slm kıslar
ben geldim
memleketimden döndüm
düğünümüzü de yaptık geldik
sizleri de bu arada ösledim yawww
ben yokken neler oldu bakim
güzel haberler vardır inşallah
özet geçen olurmu acep
canım hangi boyayı aldın adını bana da verebilirmisin.
kızlar ben çıkıyorum canlarım,denize gidicezdee :roflol: ayıptır sölemesi :roflol:
güzelmı nan cerın cok yenı bır ısım deıl ama nedekkk bakalım hele o gun gelee şakkıdıkemal güzel olabülüüüüüüüü
pis faydacı menfaatci senüüüüüüüüü çocuğun adını satışa çıkardı :mymeka:naniknanik:roflol:
benımmusterılerımden cok giden varda oraya onlar yaptırdı hem ordan bılıyorum hemde ünal beyde bana 6 hafta sonra mutlaka gel 4 boyutlu yapcaz deı öl eolsa sölerdı leyla hanımda ıyıdı ama sanırım hastane cıkısını vermıs dıye duydum ben sorun olmus yeterlı deılmıs ünal bey 3 test yapmadı bana mesela acıklamasınıda cok guzel yaptı benım bır arkadasım tıpa profösöre gıdıyor oda aynı seylerı sölemıs 3 ıcın yapmamıs ıstersen hastaneyı ara sorallah allah çok garip leyle hn. burada cd ye çekmiyorlar demişdi bana...
hosgeldın bebekk lülülülülülüslm kıslar
ben geldim
memleketimden döndüm
düğünümüzü de yaptık geldik
sizleri de bu arada ösledim yawww
ben yokken neler oldu bakim
güzel haberler vardır inşallah
özet geçen olurmu acep
:lepi: evet ıyı kadın ya kayananam kırmayam dıyom yoksa baska bır ısım koysamda surat etmez ama onun ıstedıgı olursa cok sevınır belkım bebeme bır alacana ıkı alır demı nann eltım gacısı sormadılardı bılem hıhhh delikafaduldenbence kemal güzel isim kııı olabülüüü bide ev araba gelirse dahada güzel olabülüüü :roflol:
canım ara doktorunun nosu varsa onu ara yadabak kafam karıştı şimdi.
Yapıyo valla resmen domuz gibiyim ama napıyım dogumdan sonra veririm diyorum, balık bebeğin zeka gelişimi için çok iyiymiş ama ben hamileliğimin basından beri yiyemiyorum nedense, bunuda dr a söyleyince balık yagı verdi ekstra olarak.
:lepi: hihoyyyt karazeytinim gelmiş kıs hoşgeldin nasıl geçtü düğün resimler varmı facede bakem bi
özledim kıs seni anam gel öpecem opuyorumnanaktan zemuszemus :1hug:
hayatım ben işimi şansa bırakmamak için güvendiğim bir kuaförüm var orada boyattım. Malum bitkisel boyanın tutması biraz daha uzun sürüyor. Bu nedenle kuaför daha iyi. Ama markasını bilmiyorum.
zaytinim ne haber naısılsın fotolarını bekliyoruz bakem ben bir ara öbürüne malum yasaklı anam burada.. kızlar ya ben 3 kilo almışım normalde birazcık kilom vardı sizce fazlamı şuanda...
ben de özledim sizleri canım
çok güsel geçti valla
oynamaya da dayanamadım
ama eskisi gibi hoplayarak değil tabi bebişimi de düşünem dedim
resimleri henüz bilgisayara atamadım canım
dün gece geldik
gün içerisinde face koyarım canım
sen nasıl oldun canım iyiydin
kontrole gittinmi bir daha
kızlar ben çıkıyorum canlarım,denize gidicezdee :roflol: ayıptır sölemesi :roflol:
ohhh ne güzel iyi yapmışsın kurtlarını döktürdün yani kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım allaha şükür henüz kontrole gitmedim bu hafta kontrole gitmem gerek aslında ama hala ne yapacağımı bilmiyorum şeyma ya devammı etsem acaba diye düşünüyorum diğer dr da taa karşıda g.osmanpaşada ileride burdan oraya o kadar yol nası giderim doğuma nası giderim hiç bilmiyorum o dr çok iyi çünkü kafam hala karısık anlayacağın dr konusunda eşimde artık bir karar ver kontrol yaklaştı çünkü
kızlar bu aşının koluma ne sinir bozucu bi ağrısı var.kolumu azcık yorsam ağrıyo.gecede üstüne yatmadım daha doğrusu yatamadım ama sinir etti ayyyyy.evin son şeylerini toplamaya çalışıyorum arıdıkça deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?