sağıol cnm çay zaten içmiyorum artık ben de gastrit var zaten bu aya kadar bi sıkıntım yoktu da son günlerde başladı evde de 3 şişe rennie duo var çok sıkıntım olursa içim bariiyerimseniben
günaydın karakızımmm nasılsın?
günaydın ebiscem ben iyiyim sen nasılsın
Bende Gynoferon + elevit + balık yagı kullanıyorum. Vitamin bombası gibiyim yani:)
hala saç boyatamıyoruz dimiiiiii.................
arkadaşlar aranızda demir için ilaca başlayan varmı.bana dr ferplex diye birşey yazdı ama nasıl alınacağı hakkında hiçbir fikrim yok.aynı ilacı kullananınız varmı.çünki ben ilacı eczaneden almadım.kuzenimde 3-4 kutu vardı o yeni doğum yaptı da o verdi boşa alma diye....
canlizcim ben ertuğrul beye gidiyorum artık.çok da memnunum şimdilik.onun ultrasonunda da net görebiliyorum ama ünal beyinkini bilmiyorum.ben başka bir merkezde gireceğim ayrıntılıya leyle hn önermşti.güllükde bir yer.ayrıntılıyı orada yaptırabiliyormuşsun cd yede çekiyorlar.45 dk falan sürüyormuş.100 tl dediler.yani ben medikalparkdakine girmiyorum.
canım, ben 3 ayım bittikten sonra doktora sorarak bitkisel boyaya başladım. İlk üç aydan sonra boyatılabiliyormuş ama bitkisel boya ile
ceriin anacıım baktınmı kilo topiğine sana notum vardıı :roflol::roflol:
laaa karıya kemal koyarsak belkım bıze arab aev neyımde alır hıı koyarız ama 2 şartla bıze ev al arab aalın derık olmamııı delikafadulden
laaa karıya kemal koyarsak belkım bıze arab aev neyımde alır hıı koyarız ama 2 şartla bıze ev al arab aalın derık olmamııı delikafadulden
cok kıloyapmıyormu canım onlar :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?