2009 Kasm Anneleri

eğer zararı varsa tabikide bebişime helal olsun beyazlarkaydirigubbakcemile3

her doktor farklı birşey söylüyor bende anlamadım kuaförler desen öyle :bbo:

kızlar bana bır konuda yardımcı olabılırmısınız bogulmayı onlayıcı yastıklardan almayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım aranızda alan varmı
hiç duymadım bile canım acep nası bişeymiş oo

vallahi benimde saçlarım çok kötü ama boyatmayı hiç düşünmüyorum
bebişişm olsunda sağ salim istediğim gibi boyatırım
bence hiç boyatma aklında hep kuşku kalacak acaba zararı oldumu diye
ne gereği var riske atmanın

bebekler kustugu zaman bogulmasını engellemek için yapılmıs bır yastık yastığın kendınden delıklerı var bebek kustugu zaman benım anladıgım bu delıge akıyo

al sana o zaman sigara
hatta yanına da kahve verem de aşerme
tabi bunlardan sonrada dayağı yiyecen ama kusura bakmaklava:kaydirigubbakcemile

alçak gacılar bende gidemiyom denize.bide ballandıra ballandıra yer arıyonuz kendinizeklava:

selaaam kızlaar;
ben geldiim yüzdük yüzdük oğluşumlan :roflol:
Şimdi şekerim eve 10 dk.uzaklıkta egenin güzel denizi varsa benim suçumne :roflol:
Ağzımda gümüş kaşıkla doğmuşsam benim suçum ne :roflol:

al sana o zaman sigara
hatta yanına da kahve verem de aşerme
tabi bunlardan sonrada dayağı yiyecen ama kusura bakmaklava:kaydirigubbakcemile

ühüüüüüüüüüü iştemafoldumben gıııııı elimde değilkiiiii canım isteyip duruyo ama yapcak bişi yok.şurda kaldı üç buçuk ay.hehe günleri sayıyom.şaka bi yanada canım isteyip duruyo şöyle bi nefessssssss ama içmiom tabi.bebiş sağlıklı doğuyomuş ama ilkokul çağında çıkıyomuş acısı.

eveeeeeeeeeeet alçak gacı ağzında gümüş kaşıknan doğmuşsun.ohhhhh bide güzel anlattı.bende seneye oğluşumla giderim ne olmuş hıhnaniknanik

ay kızlar nasıl yoruldum anlatamam.yemek yaptım bide buzdolabımı temizledim offffff belim çok ağrıdı.ayyyyy niye bu evi topla tpla bitiremiyom ben.bi tane yapdım edenim bilem yok.koca evi topladım yalnız başıma.ben herkese koştum ev toplarken taşırken şuraya bak ne gelen var ne giden.menfaatçi insanlardan nefret ediyorum ya

ya bırsey soracam mıde yanmanız eksımenız var mı
hem de nasılll
nasıl yani kız ? ilkokul çağında ne çıkıyomuş uşakta

hee kızz niye hakkat kimseden yardım istemedin sen bakayım bu halinlen kendin uğraştın..

hee kızz niye hakkat kimseden yardım istemedin sen bakayım bu halinlen kendin uğraştın..

bacım kimden yardım isteyecemki.teyzem var onun bacağına pilatin takıldı ben yardıma geleyim ama biliyosun işte diyo bende yok ben yaparım diyorum.kocişin halası var oda çalışıyo.kuzenler hayatta yardım etmez çok adidirler ellerinden gelse topladıklarımı bana işkence olsun diye tekrar dağıtırlar.annem vefat ettikten sonra bunların yanında kaldım neler yaşadım neler.diğer teyzeden olan kuzenlerde aramıyo sormuyo bende yardım için aramadım.amaaaaan bacım derdimi açsam ohoooooooooooo.mafoldumben

canım yavaş yavaş yap birden yüklenme kendine keşke yakın olsak gelirdim yardıma iş yapmadan duramıyorum annemleri yeni yerleştirdik baya idmanlıyım bu konudaazemuszemus

kartanesi nerde gören varmıdırr özledimm...

ayy canım kıyamam sanaa :teselli:,napcan bacım canını sıkma yeterki.yavaş yavaş yap ama yorma birden kendinii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…