2009 Kasm Anneleri

kıs ben normal tayt aldım oluo valla hemde bi sürü tunik aldım görsen cok güzeller

böle anaların demesiyle olmaz birgün senle birlikte ult.gidekte çocuklar birbirini görsün tanışsınlar:roflol::roflol::roflol:

he bacım doğru dion gidek usg ye gencler birbirini görsün oğlum die demiom içkisi sigarası kumarı neyim yoktur :roflol:

yani ancak tayt olur anım yaa istersen araştır bii belki ucuza bulursun.bence en rahatı elbise ben püfür püfür rahat edeceğim vallakaydirigubbakcemile2

benimkinden pipi çıkarsa oğluşun bumu anne bana bulduğun der:roflol::roflol:

canım valla ben normal tayt aldım kendime hemde 5 tly e o kadar rahatki lastiği falan hiç sıkmıyodu hatta bir arkadaşım var oda cok beğendi kumaşını falan o benden dahada kilolu hamile ona aldım onada oldu penyesi yumuşaktı bel lastiğide hiç sıkmıyo eğer öyle bişi bulursan al ben nerden bulduğumuda yazayım mahallede bir dukkan var işten eve giderken bi akşam bi bakim dedim sanırım ismi Semt diye bi mağaza

ya memişleri hiççç sorma anacım benimkide aldı başını gidiyo göbişi geçecekler nerdeyse gecen hafta bi sutyen aldım bildiğin anane sütyeni ama çok rahat valla napim kociş çok gülüyo ama yapcek bişi yok kaydirigubbakcemile3

böle anaların demesiyle olmaz birgün senle birlikte ult.gidekte çocuklar birbirini görsün tanışsınlar:roflol::roflol::roflol:

manyak gacılar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

ay ne güzel ya ben de istiyom bende

geldim kız kerdeşimle konuşmaya dalmışım
3.5 kilo ise normal kız
bende 2.5 kilo almışım
tabi tarı bozuk değilse
başka yerde yine tartılam net ortaya çıkar

inşallah canım
evde hamişliğin tadı çıkıyo valla
bir düzenin oluyo en azından
ama parada lazım çalışmak gerek
biraz da ha katlan canım

ben normal taytları giyiyom
lastiklere bak bazıları sıkı değil gizli lastik gibi duruyo onlardan al
bide normal pantolonların belini yapıyorlar mış
ben onu terziyle bir konuşcam bakam
mevcut kıyafetlerimi çevirem diyom hamile pantolonuna
hala beyaz kapri bulamadım işte

ayy kıslar bugün ilk defa canım masrafsız zahmetsiz birşey çektikaydirigubbakcemile3

delü karıııı
terbiyesiz senimafoldumben

anaaam dünür adayları şimdiden oklavalarla çarpişiyy abbaaaooww şakkıdı

ben kot kapri bulmuştum bedenime tam oturan ama
neden kumaşını kalın yaparlar anlayamadım
kalın kot kumaşıydı hemide 35 ytl ye ama almadım kalın diye
yazın giycem anacım ne edem
taytlara devam

kızz valla bende bi kapriye 179 tl verdim haa :roflol: tayt maytmı alsam artık napsam :roflol:
nann ne yaptın sen ben elbiseye bile o kadar para vermedim altından mı kapri
ne çekti gene kııııı
patetes haşlaması çektisırnaşık şey

yok kısss senin aklına gelen şey değil sadece patetes haşlaması:roflol:

taytlara devam

ay evet beyaz ama kışlık kumaş gibi kalın kalın insanı sinir ediolar demi kaydirigubbakcemile3

kız pazardan aldım ben 5yetalaye delikafadulden esnek olmasın adıkkat et o kadar ne vercen 30 35 ytl hamıle taytına surda kac ay gıyecegızkı

taytlara devam

en güzeli :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…