yarem ne güzel gözün aydın bende hissetmeye başladım doktor nadir hissedilir amagenllikle 20 haftadan sonra diyor ama ...
bıdığım beni de iyiden iyiye tepikliyo yaaa ama en dehşeti geçen gün bi kaydı abboww gece yatacaktık bi hoş oldum sormayın resmen minnoşumda yatmaya hazırlandı zemuszemus
günaydın kızlar eşimi gönderdim uyku tutmadı bakın ne diyecem cumartesi annemlerde oturuyorduk birde ne olsun bebişim ilk defa iki defa tekme attı sanki içimde bir damar atması gibi oldu dünde bu günde sabah oldu çok güzel bir duygu ya
bıdığım beni de iyiden iyiye tepikliyo yaaa ama en dehşeti geçen gün bi kaydı abboww gece yatacaktık bi hoş oldum sormayın resmen minnoşumda yatmaya hazırlandı zemuszemus
günaydın gıııı bende öptüüm ıkınızı de Şenizdaha kimsecikler gelmemiş karga kahvaltısını etmeden geliom şu işe yaaaaaaöyleee zor kalktım ki valla ay zaman ilerledikçe nasıl gelcem bilmiom falla yandımm..
neysem daha kk ya da gelen olmadı du bakalım teker teker dökülürsünüz zilliler siziiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
hadi herkeşi öptüm kocaman kocamannnnnnnnn
günaydın canlar güzel bir hafta geçirmek dileğiyle başlayalım haftaya Şeniz
lenn hafta sonu ne kadder konuşmuşsunuz bee
okuyamayacağım galibaaakafamçokkarıştı
nehriver canım göbüş çok tatlı çıkmış maşallah[/QUOTE
günaydın güzel annee :lepi:
günaydın ohh gözün aydın cok güzeller yaa :CüvCüv:günaydın kızlar eşimi gönderdim uyku tutmadı bakın ne diyecem cumartesi annemlerde oturuyorduk birde ne olsun bebişim ilk defa iki defa tekme attı sanki içimde bir damar atması gibi oldu dünde bu günde sabah oldu çok güzel bir duygu ya
günaydın bende cumartesi dondurma yedim ondan sonra koltukta oturuken pıt pıtlar geldi önce inanamadım ama sonra oğluşum olduğunu anladım sanırım dondormayı seviyor teyzesi gerçekten çok güzel bir duygu dün öğlende hissettim artık ben burdayım demeye başladılar
tatlıcı kız senınkı nasıl hareketlenmıs bak hele keretaya zemuszemus
gözün aydın canım bu aydan osnra sürekli hissedeceğiz artık bebişlerigünaydın kızlar eşimi gönderdim uyku tutmadı bakın ne diyecem cumartesi annemlerde oturuyorduk birde ne olsun bebişim ilk defa iki defa tekme attı sanki içimde bir damar atması gibi oldu dünde bu günde sabah oldu çok güzel bir duygu ya
geçmiş olsun canım bende de geceden beri bi baş ağrısı felaket uyusakta uyku kalıyooff geçmişe hiç dönüp bakmadım kimbilir kimler ne kaynatmıştır...bbiraz bakarım birazdan.hafif baş agrısı ve mide bulantım var ilaç aldım ama sersem gibiyim..uykum varr çok. iki gündür geç yatım erken kalkıyorum ondan sanırım..ee sizlerden ne var ne yok?
hehhehhe işte anne ve baba arasındaki en büyük farkben daha kaymayı hissetmedim ama drum içinden bişey kayıyomuş gibi hissediceksin demişti şu annelik ne güzel bir duyguya bazen babalara acıyorum onlar bunları hissedemiyor
günaydın canımgünaydın gıııı bende öptüüm ıkınızı de Şeniz
günaydın güzel annee :lepi:
günaydın ohh gözün aydın cok güzeller yaa :CüvCüv:
tatlıcı kız senınkı nasıl hareketlenmıs bak hele keretaya zemuszemus
gözün aydın canım hadi hayırlı olsunbugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...
Günaydın bayanlar, bu gün ilk defa yeni birsey yasadım; sabah resmen bacagımın acısıyla uyandım, hemen kalktım üstüne basamıyordum neredeyse, sanki kramp girmişte sızısı kalmıstı gibi bir acı. Hayır kramp girmişse krampla uyanmamam şaşırtıcı demekki yorgunluktan baygın seviyesinde uyuyomusum. Simdi biraz internette araştıracağım bakayım normalmi...
bugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...
bugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...
hergün ayrı bi vukuat hee nolcak bu halimiz:) benim bel bacak ağrısı dehşet kıçı kırıklar gibi yürüyom azcık fazla dolaşınca :))))
hergün ayrı bi vukuat hee nolcak bu halimiz:) benim bel bacak ağrısı dehşet kıçı kırıklar gibi yürüyom azcık fazla dolaşınca :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?