2009 Kasm Anneleri

ya ilkokul çağına geldiğinde okuldayken diğer çocuklardan biraz daha geç öğreniyomuş dersleri.hani tembel oluyomuş diyim ben sana
hade beee olabilü gulüümm tikkat etmek lazımmm
bunu gecırmenın bır formulu var mı ben agzımdakı bu acı suyu gecırmenın bır yolunu bulamadım bunu yuzunden kılo alıyorum agzım hıc bos durmuyor
walla ben de dün sordum burda rennie duo önerdi kızlar dr. sor istersen cicim

ana biizm buraya gelmiş kız banada uğrasa trabzon rize arası çok yakın tüh haberleşseydik keşke

ayy canım kıyamam sanaa :teselli:,napcan bacım canını sıkma yeterki.yavaş yavaş yap ama yorma birden kendinii opuyorumnanaktan

allah razı olsun kızlar.ya yavaş yavaş yapıyomda işte hemen yoruluyom.yoksa normalde kimse tutamazdı beni.aman hayırlısı ne edek.Şeniz
hade beee olabilü gulüümm tikkat etmek lazımmm

walla ben de dün sordum burda rennie duo önerdi kızlar dr. sor istersen cicim

kesinlikle dikkat etmek lazım ama işte canım isteyince söyleyem dedim.amaaaaaaaa biliyorum benim gibi canı isteyen amaaaa içemeyen bi sürü var aranızda.hadi itiraf ediiiiiiiiinkötükedihüso

kızlar ya sıkıcı bir hava var burada zaten bende iyice bunaldım işte..neyse rabbim sabır versin bize..bende birazdan kaçar..dilmuh cnm üzme kendini allaha havale et insan gelir bir yardım eder...hamilesin üstelik ..kızlar ben müsadenizi isteyeyim iyi akşamlar size..

ana biizm buraya gelmiş kız banada uğrasa trabzon rize arası çok yakın tüh haberleşseydik keşke
arayım sölim istetrsen cnm ? destnayla görüş diyimmi ?
naaann benim de canım istiyooo itiraf ediyom ya zateenn ben sigara içenleri de biliyom cicim hamileyken bi sürü öle arkadaşım varr :1no2:

Kizlar ben 2009 subatta hamile kalmıs bir kasım annesiydim , sonra gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
simdi tekrar hamileyim beni hatırlayan arkadaslar varmıdır bilmiyorum ama hepinize sevgiler

amaaaaaan bacım ne edem hiiiiiiç takmıyom artık kafama.hadi iyi akşamlar sanaaa
arayım sölim istetrsen cnm ? destnayla görüş diyimmi ?

naaann benim de canım istiyooo itiraf ediyom ya zateenn ben sigara içenleri de biliyom cicim hamileyken bi sürü öle arkadaşım varr :1no2:

hehe biliyodum işteeeeee.ya benim annem bana hamileyken içmiş hiç bırakmamış,çok şükür hiiiç bi sorunum olmadı.teyzem oğlunda bırakmadı ondada yok çok şükür ama yinede içmemek en güzeli.yazık o miniklereeeeeee.ama doğduktan sonra ne halimiz varsa görebiliriiiiiiiiiiiz.

Kizlar ben 2009 subatta hamile kalmıs bir kasım annesiydim , sonra gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
simdi tekrar hamileyim beni hatırlayan arkadaslar varmıdır bilmiyorum ama hepinize sevgiler
elbette hatırlıyoruz kuzum nasılsın ? kaç haftalık hamilesin ? çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :)a.s.

3+3 henuz teyzeleri :)

asilama ile hamile kaldım bu sefer o nedenle erken ogrendim :)aşılamanın 15. gununde kan testim 198 cıktı :)

ya evet benim teyzem kızında fosur fosur içti aşerdi maşallah bi sorun yok emme oğlanda tiksindi ve sigarayı bırfaktı :) ben de ilk 3 ay tiksindimm şimdi de cnm istiyo emme sıkıyom kendimi ne edem sıpam bi çıksın da bakarız artık

aman az kaldı sıkalım dişimizide.ya ben arada kola içiyom sizde içiyonuzmu ama sık değil iki hafta bir mesela.kahve hiç içmiyom ama haftada bir bişey olmaz herhal ne edem onlarıda canım istiyocokacimcoook

aman az kaldı sıkalım dişimizide.ya ben arada kola içiyom sizde içiyonuzmu ama sık değil iki hafta bir mesela.kahve hiç içmiyom ama haftada bir bişey olmaz herhal ne edem onlarıda canım istiyocokacimcoook
cnm ben abartmamak ve sürekli olmamak kaydı ile bir iki kez kola ve kahve iştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…