2009 Kasm Anneleri

Evet dilmuhum yaa şapkasız çıkmam abi zemuszemus Kremde süreriz gzlük zaten alerji var gözlüksüz olmaz çabucak gider geliriz inşallah şimdiden öptük senii a.s.

canlarım bız geldık oglumla nasılsınız
cok eglencelı bır tatıl gecırıyoruz
ama denıze gıremıyoruz malesef cok kırlı oldugu ıcın
bıde oglum burda ben cok yoruldugum ıcın fazla tepısmısmıyo
gezmekten ancak fırsat buldum yazmaya

sızler nasılsınız
herkes ıyı mı herseycıkler yolunda mı

hoşgeldin canım hadi gözün aydeın allah analı babalı büyütsün

gııııııııı bana sigara demeyin çooooooook istiyo canım çoooooooook.aşeriyom resmen.ayyyyyyyy çok zor ya.kendi kendimi kandırıyom bende az kaldı bebiş doğsun ne edersen et falan diye

ohhhh gez bacım gez boşveeeeer.doğum kışa geliyo hava soğuk olcak el kadar bebişlerle gezemeyecez şimdiden acısını çıkar.bu arada biz iyiyiz çok şükür sen ve oğluşun nasılsınızŞeniz

aaaaaaaa münasebetsizin başkanıııııııııı ne sigarası uleynnnnnnnnn :mymeka:

ay bende bi bütçe planı yaptım ağustosta izne çıkcam işallah napem ne edem diye ama zaten uzak yerlere gidemem o dönemde karnım kocaman olcak en iyisi istanbul çevresi takılmak olucak ay tatil istiyom yaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk ihtiyacım vaaaaaaaaaaa

aaaaaaaa münasebetsizin başkanıııııııııı ne sigarası uleynnnnnnnnn :mymeka:

ühüüüüüüüüüüü canım istiyooooooo ne edem ama yapcak bişi yok isteyip isteyip duruyo.bazen diyom şöyle bi elimde kahvem bi elimde sigaram özledim o günleri sonraaaaaaaa bebişim geliyo gözümün önüneeeeee ohhhhh herşeye değer bu bebiş yaaaaa.kocişe diyomki geçen bebiş doğsun hayırlısıyla bunun şerefine bi kahve ve bi sigara vercen bana,adam diyo sen delisin valla insan başka bişi ister.

ya ben ne yapacağımı bilmiyorum kararsızım hala canım
bu arada canım ben Nene hatuna yakın oturuyorum 5 dakika var aramızda ama orası için iyi şeyler duymadım ben açıkçası zaten gecen senede orda sahte dr yakalanmıştı tv de haberler falanda çıkmıştı o nedenle ben pek taraftar değilim oraya gitmeyi sende iyice araştır öyle git canım

ohhhh gez bacım gez boşveeeeer.doğum kışa geliyo hava soğuk olcak el kadar bebişlerle gezemeyecez şimdiden acısını çıkar.bu arada biz iyiyiz çok şükür sen ve oğluşun nasılsınızŞeniz
hem ne gezmek varya ancak vaktım oldu ınternete gırmeye
oglusum ıyı annesı gezıo oda uyuyo
havalar onu carpıo galıba sırnaşık şey
bıde buranın havaları benım ellerımı ayakalarımı sısırıyo
ama olsun sımdı gezmezsem bıdaha almanyada gezemem zaten

nıye bacım agustosa surda ne kaldı karnın fazla büyümez o zamana kadar

ohhh gez anacım gez tatil yarasın şekerim valla ben hala buralardayım bu gidişlede bir yere gidemeyeceğim

al bendende o kadar bende tatile gidemeyeceğim heralde bu sene istanbula yakın yerlere bakacağız artık oralara gideceğiz inşallah kısmetse
bende tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmm çokkkk ihtiyacım var hemde cokkkkkkkkkkkkk

kızlar biz geldik :)
umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
biz çok güzzel bi bir hafta geçirdik çanakkalede
bol bol temiz hava aldık kızımla
bugün de doktorumuza gittik maaşallahımız var
büyümüşüz iyice hala kıpır kıpırız ve 350 gr olmuşuzzz
bidaha ki ayada renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da tetenoz aşımız...
sizler neler yapıyosunuz???
çok özledik sizleri yaaa

canlarım sımdı cıkıyorum denıze gıtcez oglumla
yüzmüyoruz denız kırlı ne olur ne olmaz dıye ama giünesın tadını cıkartıyoruz
öpüyorum hepınızı
bebeklerınızıde

evet canım ben de duydum da ne yapacağımı bilemiyom
son ayda iyi bir araştırma yapacam artık
medikal park var bide ama fiyatlar biraz fazla
bide doğumda ekstradan çok borç çıkartıyorlarmış
başka da doğru düzgün and.yakasında bişey yok sanırsam
hadi ikimiz için hayırlısı canım

hoşgeldin elifcim valla bende 1 haftadır yoktum
özlemişim inan
bebişin iyi olmasına sevindim canım
gezelim tabi yazın şurda kışa evde pineklememize ne kaldı ki:ecrin_bebek:

napıon kıss cerin walla bu sıcakta çalışıyon allah kolaylık wersin. seninde kızın olacak ya ne koycez biz bu cadıların adını bizim herüfe isim beğendiremiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…