2009 Kasm Anneleri

geçen baya bi dolandım sora kocişle buluştuk oturduk bişiler yedik ve kalkma zamanı geldi anam kaldım ölece neyse zor şer kalktım ama bi yürüyüşüm var adamcaz diioki kız bu ne hal sanki 9 aylıksın doğru yürüsene kaydirigubbakcemile3 ay dedim sen adım atttığıma dua et öldüm resmen neyseki yatıp dinlenince geçiyo sora akşama doğru yine artıyo falan böle bi kısır döngünün içinde kaldımm lülülülülülü

oh mavişim maşallah diyelim sana ne güzel ya benim ayrıntlı için daha çok var uf anca sıra ayarlandı o da tam 23.haftanın sonu yani aslında geç biraz ama napem anca o gunu bulduk

sagol tatlım evet çok geç gitmemk gerekiyormuş ama yinede ölçüm yapılır diye tahmin ediyorum inşallah güzel haberler alırsın sende..

sagol tatlım valla yarıladık artık bir an önce büyüsünde bebişimiz gelsin istiyorum nasıl merak ediyorum sıpam nasıl olcak yüzünü falan..

cnm doktorum gayet ilgiliydi sagolsun.boyunu gramını söyledi..bebişlerimiz artık büyüyor daha ne olsun kendilerinide hisettirmeye başladılar..

ben daha kaymayı hissetmedim ama drum içinden bişey kayıyomuş gibi hissediceksin demişti şu annelik ne güzel bir duyguya bazen babalara acıyorum onlar bunları hissedemiyor

aynen canım, bu guzel duyguyu hissedemedikleri içinde bizi anlamıyorlar.

gozün aydın canım. maşallah kuzuna.

ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:

ya kızlar alışverişe başladınızmı bebişler için ben henüz bişi almadım listemi yapsak acaba neler alacağımıza dair yada daha erkenmi liste için yetiştirebilirmiyiz 4 ayda herşeylerini ay kafam allak bullak oldu

ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:

canım nice nice uzunnnnnn yıllara bundan sonraki yıldönümlernizde bebişinizde yanınızda olacak inşallah allah eşinle yavrunla uzun sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeni nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

kız wanna senin de resmi gördüm göbüşü ama yan çekilin anacım şu fotoları azcık yoksa annaşılmıyooo

Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn

saol canımmm hepimiz inşallahhhh...

tatlım bu arada alışverişte aklıma takılıyo benimde ama herşey bizim için ya 7 aylık doğarsa ufak ufak almak lazım aslında sora iki ayak bi pabuca girmesin laelaelaelaelae

kız wanna senin de resmi gördüm göbüşü ama yan çekilin anacım şu fotoları azcık yoksa annaşılmıyooo

yandan da var canım, iki resim eklemiştim ben.

Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn

dogum günün kutlu olsun. nice senelere.a.s.

canım doğum günün kutlu olsun allah sevdiklerinle bebişinle sağlıklı mutlu uzun yıllar nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan a.s.

ayyy bak bu benim hiç aklıma gelmemişti doğru diyosun canım bunlarıda düşünmek gerekiyo ben hemen alışverişe başlayayım ozaman kaydirigubbakcemile3
benim ev değiştirme durumum var birde hala ev arıyorum inşallah kısa zamanda kafama göre bir ev bulurumda taşınırım

mutlu yıllar canım beklemene değecek inşallah
bütün sevdiklerinle beraber daha nice yıllar geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan

sizede mutlu yıllar canikom ömür boyu bebişlerinizle beraber geçirmeniz
birbirinizden hiçç ayrılmamanız dileğiyle zemuszemus

wanne sagol cnm....karakızım bende artık yavaş yavaş alayım diyorum kayınvalidemler annemler heves atmişler bizde alırız sen acele atme diye bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…