Evlerimiz yakın sayılır. İtekcim sen takiplerini nerde yaptırıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun.
Ayrıntılı ultrasonda cinsiyet kesin çıkıyo dimi kıslar yanılma payı yok yani
anam iyice dalga konusu oldum haaa:kedi::kedi:yaa oğluşumu yapmayacaktım aslında 2sene falan ama ailelerden yoğun istek gelince yaptık.buda kazara olunca bu hale düştüm işte ne doğurgan garıymışım yawwyasakkelime
anam iyice dalga konusu oldum haaa:kedi::kedi:yaa oğluşumu yapmayacaktım aslında 2sene falan ama ailelerden yoğun istek gelince yaptık.buda kazara olunca bu hale düştüm işte ne doğurgan garıymışım yawwyasakkelime
ayyy dilmuhh biliyon mu şu salı pazarında bi hamiş kotçu var diodum ya bahçeşehir pazarında adamın mallarını çalmışlar ya şansa kotlar falan hiç bişi kalmamış adamda tek tük öhüüü işin kötü tarafı aynı adam bakırköy pazarında tezgahı olan adammışşşşş yani iki pazarda bildiğim kotçu aynı adammış ve artık ürünü yokorada bulamayınca gittim ebrudan 100 tl ye aldım içime oturdu nannn
anam dur oda deme bana bu oda muhabbetinden 2 odalı bi eve taşınacağım:roflol:bu arada beklerim güzeliim valla çok iyi olur ist.çatlar o zaman:jeyyar:boşversene sen en güzeli ileride annıycan bunun güzelliğini bence hem herşey zamanında güzel gençken daha kolay bence doğru yoldasın devam boş bütün odaları doldurabülüsünnn delikafadulden
kıı bu arada benim ablacım da keçiörende oturiyyy :jeyyar: ona gelirsem sana da uğrarum heheh
gelinim geliomu kıssssssssssssssssslmaz:
anam dur oda deme bana bu oda muhabbetinden 2 odalı bi eve taşınacağım:roflol:bu arada beklerim güzeliim valla çok iyi olur ist.çatlar o zaman:jeyyar:
yaa işte geçen gittiğimde tam göremedim ama erkek gibi dedi.ayrıntılıyı randevu alacağım işte onda belli olur sanırım gelinin mi değil mi
anam kıçını kaşı kıs maşallah valla sana canım
ben daha 3 yıl olmadı evleneli henüz birinci karnımda tembel avratmıyım ne kaydirigubbakcemile3
cerin canım ben gecen hafta c.tesi günü pendik pazarında çok güzel bir kapri aldım hamile kaprisi hemde 25 tl ye orda hamile kotlarıda satılıyodu hala tezgahtar amcayla bu bana olmaz abi bi beden küçüğü yokmu dedim abla bu sana kesin olur dedi ben eşimle ısrarla bu çok büyük dedik nitekimde ufak olanı aldık eve geldik üzerimede bluz aldım evde bir denedim kapri bacağıma girmedi :roflol: allahtan kızkardeşim pendiğe inmek için hazırlanıyodu ona verdim bir beden büyüğünü alsın diye adam ben ablana söledim ama ablan inatçı çıktı bu bana olur diye tutturdu demiş :roflol:
evet boyutlu oluyor sanırım işte 4,5 5 aylıkken gidiliyor oğluşuma hamieyken istememişti dr.amcamız bunda ben hatırlattım istersen git dedi bende randevu alacağım4 boyutlu renkli falanmı oluo bide kaçıncı haftada gidiliokiii
gelin çıkmazsa buralara uğramaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:klava:
evet boyutlu oluyor sanırım işte 4,5 5 aylıkken gidiliyor oğluşuma hamieyken istememişti dr.amcamız bunda ben hatırlattım istersen git dedi bende randevu alacağım
nannn ben sana gelin doğurmak için mi geldim buralaraklava: klava:
canım öncelikle gözün aydın 3 lü sonucun temiş çıkmış.
sizin dr da ne alem sen sölemesen kız diye yutturacak yani oğlanı öelemi kaydirigubbakcemile3
hala öğrenemediniz ya yuh benim adım facede a....itamam lenn ne kızıyonuz hamile bayana ...valla görmedin cerincim az önce gazetede de okudum yarın gerçi perşembe akşamları olur ya kafam karıştı işte..neyse bol bol dua edelim...aseba tamam valla ha tahmin ettim aseba diye ama nedense senle ebisceyi karıştırıyorum ondan sanırım kusura bakma ne yapam kardeş senle hiç facede msnde karşılaşmıyoruz o yüzden aklımda kalmadı.. karakızım bak gördünmü asebamış...
canım benim oyuncu olacak desene yerim ben onuyemeğimizi yedik geldik kızlarrr
ay benim kızım varya müziği duyunca hemen başlıyo oynamaya müziği kapatınca oda duruyo akşam kocişle koptuk resmen ya kociş hareketli bir müzik açıyo sesi duymaya başlayınca dışardan görünüyo hareketleri çok güzel bişi bu ya
geçmiş olsun canım yan yatmaya çalışkizlar selam ben geldim... belim kopuyor kizlarr yaa napicam bilmiyorum.. ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum:sinifsinif:
hadi güzel haberlerle gel canımkızlar yarın sabah 9da şeker yüklemem ve ayrıntılım var dua edin.ayyyyyyy bebişimi görcem diye çok heyecanlıyım.
bu arada merak edenler için görümcem kaynanamla barışmış kociş söyledi.kocişe sormadım ama böyle olunca büyük ihtimalle gelmeeeeeez.çocuğa şimdi kaynanam bakıyo barıştıklarına göre böyle devam eder.
gözün aydın canım ömür boyu kocişinle ve bebişlerinizle beraber olmanız dileğiylecanlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
bak görevini nsılda bilio tabi onun için geldin uleynnnnnnnnnnnzemuszemus
hehheee benden senin çapkın oğluna kıs çıkmaz anam sende koca karı kaynanaları geçtin gelinde gelin diye tutturdun:dilcikar::roflol:
anam kıçını kaşı kıs maşallah valla sana canım
ben daha 3 yıl olmadı evleneli henüz birinci karnımda tembel avratmıyım ne kaydirigubbakcemile3
cerin canım ben gecen hafta c.tesi günü pendik pazarında çok güzel bir kapri aldım hamile kaprisi hemde 25 tl ye orda hamile kotlarıda satılıyodu hala tezgahtar amcayla bu bana olmaz abi bi beden küçüğü yokmu dedim abla bu sana kesin olur dedi ben eşimle ısrarla bu çok büyük dedik nitekimde ufak olanı aldık eve geldik üzerimede bluz aldım evde bir denedim kapri bacağıma girmedi :roflol: allahtan kızkardeşim pendiğe inmek için hazırlanıyodu ona verdim bir beden büyüğünü alsın diye adam ben ablana söledim ama ablan inatçı çıktı bu bana olur diye tutturdu demiş :roflol:
devir kötü kızım şimdiden başlarını bağlamak lazımmmmmmmmm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?