2009 Kasm Anneleri

canlizcim ben ertuğrul beye gidiyorum artık.çok da memnunum şimdilik.onun ultrasonunda da net görebiliyorum ama ünal beyinkini bilmiyorum.ben başka bir merkezde gireceğim ayrıntılıya leyle hn önermşti.güllükde bir yer.ayrıntılıyı orada yaptırabiliyormuşsun cd yede çekiyorlar.45 dk falan sürüyormuş.100 tl dediler.yani ben medikalparkdakine girmiyorum.

hala saç boyatamıyoruz dimiiiiii.................

canım bazı doktorlar ilk üç ay geçtikten sonra boyatabilirsiniz diyo ama benim doktorum makyajı bile fazla yapma arada sırada çok hafif yaparsın diyo.kimyasal hiçbişeye izin yok benim doktorda.bence senin doktor izin versede boyatma sonuçta normal zamanda bile zararlı boya-ki hamileyken çok zararlıdır bence.ha tabi boyatanda var ama düşünki zaten yediğimiz herşey hemen hemen hormonlu bide saç boyasıyla dahada fazla kimyasala gerek yok dimi ama.benim saçların yarısı kızıl yarısı açık kahve oldu ama boya hiçç düşünmüyorum.düşünki bence emzirirken bile boya zararlı.

Ben günde bir kez aç karnına içiyorum gyneferon ilacımın adı...prospektüsünde falan yazmıyo mu??Yanlız içtikten sonra çay veya süt vb içmemeye çalışmalısın yoksa bi yararı olmuyomuş buna dikkat et mutlaka mümkünse portakal suyuyla içersen daha iyimiş yerimseniben

bende kanama yaşadığım için progestan elevit gyno ferro senol içiyorum bu arada hala aldığım kilo 1

karnım kocaman nasıl oluyo bu işşş??

hala saç boyatamıyoruz dimiiiiii.................

Ben 17 hafta bitiminde saçlarıma röfle yaptırdım. Bir kaç doktora sordum hepsi 3 aydan sonra promlem olmaz dedi. Bitkisel boya veya diğer boyalar hepsi aynı diyorlar fark yokmuş. Doktorun tek önerisi havadar bir yerde yaptır dedi. Boya kokularını içine alma yeter dedi. Bebeklerimiz allaha emanet.

medıkaldede cd cekıyorlar baya uzunmus
leyla hanımın anlasması varsa ora ıle ondan olabılır senın tercıhın canım nerde ıcın rahat edecekse orda yaptır tabı

laaa karıya kemal koyarsak belkım bıze arab aev neyımde alır hıı koyarız ama 2 şartla bıze ev al arab aalın derık olmamııı delikafadulden

kemal güzel olabülüüüüüüüü
pis faydacı menfaatci senüüüüüüüüü çocuğun adını satışa çıkardı :mymeka:naniknanik:roflol:

slm kıslar
ben geldim
memleketimden döndüm
düğünümüzü de yaptık geldik
sizleri de bu arada ösledim yawww
ben yokken neler oldu bakim
güzel haberler vardır inşallah
özet geçen olurmu acep

cok kıloyapmıyormu canım onlar :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı

Yapıyo valla resmen domuz gibiyim ama napıyım dogumdan sonra veririm diyorum, balık bebeğin zeka gelişimi için çok iyiymiş ama ben hamileliğimin basından beri yiyemiyorum nedense, bunuda dr a söyleyince balık yagı verdi ekstra olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…