ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi
nann kahve içiceen zamn haber ver ben de yapam da karşılıklı içekkk :1hug:
hehe oluuuuuuuuur ben akşam içecem.ohhhhhh yorgunluk kahveside olcak hem.özledim gııııııı ben bu kahveyidelikafadulden
3+3 henuz teyzeleri :)
asilama ile hamile kaldım bu sefer o nedenle erken ogrendim :)aşılamanın 15. gununde kan testim 198 cıktı :)
valla şekerim ben canım isterse içiyorum kahve napayım,normalde günde 2 tane içerdim şimdikte arada 5-6 günde bi tane içiyom valla :içelim:
ayyyyyy bende günde 2 içerdim ama şimdi içmeyeli nerdeyse 2 ay oldu ve çok özledim.dur ya haftada bir bi çılgınlık yapalım kahve içelinmkaydirigubbakcemile3
kahve günü yapalım :roflol: hep beraber içelim:içelim:
anam yemek hazırlamış cnm bende gidemde yiyem zahmet olmazsa :roflol: ayyyy gidince napcam kııı çok alıştım haa
ay kızlar nasıl yoruldum anlatamam.yemek yaptım bide buzdolabımı temizledim offffff belim çok ağrıdı.ayyyyy niye bu evi topla tpla bitiremiyom ben.bi tane yapdım edenim bilem yok.koca evi topladım yalnız başıma.ben herkese koştum ev toplarken taşırken şuraya bak ne gelen var ne giden.menfaatçi insanlardan nefret ediyorum ya
ya ilkokul çağına geldiğinde okuldayken diğer çocuklardan biraz daha geç öğreniyomuş dersleri.hani tembel oluyomuş diyim ben sana
bacım kimden yardım isteyecemki.teyzem var onun bacağına pilatin takıldı ben yardıma geleyim ama biliyosun işte diyo bende yok ben yaparım diyorum.kocişin halası var oda çalışıyo.kuzenler hayatta yardım etmez çok adidirler ellerinden gelse topladıklarımı bana işkence olsun diye tekrar dağıtırlar.annem vefat ettikten sonra bunların yanında kaldım neler yaşadım neler.diğer teyzeden olan kuzenlerde aramıyo sormuyo bende yardım için aramadım.amaaaaan bacım derdimi açsam ohoooooooooooo.mafoldumben
Kizlar ben 2009 subatta hamile kalmıs bir kasım annesiydim , sonra gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
simdi tekrar hamileyim beni hatırlayan arkadaslar varmıdır bilmiyorum ama hepinize sevgiler
canlız karısı oo sende iyice paracı oldun hee garuyu götürüyor sonrada isteklerde bulunuyor her kontrole götürün sen anacım boşver biz hanüz konuşmadık kim ne alcak görücez bakalım...
sositososito sositososito sositososito öle kızımm alsın tabii
bu arada slm kızlar valla bu gacıya yazacam diye ..bende tetanoz aşısı için doktor bir şey demedi bakalım söylerse gider yaptırırız. yaww sıcak ahanda oturdugum bu koltuk pişiriyor sankim beni..sıcak valla sıgamadım iş yerinde bir yere, nasıl geçirecem günleri burada bilmiyorum..
işte ben kuaföre güvenemiyorum yaaa.sonuçta insanlar için artık herşey ticari olmuş korkuyorum yaa.
bende senı öpem yavrımmm Şenizhoşbulduk canım çok öpüyorum seniŞeniz
canım kilon fazla değil bence de
ben de 2-2.5 kilo arası almışım
zaten bundan sonra kilo artışı olacaktır
hazırlıklı olmak lazım
iyisin merak etme canım
canlızım seni de öpem gelŞeniz
yok canım leyla hanım no vermedıkı ünal bey verdı mesala kendı ıstedıgın zaman araya bılırsın sormak ıstedıgın bırsey varsa dedıcanlizcim leyla hn. nereye gitmiş senin bilgin varmı...
di gıı dii öle olsun dıyom bende iyi kayananm beım valla onunda gönlü olsun ıstemesem koymam bırsey demezde ya gönlu olsun opuyorumnanaktancanliz farklı isim deyip deyip saçma sapan isim koyanlardan olmaktansa kemal olsun bence hem insanların da gönlünü yapmış olursun dimi ama yerimseniben
Kizlar ben 2009 subatta hamile kalmıs bir kasım annesiydim , sonra gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
simdi tekrar hamileyim beni hatırlayan arkadaslar varmıdır bilmiyorum ama hepinize sevgiler
canliz+, wannababy kızlar siz niye konuşmuyonuz.gııııııı canliz denizemi gittin anam gene yoksa hııııııklava:
itekk yaa bugun rüyanda senınle ugrastım hayırdır ınsallah kız kocanıda gördüm bismıllahırrahmanırrahım yawwww kafamçokkarıştı ıyımısın canım
canliz+, wannababy kızlar siz niye konuşmuyonuz.gııııııı canliz denizemi gittin anam gene yoksa hııııııklava:
bende anlamadım gııı itekın kocası oluyo tesaduf burda oluyo ınternetle esı ıle konusuyor kımle konusuyon dıyom esım dıyo hıımm adı ne dıyom çtek dıyo esımın arkadsımı ne oluyo anlamadım kı tam aaa hamıle demı dıyom evet sen nerden bılıyon dıyo yaa 19 yasın dıyom evet kücük daha dıyo yazık deılmı kızı orda bıraktın hamıle hamıle ne ısın var burda yanına gıtsen edıyom allaa allaa bende anlamadım itek kardes hayırdır ıyısın demı :1shok: kafamçokkarıştıhadi iteki anladim, kocasini ne diye gordun tobe tobe.-tatlicadiarzu-
bende dun ise basladim. sicakta acayip mayisiyorum. elimi oynatip yazamiyorum bile. ama okuyorum.
bende anlamadım gııı itekın kocası oluyo tesaduf burda oluyo ınternetle esı ıle konusuyor kımle konusuyon dıyom esım dıyo hıımm adı ne dıyom çtek dıyo esımın arkadsımı ne oluyo anlamadım kı tam aaa hamıle demı dıyom evet sen nerden bılıyon dıyo yaa 19 yasın dıyom evet kücük daha dıyo yazık deılmı kızı orda bıraktın hamıle hamıle ne ısın var burda yanına gıtsen edıyom allaa allaa bende anlamadım itek kardes hayırdır ıyısın demı :1shok: kafamçokkarıştı
bir tarafin acik kalmis derler bizim orda bilirmisin.delikafaduldendelikafadulden
bende cok yoruldummm am asımdı mama yıycem gecer belkı bırazcık bakkala cıkolata ıcın gıttım baska bırsey sıparıs ettım cokacimcoook ac gözluyüm yaa halbukı saat aksam oldu evde yısem olmuyooo delikafadulden
afiyet olsun, lop lop et olsun canim.cokacimcoook
:mymeka: et olmasın nan ıstemıyom yawww zaten yonton bişiyim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?