kızlar ya benimde evde tunik gibi uzun bluzlarım var ama tayt için ne alacagıma akarar veremedim evde bir yerlerde tayt vardı oda sıkar belki diye düşünüyorum sizde ne alsam yani gebeler için taytmı baksam..kimbilir onada ne kadar isterler..
böle anaların demesiyle olmaz birgün senle birlikte ult.gidekte çocuklar birbirini görsün tanışsınlar:roflol::roflol::roflol:
kızlar ya benimde evde tunik gibi uzun bluzlarım var ama tayt için ne alacagıma akarar veremedim evde bir yerlerde tayt vardı oda sıkar belki diye düşünüyorum sizde ne alsam yani gebeler için taytmı baksam..kimbilir onada ne kadar isterler..
kıs ben normal tayt aldım oluo valla hemde bi sürü tunik aldım görsen cok güzeller
he bacım doğru dion gidek usg ye gencler birbirini görsün oğlum die demiom içkisi sigarası kumarı neyim yoktur :roflol:
hahaha marjinal bi ilişki olur :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kabullenemedin yane büyük kapriye demii heheh neyse olur böle kazalar ama hamiş pantolonu satanlar genelde kabin çeviriyo oraya denemeden annayamıyo insan bende üstlerde o sorunu yaşıyom olur gibi gelio anam memişlerden kalıyom ortada olan da çok çirkin oluyo zaten ıyyyy şu memişler kabusum oldu yauwww
böle anaların demesiyle olmaz birgün senle birlikte ult.gidekte çocuklar birbirini görsün tanışsınlar:roflol::roflol::roflol:
yemeğimizi yedik geldik kızlarrr
ay benim kızım varya müziği duyunca hemen başlıyo oynamaya müziği kapatınca oda duruyo akşam kocişle koptuk resmen ya kociş hareketli bir müzik açıyo sesi duymaya başlayınca dışardan görünüyo hareketleri çok güzel bişi bu ya
kizlar hoşgeldiniz..
nehir geçmiiş olsunn
cersu o dediğin çok uç şeyler bize olmaz korkma sen yap alışverişini :)
zeytin soru sordun kaçmışsın ben 3,5 kilo aldım tipsiz bişi oldum çıktım baya bi kalınlaştı belim bööö memişler zaten tam damızlık inekkkkkkkkk :umursamaz:
ohh zeytinim misler gibin olmuşsundur valla bende şimdi evde olmak duşa girmek isterdim valla cerin karusu bende evde olmayı ne kadar çok istedim hamileligimde biliyormusun ..şimdide sürekli dua ediyorum bir an önce yerime birilerini bulsunlar diye valal birini bulsunla r1 hafta daha duracam sonra tatile...zaten son zamanlarda iyice daraltılar beni off bee..
ayy kıslar bugün ilk defa canım masrafsız zahmetsiz birşey çektikaydirigubbakcemile3
evet boyutlu oluyor sanırım işte 4,5 5 aylıkken gidiliyor oğluşuma hamieyken istememişti dr.amcamız bunda ben hatırlattım istersen git dedi bende randevu alacağım
nannn ben sana gelin doğurmak için mi geldim buralaraklava: klava:
nann ne yaptın sen ben elbiseye bile o kadar para vermedim altından mı kaprikızz valla bende bi kapriye 179 tl verdim haa :roflol: tayt maytmı alsam artık napsam :roflol:
patetes haşlaması çektisırnaşık şeyne çekti gene kııııı
ay ne güzel ya ben de istiyom bende
geldim kız kerdeşimle konuşmaya dalmışım
3.5 kilo ise normal kız
bende 2.5 kilo almışım
tabi tarı bozuk değilse
başka yerde yine tartılam net ortaya çıkar
inşallah canım
evde hamişliğin tadı çıkıyo valla
bir düzenin oluyo en azından
ama parada lazım çalışmak gerek
biraz da ha katlan canım
ben normal taytları giyiyom
lastiklere bak bazıları sıkı değil gizli lastik gibi duruyo onlardan al
bide normal pantolonların belini yapıyorlar mış
ben onu terziyle bir konuşcam bakam
mevcut kıyafetlerimi çevirem diyom hamile pantolonuna
hala beyaz kapri bulamadım işte
delü karıııı
terbiyesiz senimafoldumben
ben kot kapri bulmuştum bedenime tam oturan ama
neden kumaşını kalın yaparlar anlayamadım
kalın kot kumaşıydı hemide 35 ytl ye ama almadım kalın diye
yazın giycem anacım ne edem
taytlara devam
kızz valla bende bi kapriye 179 tl verdim haa :roflol: tayt maytmı alsam artık napsam :roflol:
ben kot kapri bulmuştum bedenime tam oturan ama
neden kumaşını kalın yaparlar anlayamadım
kalın kot kumaşıydı hemide 35 ytl ye ama almadım kalın diye
yazın giycem anacım ne edem
taytlara devam
kıslar bebeğine uyku seti alan varmı varsa modeli markası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?