2009 Kasm Anneleri

banada 16 haftalikken pipi goruyorum sanki demisti, 18 haftaligin sonunda gittigimda kiza benzetiyorum dedi. tam 19 haftalikken detayliya gittigimde daha inceleme icin yatar yatmaz kiz oldugunu soylemislermiydi dedi. bu duruma gore kiz bekliyoruz ama hayirlisi.kaydirigubbakcemile3

ay Allahım yaa insan şaşkınlığa uğrar.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsınn..inşş en kısa zamanda netlık kazanır kızlar.bizimkı daha göstermerdı kendını.bacakları kapalı bıcırığımın

oy maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende çok heycanlıydım ama bidahaki gidişime dahada heycanlı olucam benimkide öle hiç durmuyor kolbastı yapıyor sanki yaramaz ne kadar heycan verişci onları öle görmek aslında her eve bi tane usg lazımsırnaşık şey

amiiiiiiiiiin canım cümlemiz inşallah.ayyyyyy evde usg olmasın ben biraz fazla abartıp hiiiiiiç bırakmazdım elimden.evde göbeğime yapışık gezerdim valla.eeee yemek temizlik ohoooooooo kocişe yazık ozamandaaaakaydirigubbakcemile3

ay canım benimde öle olur inşallah ya bide apışını açtı nası anlamadı dr anlamadım bi tane 11 aylık oğlum var bi tanede kızım olsa çok sevinirim:ecrin_bebek:

:roflol: ay valla öle olurdu benim bi arkadaşım veteriner hamileliğinde bebeğini görmek istediğinde hayvan usgsiyle bakıyordu normal usg gibi bebeğini görüyor ayben onu ziyaretemi gitsem acaba ama dr anlamadı cinsiyetini o hiç anlayamaz heraldehihoyyyt

arkadaşın süpermiş valla,bebişi göstersin yeterkaydirigubbakcemile3belkim cinsiyetini anlar gııııı ama ben olsam gitmem ben biraz takıntılıyom ya bebişe zararlıysa.gitme anam sen gitme az daha sabret

arkadaşın süpermiş valla,bebişi göstersin yeterkaydirigubbakcemile3belkim cinsiyetini anlar gııııı ama ben olsam gitmem ben biraz takıntılıyom ya bebişe zararlıysa.gitme anam sen gitme az daha sabret

yani nekadar dezenfekte etselerde içime sinmez gitmiyeyim dimi ammaaaan 1 aydan az zaman kaldı sabreden derviş muradına erermiş sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi okadarda önemli değil:Saruboceq:

NEHİRİVER ay ne güzel göbek o öyle maşallah

saolun canlarımmmmmmmmmmma.s.

yani nekadar dezenfekte etselerde içime sinmez gitmiyeyim dimi ammaaaan 1 aydan az zaman kaldı sabreden derviş muradına erermiş sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi okadarda önemli değil:Saruboceq:

gitme kız gitme boşver eninde sonunda öğrencen dimi.bak mikrop falan kaparsın ayyyy hamile hamile iş açma başına sakın.

kııııııııııııııııız nehir yerim ben o göbişi maşşşşşallah kocamaaaaaan olmuş.

kızlar hepinizi öptüm ben teyzeme gidiyom kociş bugün gececi bende teyzemde kalcam.hadi dikkat edin kendinize.yarın görüşürüz

nehirrrr yawruşum nolmuşun sen böleeeeeeee waaawsssssssss :1shok:
çok tatlı yahuu maşallahh normalde zayıf bi yapın var galiba tatlım çunku koca göbişine rağmennnn hala çok zarifsin yerimsenibenyerimseniben
yaaa benim göbişim çok aşırı büyük diil ama ben 3 kilo aldım şeklim bozuldu en çokta şu memişler sinirimi bozuyo kaç beden buyudu allahımm zaten 2 kilo onlar geliodur heral :roflol: inek gibi oldum şimdiden beeee naniknanik

mucxx canım saolasın ye ye ye cokacimcoookopuyorumnanaktan

saol canım içinizde hafta olarak en önde gden benim onun için benim göbek hızlı cıktı sanırım bende sadece göbek var canım diğer yerler aynı kaldı bakalım ilerde ne olcak :) iltifatların için saol canım :CüvCüv:a.s.a.s.

gunaydın kızlar cok canım sıkıldı yaa
bu bakırkoy kadın dogumdan perinatoloji için randevu almak istiyorum
ama tc kımlık no ve gidecegim polikliniği tuşluyorum
bana randevu tarıhı saatı vermeden sıstemı kapatıyorum dıyooo
bu hafta ızınlıyım.izindeyken bu randevuyu almam lazım
randevusuz olmaz mı bu yaaa
dr umda ıllakı orda baktır dedıı..

günaydın tatlımmmm
perinatolojiden randevuyu 2.düzey ultrason için mi almaya çalışıyosun canım?
benim arkadaşım şu an orda görevli dr ama dedi ki hiçççççççççç yer yok dedi önümüzdeki 2 ay full dolu bana zorla şerle rica minnet randevu aldı teee 23 temmuza düşün yani sen bu şartlarda biraz zor alırsın gibi gelio

daha kimsecikler gelmemiş karga kahvaltısını etmeden geliom şu işe yaaaaaa öyleee zor kalktım ki valla ay zaman ilerledikçe nasıl gelcem bilmiom falla yandımm..
neysem daha kk ya da gelen olmadı du bakalım teker teker dökülürsünüz zilliler siziiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
hadi herkeşi öptüm kocaman kocamannnnnnnnn

daha kimsecikler gelmemiş karga kahvaltısını etmeden geliom şu işe yaaaaaa öyleee zor kalktım ki valla ay zaman ilerledikçe nasıl gelcem bilmiom falla yandımm..
neysem daha kk ya da gelen olmadı du bakalım teker teker dökülürsünüz zilliler siziiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
hadi herkeşi öptüm kocaman kocamannnnnnnnn

günaydın canlar güzel bir hafta geçirmek dileğiyle başlayalım haftaya Şeniz
lenn hafta sonu ne kadder konuşmuşsunuz bee
okuyamayacağım galibaaakafamçokkarıştı
nehriver canım göbüş çok tatlı çıkmış maşallah

günaydın kızlar eşimi gönderdim uyku tutmadı bakın ne diyecem cumartesi annemlerde oturuyorduk birde ne olsun bebişim ilk defa iki defa tekme attı sanki içimde bir damar atması gibi oldu dünde bu günde sabah oldu çok güzel bir duygu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…