kaydirigubbakcemile3 ay canım al bendende o kadar biraz fazla yürüyeyim belim kopuyo bide kasıklarım ağrıyo yürürken paytak paytak yürümeye bile başladım kaydirigubbakcemile3
ama herşey bebişlerimiz için onlar sağlıklı sıhhatli doğsunlarda bunlar gelip geçici şeyler kucağımıza aldığımız zaman yavrularımızı herşeyi unutacağız allahın izni ile
oh mavişim maşallah diyelim sana ne güzel ya benim ayrıntlı için daha çok var uf anca sıra ayarlandı o da tam 23.haftanın sonu yani aslında geç biraz ama napem anca o gunu bulduk
martcım canım sanırım kramp girmiş ayağına banada bir kez olmuştu gece uykumdan uyandım korktum hatta sonra ertesi gün ve ondan sonraki birkaçgün krampın girdiği yer sürekli ağrıyordu
hadi gözün aydın canım yarıladın sende
bebişinede maşallah maşallah
Hadi gözün aydın, benimde ayrıntılım gecen hafta yapıldı maaşallah bebişim turp gibi görünüyorduama bana boyunu söylemedi, hatta sorduğum halde, artık bebeğiniz boyunu ölçemeyeceğimiz kadar büyüdü dedi
ben daha kaymayı hissetmedim ama drum içinden bişey kayıyomuş gibi hissediceksin demişti şu annelik ne güzel bir duyguya bazen babalara acıyorum onlar bunları hissedemiyor
bugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...
ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:
canım nice nice uzunnnnnn yıllara bundan sonraki yıldönümlernizde bebişinizde yanınızda olacak inşallah allah eşinle yavrunla uzun sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeni nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn
kız wanna senin de resmi gördüm göbüşü ama yan çekilin anacım şu fotoları azcık yoksa annaşılmıyooo
Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn
herkese günaydın kızlarrrrrrrr iyi haftalar güzel günler mutlu sabahlar
herkes umarım iyidir
bebişlerimizle birlikte sağlıklı günler diliyorum hepinize ayrı ayrı opuyorumnanaktan
saol canımmm hepimiz inşallahhhh...
tatlım bu arada alışverişte aklıma takılıyo benimde ama herşey bizim için ya 7 aylık doğarsa ufak ufak almak lazım aslında sora iki ayak bi pabuca girmesin laelaelaelaelae
günaydın kızlara.s.
ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?