2009 Kasm Anneleri

CANLİZCİM ben daha karar vermedim yaaa senin kaç haftalıktı sen memnun kalırsan bende gidiym medicale bi ticker yapsan ordan baksak kaç haftalık oldun şekerim -tatlicadiarzu-

boşversene sen en güzeli ileride annıycan bunun güzelliğini bence hem herşey zamanında güzel gençken daha kolay bence doğru yoldasın devam boş bütün odaları doldurabülüsünnn delikafadulden

kıı bu arada benim ablacım da keçiörende oturiyyy :jeyyar: ona gelirsem sana da uğrarum heheh

anam kıçını kaşı kıs maşallah valla sana canım
ben daha 3 yıl olmadı evleneli henüz birinci karnımda tembel avratmıyım ne kaydirigubbakcemile3

cerin canım ben gecen hafta c.tesi günü pendik pazarında çok güzel bir kapri aldım hamile kaprisi hemde 25 tl ye orda hamile kotlarıda satılıyodu hala tezgahtar amcayla bu bana olmaz abi bi beden küçüğü yokmu dedim abla bu sana kesin olur dedi ben eşimle ısrarla bu çok büyük dedik nitekimde ufak olanı aldık eve geldik üzerimede bluz aldım evde bir denedim kapri bacağıma girmedi :roflol: allahtan kızkardeşim pendiğe inmek için hazırlanıyodu ona verdim bir beden büyüğünü alsın diye adam ben ablana söledim ama ablan inatçı çıktı bu bana olur diye tutturdu demiş :roflol:

anam dur oda deme bana bu oda muhabbetinden 2 odalı bi eve taşınacağım:roflol:bu arada beklerim güzeliim valla çok iyi olur ist.çatlar o zaman:jeyyar:
gelinim geliomu kıssssssssssssssssslmaz:

yaa işte geçen gittiğimde tam göremedim ama erkek gibi dedi.ayrıntılıyı randevu alacağım işte onda belli olur sanırım gelinin mi değil mi

gelin çıkmazsa buralara uğramaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:klava:

heeehee kendini çıtır bir hatun sandın demiiii:jeyyar:kıslar size tvsiyem lcw ye bakın çok güzel şeyler oluyor orada

4 boyutlu renkli falanmı oluo bide kaçıncı haftada gidiliokiii
evet boyutlu oluyor sanırım işte 4,5 5 aylıkken gidiliyor oğluşuma hamieyken istememişti dr.amcamız bunda ben hatırlattım istersen git dedi bende randevu alacağım
gelin çıkmazsa buralara uğramaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:klava:

nannn ben sana gelin doğurmak için mi geldim buralaraklava:klava:

bak görevini nsılda bilio tabi onun için geldin uleynnnnnnnnnnnzemuszemus

ay kıslar siz ne güsel pazardan falan alıonuz ya bende hamile mağazasına gittim bir pantolona 149 tl dedi delirmişmi ne :1shok: bende mangoya batiğe gittim aldım elbise pantolon oooooh hemde çok şık taytlarla giyiyorum boyundan bağlanan siyah upuzun bi elbise aldım göbeğim top gibi ne güsel oldu hemde 40 tl

canım öncelikle gözün aydın 3 lü sonucun temiş çıkmış.
sizin dr da ne alem sen sölemesen kız diye yutturacak yani oğlanı öelemi kaydirigubbakcemile3

sağol canım evet tam göremeyince kız dedi erkek demiştiniz dediğimde iyice baktı
yoksa yutturacaktı bana

hala öğrenemediniz ya yuh benim adım facede a....i

canım benim oyuncu olacak desene yerim ben onu

kizlar selam ben geldim... belim kopuyor kizlarr yaa napicam bilmiyorum.. ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum:sinifsinif:
geçmiş olsun canım yan yatmaya çalış

hadi güzel haberlerle gel canım
gözün aydın canım görümce kabusundanda kurtulmuşsun

canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
gözün aydın canım ömür boyu kocişinle ve bebişlerinizle beraber olmanız dileğiyle

kızlar ya benimde evde tunik gibi uzun bluzlarım var ama tayt için ne alacagıma akarar veremedim evde bir yerlerde tayt vardı oda sıkar belki diye düşünüyorum sizde ne alsam yani gebeler için taytmı baksam..kimbilir onada ne kadar isterler..

kaydirigubbakcemile3 kabullenemedin yane büyük kapriye demii heheh neyse olur böle kazalar ama hamiş pantolonu satanlar genelde kabin çeviriyo oraya denemeden annayamıyo insan bende üstlerde o sorunu yaşıyom olur gibi gelio anam memişlerden kalıyom ortada olan da çok çirkin oluyo zaten ıyyyy şu memişler kabusum oldu yauwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…