2009 Kasm Anneleri

off geçmişe hiç dönüp bakmadım kimbilir kimler ne kaynatmıştır...bbiraz bakarım birazdan.hafif baş agrısı ve mide bulantım var ilaç aldım ama sersem gibiyim..uykum varr çok. iki gündür geç yatım erken kalkıyorum ondan sanırım..ee sizlerden ne var ne yok?

yarem ne güzel gözün aydın bende hissetmeye başladım doktor nadir hissedilir amagenllikle 20 haftadan sonra diyor ama ...

benim daha 18+3 oldu sık sık dedğil tabi sabahta hissettim ama sonra olmuyor senin ki nasıl neye benzetiyon hareketini bu arada kaç haftalık oldu

bıdığım beni de iyiden iyiye tepikliyo yaaa ama en dehşeti geçen gün bi kaydı abboww gece yatacaktık bi hoş oldum sormayın resmen minnoşumda yatmaya hazırlandı zemuszemus

bıdığım beni de iyiden iyiye tepikliyo yaaa ama en dehşeti geçen gün bi kaydı abboww gece yatacaktık bi hoş oldum sormayın resmen minnoşumda yatmaya hazırlandı zemuszemus

kaymayada mı başladı daha neler görecez Allah kısmet ederse senin ki 20 hafta oldu mu

günaydın bende cumartesi dondurma yedim ondan sonra koltukta oturuken pıt pıtlar geldi önce inanamadım ama sonra oğluşum olduğunu anladım sanırım dondormayı seviyor teyzesi gerçekten çok güzel bir duygu dün öğlende hissettim artık ben burdayım demeye başladılar

ben daha kaymayı hissetmedim ama drum içinden bişey kayıyomuş gibi hissediceksin demişti şu annelik ne güzel bir duyguya bazen babalara acıyorum onlar bunları hissedemiyor

günaydın gıııı bende öptüüm ıkınızı de Şeniz

bugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...

gözün aydın canım bu aydan osnra sürekli hissedeceğiz artık bebişleri

geçmiş olsun canım bende de geceden beri bi baş ağrısı felaket uyusakta uyku kalıyo
artık yaz geldiği için sersem gibi oluyoruz
ben daha kaymayı hissetmedim ama drum içinden bişey kayıyomuş gibi hissediceksin demişti şu annelik ne güzel bir duyguya bazen babalara acıyorum onlar bunları hissedemiyor
hehhehhe işte anne ve baba arasındaki en büyük fark
günaydın canım
gözün aydın canım hadi hayırlı olsun

Günaydın bayanlar, bu gün ilk defa yeni birsey yasadım; sabah resmen bacagımın acısıyla uyandım, hemen kalktım üstüne basamıyordum neredeyse, sanki kramp girmişte sızısı kalmıstı gibi bir acı. Hayır kramp girmişse krampla uyanmamam şaşırtıcı demekki yorgunluktan baygın seviyesinde uyuyomusum. Simdi biraz internette araştıracağım bakayım normalmi...

oh mavişim maşallah diyelim sana ne güzel ya benim ayrıntlı için daha çok var uf anca sıra ayarlandı o da tam 23.haftanın sonu yani aslında geç biraz ama napem anca o gunu bulduk

herkese günaydın kızlarrrrrrrr iyi haftalar güzel günler mutlu sabahlar
herkes umarım iyidir
bebişlerimizle birlikte sağlıklı günler diliyorum hepinize ayrı ayrı opuyorumnanaktan

martcım canım sanırım kramp girmiş ayağına banada bir kez olmuştu gece uykumdan uyandım korktum hatta sonra ertesi gün ve ondan sonraki birkaçgün krampın girdiği yer sürekli ağrıyordu

hadi gözün aydın canım yarıladın sende
bebişinede maşallah maşallah

hergün ayrı bi vukuat hee nolcak bu halimiz:) benim bel bacak ağrısı dehşet kıçı kırıklar gibi yürüyom azcık fazla dolaşınca :))))

Hadi gözün aydın, benimde ayrıntılım gecen hafta yapıldı maaşallah bebişim turp gibi görünüyordu ama bana boyunu söylemedi, hatta sorduğum halde, artık bebeğiniz boyunu ölçemeyeceğimiz kadar büyüdü dedi

hergün ayrı bi vukuat hee nolcak bu halimiz:) benim bel bacak ağrısı dehşet kıçı kırıklar gibi yürüyom azcık fazla dolaşınca :))))

kaydirigubbakcemile3 ay canım al bendende o kadar biraz fazla yürüyeyim belim kopuyo bide kasıklarım ağrıyo yürürken paytak paytak yürümeye bile başladım kaydirigubbakcemile3
ama herşey bebişlerimiz için onlar sağlıklı sıhhatli doğsunlarda bunlar gelip geçici şeyler kucağımıza aldığımız zaman yavrularımızı herşeyi unutacağız allahın izni ile

ay kızlar göbüş topicine baktınıs mı nehir falan eklemiş çok şirinler ya :) gaza geldim bu sıralar bende eklicemmm zemuszemus

Valla haklısın hayatımızdaki atraksiyon macera filmlerini geçti, ama bir yandanda düşünüyorum bilmem sizde farkediyormusunuz ama zaman ne çabuk geciyor. Düşünsenize neredeyse 4 ay sonra bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almaya başlıycaz. Geçen akşam eşimle bir konsere gittik, dedikki bundan sonra uzun bir süre konser gece gezmeleri filan bitecek. Dünde yine denize gittik. Gittiğimiz tesiste, birsürü havuz var ayrı ayrı, ve en güzeli tabii, yas sınırı olan havuzdu oraya gittik, yayıldık bir güzel. Millet havuzun kenarında barların üstünde ellerinde içki bardakları dans ediyorlar, tıklım tıklım tek kelimeyle herkes piyasada, sonra yine dedikki, "bu artık bu havuzlara son girebilişimiz, artıkın seneye aile havuzuna bebek havuzuna takılacagız:)))"

Hayatımız ne çok degişiyor aslında ve resmen bir devri kapatıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…