim Van'a, dönüşte de dedimki "Van, sadece Vanlılar için güzel bir yer" Ama işte Allah cezamı verdi buralarda sürünüyom simdik:))))
Önemli olan nerede mutlu olduğun canım Allah eşinle bebişinle saglıklı huzurlu bir hayat versin geri kalan hersey bos sonucta kapını kapıyıp evine bakıyosun.
Hem atalarımız ne demiş "doğduğun değil doyduğun yer". Hiçbiryer elbetteki insanın doğduğu yerin yerini tutmuyor ama Allah hiçbirimizin ağız tadını bozmasın inşallah....

amiiiiiiiiiin canım amiiiiiiin.rabbim hepimize eşlerimizle çocuklarımızla sağlıklı mutlu hayat versin.kesinlikle haklısın doğduğun yer değil doyduğun yer.ama ben istanbuluda sevmemki ne komşuluk var ne akrabalık.buraya gelenlere bi gariplik oluyo sanki akraba olduklarını unutuyolar(özellikle benim akrabalarım için geçerl tabi)

slm herkese,bugün cumartesi kimseciklerde yok ortalıkta
öslemiştim bir iki gevezelik apam dedim ama

zeytinim hoşgeldin kıs özledim seni anacım ne zaman döncen sen bakim

canım çok zor allah arkadaşına sabır versin ne diyebilirzki herşey allahtan yaşadım biliyorum o acıyı
sende çok üzme kendini arkadaşına moral ver yanında olduğunu hissettir canım

herkese günaydın kızlar hepinize güzel haftasonları
herkes iyidir umarım kocamn öptüm tek tek sizleri vede bebişleri opuyorumnanaktan

Aslında o konuda haklısın, benimde İstanbulda ne komsum nede annem dışında akrabam vardı. Ama olsun arkadaşlarım yetiyordu bana. Ayrıca boğazda şöyle ballı kaymaklı bir kahvaltı herseye değerdi, ahhhhhhhhhh ahhhhhh.............

aman ya valla benim akrabam var hemde çok ama vefasızlar ve bi garipler bilmiyorum işte.hemde teyzem kuzenler falan ama doğru düzgün görüşmüyoz bile.teyzemle görüşüyoz gerçi arada.amaaaaaan herkes tuhaf burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…