canım bende iyi diye duydum ama almadım
benim doktorum kesinlikle yasak dedi.hatta mümkünse makyajda yapma kremde sürme dedi.gerçi benimki biraz abarttı biliyorum ama ben uyuyorum ne dediyse.boşverin ya benim saçlarım iki renk oldu ama hiç umrumda değil-ki ben her ay boyatırdım ama şimdi kestirmiyorum bile.doğumdan sonrada boyatmayacağım,emzirirkende boyatmak sakıncalı diye duydum amaaaaaan bebişler için az daha katlanın alaca bulaca saçlarınıza doğumdan sonra ne isterseniz yapın.ühüüüüüüü bakın bende son günlerde sigara diye perişan oldum.ayyyyyy millet tiksinir bende aşeriyom ne olcak haliiiiiiiiim:sm_confused:
CNM DR. BİR KISMI BOYATABİLİRSİN DİO BİR KISMI İSE ÖNERMİO benim kuaförüm de boyamıyo ayrıca zaten normalde de saşımı boyatırken kokusundan tgansiyonmu düşüyo benim demekki ne kadar etkilio
hiç duymadım bile canım acep nası bişeymiş ookızlar bana bır konuda yardımcı olabılırmısınız bogulmayı onlayıcı yastıklardan almayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım aranızda alan varmı
vallahi benimde saçlarım çok kötü ama boyatmayı hiç düşünmüyorumselamm kızlarrr bu konu daha önce konuşuldumu takip edememiş olabilirim ama bir şey sorucam hamileyken saçını boyatan varmı yada doktorundan bu konuda fikir alan mesela benim doktorum 4 aylıktan sonra 2 kere hakkın var boyamak için demişti ????ama cesaret edemiyorum bir türlüüü sonuçta bebeğim daha önemli ama doktorda kötü birşey olsa sölemezdi heralde deme kızlar??
bebekler kustugu zaman bogulmasını engellemek için yapılmıs bır yastık yastığın kendınden delıklerı var bebek kustugu zaman benım anladıgım bu delıge akıyohiç duymadım bile canım acep nası bişeymiş oo
vallahi benimde saçlarım çok kötü ama boyatmayı hiç düşünmüyorum
bebişişm olsunda sağ salim istediğim gibi boyatırım
bence hiç boyatma aklında hep kuşku kalacak acaba zararı oldumu diye
ne gereği var riske atmanın
canım bende iyi diye duydum ama almadım
benim doktorum kesinlikle yasak dedi.hatta mümkünse makyajda yapma kremde sürme dedi.gerçi benimki biraz abarttı biliyorum ama ben uyuyorum ne dediyse.boşverin ya benim saçlarım iki renk oldu ama hiç umrumda değil-ki ben her ay boyatırdım ama şimdi kestirmiyorum bile.doğumdan sonrada boyatmayacağım,emzirirkende boyatmak sakıncalı diye duydum amaaaaaan bebişler için az daha katlanın alaca bulaca saçlarınıza doğumdan sonra ne isterseniz yapın.ühüüüüüüü bakın bende son günlerde sigara diye perişan oldum.ayyyyyy millet tiksinir bende aşeriyom ne olcak haliiiiiiiiim:sm_confused:
ben gidiyorum canlar yarın görüşmek üzere
hepinizi öperim opuyorumnanaktan
alçak gacılar bende gidemiyom denize.bide ballandıra ballandıra yer arıyonuz kendinizeklava:
al sana o zaman sigara
hatta yanına da kahve verem de aşerme
tabi bunlardan sonrada dayağı yiyecen ama kusura bakmaklava:kaydirigubbakcemile
selaaam kızlaar;
ben geldiim yüzdük yüzdük oğluşumlan :roflol:
Şimdi şekerim eve 10 dk.uzaklıkta egenin güzel denizi varsa benim suçumne :roflol:
Ağzımda gümüş kaşıkla doğmuşsam benim suçum ne :roflol:
hem de nasılllya bırsey soracam mıde yanmanız eksımenız var mı
nasıl yani kız ? ilkokul çağında ne çıkıyomuş uşaktaühüüüüüüüüüü iştemafoldumben gıııııı elimde değilkiiiii canım isteyip duruyo ama yapcak bişi yok.şurda kaldı üç buçuk ay.hehe günleri sayıyom.şaka bi yanada canım isteyip duruyo şöyle bi nefessssssss ama içmiom tabi.bebiş sağlıklı doğuyomuş ama ilkokul çağında çıkıyomuş acısı.k
hem de nasılll
nasıl yani kız ? ilkokul çağında ne çıkıyomuş uşakta
bunu gecırmenın bır formulu var mı ben agzımdakı bu acı suyu gecırmenın bır yolunu bulamadım bunu yuzunden kılo alıyorum agzım hıc bos durmuyorhem de nasılll
nasıl yani kız ? ilkokul çağında ne çıkıyomuş uşakta
ay kızlar nasıl yoruldum anlatamam.yemek yaptım bide buzdolabımı temizledim offffff belim çok ağrıdı.ayyyyy niye bu evi topla tpla bitiremiyom ben.bi tane yapdım edenim bilem yok.koca evi topladım yalnız başıma.ben herkese koştum ev toplarken taşırken şuraya bak ne gelen var ne giden.menfaatçi insanlardan nefret ediyorum ya
hee kızz niye hakkat kimseden yardım istemedin sen bakayım bu halinlen kendin uğraştın..
ay kızlar nasıl yoruldum anlatamam.yemek yaptım bide buzdolabımı temizledim offffff belim çok ağrıdı.ayyyyy niye bu evi topla tpla bitiremiyom ben.bi tane yapdım edenim bilem yok.koca evi topladım yalnız başıma.ben herkese koştum ev toplarken taşırken şuraya bak ne gelen var ne giden.menfaatçi insanlardan nefret ediyorum ya
bacım kimden yardım isteyecemki.teyzem var onun bacağına pilatin takıldı ben yardıma geleyim ama biliyosun işte diyo bende yok ben yaparım diyorum.kocişin halası var oda çalışıyo.kuzenler hayatta yardım etmez çok adidirler ellerinden gelse topladıklarımı bana işkence olsun diye tekrar dağıtırlar.annem vefat ettikten sonra bunların yanında kaldım neler yaşadım neler.diğer teyzeden olan kuzenlerde aramıyo sormuyo bende yardım için aramadım.amaaaaan bacım derdimi açsam ohoooooooooooo.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?