merhaba kasım anneleri nasılsınız bende kasım annesiyim ilk çocuk acemiyim vede isteyerek yaptım hemde çokkk benimde gerçi sağlıklı olsunda oğlummuş gibi geliyo Allah bilirde benimde anne olarak içime bişeyler doğuyo yani
geldümmmm
doğum gunune gittm ya herşey iyi güzelde şu herkes sigara içiyo ya öldürcem milleti arkadaşlarım bide bunlarrrrrrrrr eşekler :1closedeyes: 2 cam açtılar falan ama yine de etkiliyo insanı ööö neyse yine de güzeldi...
çok yorgunum ve uykum var allahım bu akşam eve gidince bi duş sora uyduruk kolay bi yemek yapim masayı toplasam ne ala sora hemen yatcam ya anca dinlenirim herallllll
Evet dilmuhum yaa şapkasız çıkmam abi zemuszemus Kremde süreriz gzlük zaten alerji var gözlüksüz olmaz çabucak gider geliriz inşallah şimdiden öptük senii a.s.
canlarım bız geldık oglumla nasılsınız
cok eglencelı bır tatıl gecırıyoruz
ama denıze gıremıyoruz malesef cok kırlı oldugu ıcın
bıde oglum burda ben cok yoruldugum ıcın fazla tepısmısmıyo
gezmekten ancak fırsat buldum yazmaya
sızler nasılsınız
herkes ıyı mı herseycıkler yolunda mı
hoşgeldin canım hadi gözün aydeın allah analı babalı büyütsün
gııııııııı bana sigara demeyin çooooooook istiyo canım çoooooooook.aşeriyom resmen.ayyyyyyyy çok zor ya.kendi kendimi kandırıyom bende az kaldı bebiş doğsun ne edersen et falan diye
aaaaaaaa münasebetsizin başkanıııııııııı ne sigarası uleynnnnnnnnn :mymeka:
canım haklısın çünkü ben bile gidiyorum ama
içime hiç sinmiyor.çok geçiştirici bir dr benziyo
bende inan yakın diye ve hastanenin yoğun bakımı var diye gidiyorum
ama doğumu onda yapmaya bilirim
daha çok normal düşündüğüm için son ay da bir araştırma yapabilirim
nen hatun kalabalık ama doktorları iyi ve hastane olanakları çok iyi diye duyuyorum çoğu kişiden o yüzden belkim imkanım olursa orda doğum yaparım
kontroller diye şimdilik şeyma gacısına gidiyom
bebişin hareketlenmeye başladımı canım
benim 3 gündür kıpırdanmalar var çok değil ama hissediyom özellikle yatarken
annelik hissini daha da fazla hissettiriyor süper bişeymiş vallahihoyyyt
hem ne gezmek varya ancak vaktım oldu ınternete gırmeyeohhhh gez bacım gez boşveeeeer.doğum kışa geliyo hava soğuk olcak el kadar bebişlerle gezemeyecez şimdiden acısını çıkar.bu arada biz iyiyiz çok şükür sen ve oğluşun nasılsınızŞeniz
nıye bacım agustosa surda ne kaldı karnın fazla büyümez o zamana kadaray bende bi bütçe planı yaptım ağustosta izne çıkcam işallah napem ne edem diye ama zaten uzak yerlere gidemem o dönemde karnım kocaman olcak en iyisi istanbul çevresi takılmak olucak ay tatil istiyom yaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk ihtiyacım vaaaaaaaaaaa
canlarım bız geldık oglumla nasılsınız
cok eglencelı bır tatıl gecırıyoruz
ama denıze gıremıyoruz malesef cok kırlı oldugu ıcın
bıde oglum burda ben cok yoruldugum ıcın fazla tepısmısmıyo
gezmekten ancak fırsat buldum yazmaya
sızler nasılsınız
herkes ıyı mı herseycıkler yolunda mı
ay bende bi bütçe planı yaptım ağustosta izne çıkcam işallah napem ne edem diye ama zaten uzak yerlere gidemem o dönemde karnım kocaman olcak en iyisi istanbul çevresi takılmak olucak ay tatil istiyom yaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk ihtiyacım vaaaaaaaaaaa
ya ben ne yapacağımı bilmiyorum kararsızım hala canım
bu arada canım ben Nene hatuna yakın oturuyorum 5 dakika var aramızda ama orası için iyi şeyler duymadım ben açıkçası zaten gecen senede orda sahte dr yakalanmıştı tv de haberler falanda çıkmıştı o nedenle ben pek taraftar değilim oraya gitmeyi sende iyice araştır öyle git canım
kızlar biz geldik :)
umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
biz çok güzzel bi bir hafta geçirdik çanakkalede
bol bol temiz hava aldık kızımla
bugün de doktorumuza gittik maaşallahımız var
büyümüşüz iyice hala kıpır kıpırız ve 350 gr olmuşuzzz
bidaha ki ayada renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da tetenoz aşımız...
sizler neler yapıyosunuz???
çok özledik sizleri yaaa
ben şu an hiç bi ilaç almıyorum ne vitamin ne kan falan belki de o yüzden sürekli ağrı sızı ve halsizlik modundayım bu hafta içi kendi dr ma gidicem artık o da dayar bi dünya ilacı galiba ilaçsız güzel günlerim sona erecek öhüü nefret ediyom ya şu ilaç içmekten ıyyyyyyyyyyy ama napim güzel kızım için katlancam zaten ne kaldı ki şunun şurasın 4 ay inşallahhhhh yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?