2009 Kasm Anneleri

kızlar günaydınnnnnnnnn.
selam cnm
kızııım senin kaynanacık pipişten sora gaza geldi haaa ben diyem sana :jeyyar: görecem de görecem hahah ebişin ki gibi bi suratınıza sallasa da görseniz bare :roflol:
sallar falla benim oğlum hiç utanmıyoz ayrıntılıda dudaklarını bile büzdü sıpamm
hala saç boyatamıyoruz dimiiiiii.................
hayıııırrrr boya yokk
laaa karıya kemal koyarsak belkım bıze arab aev neyımde alır hıı koyarız ama 2 şartla bıze ev al arab aalın derık olmamııı delikafadulden
koy kız ne güsel isim

iyiyiz dilmuhum ne olsun..Bi sıcak daral geliyor kalkıyorum hemen bilgisayarın başından azıcık işlerimi yapıyorum sonra dinleniyorum..Malum oğluşumda tatilde yanımda oyun oynuyoruz geziyoruz azıcık böyle vakit geçiyor...

Onun dışında dışarı çıktığımızda bebişe ufak tefek giysiler alıyoruz Akşamları yürüyüşler ve dvd seğrediyoruz ..Bakalım haftaya denize gidebiliriz 1 haftalığına ızmirde zaten çeşme vs yakın biliyorsunuz hafta sonlarımız orada geçiyor küçücükle denizle girdik:)Acayip tuhaf bir duygu sanki göbek uçacakmış gibi Böyle gülüm yaa şükür daha ne olsunki kaydirigubbakcemile5

ohhhhhhh çok şükür günler ne güzel geçiyo maaşallah.ay ben denize gidemedim kociş hep işte yada taşınmak için diğer işlerin peşinde.hayırlısı artık diyorum bende seneye minik kuşumla gideriz daha eğlenceli olur dimizemuszemus

Dilmuhh demek yağız ismi oğluşun yaa bayılıyorum bu aralar Yağız ismine adıyla yaşasın inşallahhhh a.s.

sağol canım amiiiiiiiin bütün bebişlere uzuuuuuuuun ömür versin mevlam.iki isim düşünüyorum birincisi yağızda ikincisi kuranda geçen bi isim istiyorum belkide esmaül hüsnadan koyarız bakalım.gerçi kayınpeder eğer erkek olursa benim adımı koyun dedi ama ben gelinliğimi yapıp izin vermiyorum.çünkü onun adı olursa benim babama haksızlık olur dimi ama.hem benim babacım vefat etti koyulacaksa onu koyarız dedim kendi kendime.sonrada ikisinide koymamaya karar verdim ne bilem işte.

Yok haksızlık olmasın tatlım..Sen nasıl istiyorsanda öyle olsun..

Yakışıklıyla denize gitmek ayy çok eylenceli tatlım yaa yeminle ilk suya girişleri soğuk tepkileri sonrada çıkmak istemeyişleri:))))))) Allahım o günleri göstersin canım hepimize inşallah ..Bende saat geçsin bekliyorum şimdi muhtarlığa kaydımızı yaptıracağım ordan şu aşı işini görüşmeye sonrada eve bakalımturkbayragi

merhaba kasım anneleri nasılsınız bende kasım annesiyim ilk çocuk acemiyim vede isteyerek yaptım hemde çokkk benimde gerçi sağlıklı olsunda oğlummuş gibi geliyo Allah bilirde benimde anne olarak içime bişeyler doğuyo yani

Hoşgeldin Fundacım hayırlı uğurlu olsun inşallah..Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

Annelerin içine doğanlar genelde oluyor canım çok nadir görüyoruz çıkmadığını ..Ve gönlünden ne geçiriyorsan ne istiyorsan o olsun opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

geldümmmm
doğum gunune gittm ya herşey iyi güzelde şu herkes sigara içiyo ya öldürcem milleti arkadaşlarım bide bunlarrrrrrrrr eşekler :1closedeyes: 2 cam açtılar falan ama yine de etkiliyo insanı ööö neyse yine de güzeldi...
çok yorgunum ve uykum var allahım bu akşam eve gidince bi duş sora uyduruk kolay bi yemek yapim masayı toplasam ne ala sora hemen yatcam ya anca dinlenirim herallllll

sağol teşekkür ederim biran önce gelsede hamm yapsam onuya sanki görmüşümde bebeğimi çooooooooook özlem var hasret var böle bağrım yanıyo çoooook istiyorum canımı fazla takmıyorum çünki 2ay önce hastanede yattım düşüğünü atlattım onun için herşeyini biraz geç hazırlıyacağım hayırlısı olsun:1hug:

ben şu an hiç bi ilaç almıyorum ne vitamin ne kan falan belki de o yüzden sürekli ağrı sızı ve halsizlik modundayım bu hafta içi kendi dr ma gidicem artık o da dayar bi dünya ilacı galiba ilaçsız güzel günlerim sona erecek öhüü nefret ediyom ya şu ilaç içmekten ıyyyyyyyyyyy ama napim güzel kızım için katlancam zaten ne kaldı ki şunun şurasın 4 ay inşallahhhhh yerimseniben

amiiiiiiiiin canım.ay dikkat et hava çok sıcak şapka gözlük ve güneş kremi olmazsa olmazlarımızdan oldu dimiiiiiiiiiiiii

dilmuh demek oğln olcak ben sana demştm ama dimi:=)beta değerini sölemştn bana:=)

eveeeeeeeet alkisalkisalkis valla tuttu yaaaaa.sen değiştirdinmi doktorunu canım.ben bu perşembe son kez gitcem suat beye.çokta iyi bi doktordu ama ne yapalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…