2009 Kasm Anneleri

slm kıslar
ben geldim
memleketimden döndüm
düğünümüzü de yaptık geldik
sizleri de bu arada ösledim yawww
ben yokken neler oldu bakim
güzel haberler vardır inşallah
özet geçen olurmu acep
hoşgeldin canım
ohh ne güzel gezdin düğünü yaptın geldin

ben de önümüzdeki pazar tatile gidiyorum canım
o yüzden korkuma tatil dönüşü aşı yaptırmayı düşünüyorum
canım sana geçmiş olsun
leennn sen daha yeni geldin nereye gidiyon
yaw bu gacii nispet yapıyo bize yaaa

hoşgeldin hayırlısı olsun canım

ayy ben hamiş olduğumdan beri usandım bee ilaçtan
folikasiti daha geçen hafta kesdik
elevit var içdiğim şincikte kan şurubuna başladık bide balık yağı var
ama o daha gelmedi bugün alacaktı kociş
hi ç sevmezdim ilaç içmeyiii şincik günde 3 tane içeyom

hoşgeldin canım ama gezecez diye de kendinizi yormayın
dinlenerek gez canım iyi eğlenceler

ağustos sonunda çıkacam bende o zaman da ramazan geliii zaten
geride gelmem işe galibaa bebişi azcık büyütene kadar

ayy bende istiiim hemde çooook istiim

hoşgeldiniz ooohh tatil yaramış ikinizede maşallah
bizde sizi özledik güzeller

hadi gözün aydın canım
kendini çok yorma tansiyonun düştüğünde bol şekerli ılık su iç
ve ayaklarını yukarı kaldırarak yat tatlım geçmiş olsun

kıslar ya balık yağı kullanan varmı
ben başlamayı düşünüyomda hala başlamadım
yazın balık mı tüketebilcez sankim
ton balığı da pek canım çekmiyo valla
ayy bana yazdı dr emme eczanede yokmuş getireceklerdi bugün

erdek de güselmiş
arkadaşım oralara gidiyo
ya da avşa adası da var
sanırsam 2.5 3 saatte gidiyo orayada
sana bir tatil şart canım
sıkıntılı dönem atlattın

şart anacım şart erdekte aklımda avşa adasıda bakalım nereye gidecez özellikle yakın yerler istiyorum çünkü durumumun ne olacağını bilmiyorum tedbirli olayım diyorum ne olur ne olmaz
opuyorumnanaktan

ohh tatil planları yapılıyor inşallah hepiniz gidebilirsiniz bende sabırsızlıkla bekliyorum valla..kızlar yalnız güneşlenmeyin hamilelere güneşlenmek pek iyi gelmiyor doktorum demişti elif güneşlenmeye gitti sanırım yetişemedim yazısına uamrım fazla güneşlenmez bu saatlerde gitmeside sakıncalı..

kızlar bana bır konuda yardımcı olabılırmısınız bogulmayı onlayıcı yastıklardan almayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım aranızda alan varmı

selamm kızlarrr bu konu daha önce konuşuldumu takip edememiş olabilirim ama bir şey sorucam hamileyken saçını boyatan varmı yada doktorundan bu konuda fikir alan mesela benim doktorum 4 aylıktan sonra 2 kere hakkın var boyamak için demişti ????ama cesaret edemiyorum bir türlüüü sonuçta bebeğim daha önemli ama doktorda kötü birşey olsa sölemezdi heralde deme kızlar??

kızlar bana bır konuda yardımcı olabılırmısınız bogulmayı onlayıcı yastıklardan almayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım aranızda alan varmı

aden sucum yeni doğum yapan bir arkadaşım almış bende istiyorum on dan çok güzel ve rahat bir şey hem bebeğin dönmesnide engelliyor bence almalısın

benim doktorumda 3 aydan sonra bitkisel boya olmak şartı ile boyatabilirsin. önemli olan ilk 3 ay boyatmaman demişti. Ben boyattım bu haftda ikinciyi boyatacağım.

benim doktorumda 3 aydan sonra bitkisel boya olmak şartı ile boyatabilirsin. önemli olan ilk 3 ay boyatmaman demişti. Ben boyattım bu haftda ikinciyi boyatacağım.

gelişim zamanı önemli olduğunu benim doktorumda söylemişti ama eşim beni tedirgin ediyor bende boyatmak istiyorum çünkü baya beyazlar varmış saçımda ...ama kuaföre söylüyorum onlarda yok tavsiye etmemm diyor...çok saol cevabın için canım:)

canım bende iyi diye duydum ama almadım

benim doktorum kesinlikle yasak dedi.hatta mümkünse makyajda yapma kremde sürme dedi.gerçi benimki biraz abarttı biliyorum ama ben uyuyorum ne dediyse.boşverin ya benim saçlarım iki renk oldu ama hiç umrumda değil-ki ben her ay boyatırdım ama şimdi kestirmiyorum bile.doğumdan sonrada boyatmayacağım,emzirirkende boyatmak sakıncalı diye duydum amaaaaaan bebişler için az daha katlanın alaca bulaca saçlarınıza doğumdan sonra ne isterseniz yapın.ühüüüüüüü bakın bende son günlerde sigara diye perişan oldum.ayyyyyy millet tiksinir bende aşeriyom ne olcak haliiiiiiiiim:sm_confused:

gıııııııı nazlı şimdi baktım göbişine nasıl güzeeeeeel maaşallah.tişörtte çok yakışmış bacım güle güle giyinin.

CNM DR. BİR KISMI BOYATABİLİRSİN DİO BİR KISMI İSE ÖNERMİO benim kuaförüm de boyamıyo ayrıca zaten normalde de saşımı boyatırken kokusundan tgansiyonmu düşüyo benim demekki ne kadar etkilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…