ben de önümüzdeki pazar tatile gidiyorum canım
o yüzden korkuma tatil dönüşü aşı yaptırmayı düşünüyorum
canım sana geçmiş olsun
merhaba kızlar, nasılsınız a.s.
selam kıslaaaar
hoşbulduk canımselam şekerler hoşgeldiniz
selam cnmkızlar günaydınnnnnnnnn.
sallar falla benim oğlum hiç utanmıyoz ayrıntılıda dudaklarını bile büzdü sıpammkızııım senin kaynanacık pipişten sora gaza geldi haaa ben diyem sana :jeyyar: görecem de görecem hahah ebişin ki gibi bi suratınıza sallasa da görseniz bare :roflol:
hayıııırrrr boya yokkhala saç boyatamıyoruz dimiiiiii.................
koy kız ne güsel isimlaaa karıya kemal koyarsak belkım bıze arab aev neyımde alır hıı koyarız ama 2 şartla bıze ev al arab aalın derık olmamııı delikafadulden
iyimm tatlım çok şükür yaramaz kedin nasıl ? oynamaya başladı mı?sağıol cnm çay zaten içmiyorum artık ben de gastrit var zaten bu aya kadar bi sıkıntım yoktu da son günlerde başladı evde de 3 şişe rennie duo var çok sıkıntım olursa içim bariiyerimseniben
günaydın karakızımmm nasılsın?
günaydın ebiscem ben iyiyim sen nasılsın
ben de 3 kilo almışım normalde de kiloluyum emem mühim olan bundan sonrası inşallah çok almayız:Saruboceq:zaytinim ne haber naısılsın fotolarını bekliyoruz bakem ben bir ara öbürüne malum yasaklı anam burada.. kızlar ya ben 3 kilo almışım normalde birazcık kilom vardı sizce fazlamı şuanda...
slm kızlar dedim ama neyseee
Hepinize tatlı Günler..Gününüz dünden güzel geçsin a.s. a.s. a.s.
iyiyiz dilmuhum ne olsun..Bi sıcak daral geliyor kalkıyorum hemen bilgisayarın başından azıcık işlerimi yapıyorum sonra dinleniyorum..Malum oğluşumda tatilde yanımda oyun oynuyoruz geziyoruz azıcık böyle vakit geçiyor...
Onun dışında dışarı çıktığımızda bebişe ufak tefek giysiler alıyoruzAkşamları yürüyüşler ve dvd seğrediyoruz ..Bakalım haftaya denize gidebiliriz 1 haftalığına İzmirde zaten çeşme vs yakın biliyorsunuz hafta sonlarımız orada geçiyor küçücükle denizle girdik:)Acayip tuhaf bir duygu sanki göbek uçacakmış gibi Böyle gülüm yaa şükür daha ne olsunki kaydirigubbakcemile5
Dilmuhh demek yağız ismi oğluşun yaa bayılıyorum bu aralar Yağız ismine adıyla yaşasın inşallahhhh a.s.
sağol canım amiiiiiiiin bütün bebişlere uzuuuuuuuun ömür versin mevlam.iki isim düşünüyorum birincisi yağızda ikincisi kuranda geçen bi isim istiyorum belkide esmaül hüsnadan koyarız bakalım.gerçi kayınpeder eğer erkek olursa benim adımı koyun dedi ama ben gelinliğimi yapıp izin vermiyorum.çünkü onun adı olursa benim babama haksızlık olur dimi ama.hem benim babacım vefat etti koyulacaksa onu koyarız dedim kendi kendime.sonrada ikisinide koymamaya karar verdim ne bilem işte.
merhaba kasım anneleri nasılsınız bende kasım annesiyim ilk çocuk acemiyim vede isteyerek yaptım hemde çokkk benimde gerçi sağlıklı olsunda oğlummuş gibi geliyo Allah bilirde benimde anne olarak içime bişeyler doğuyo yani
Hoşgeldin Fundacım hayırlı uğurlu olsun inşallah..Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
Annelerin içine doğanlar genelde oluyor canım çok nadir görüyoruz çıkmadığını ..Ve gönlünden ne geçiriyorsan ne istiyorsan o olsun opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Yok haksızlık olmasın tatlım..Sen nasıl istiyorsanda öyle olsun..
Yakışıklıyla denize gitmek ayy çok eylenceli tatlım yaa yeminle ilk suya girişleri soğuk tepkileri sonrada çıkmak istemeyişleri:))))))) Allahım o günleri göstersin canım hepimize inşallah ..Bende saat geçsin bekliyorum şimdi muhtarlığa kaydımızı yaptıracağım ordan şu aşı işini görüşmeye sonrada eve bakalımturkbayragi
dilmuh demek oğln olcak ben sana demştm ama dimi:=)beta değerini sölemştn bana:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?