evet canım hamilelikte yusuf suresi ve enbiya suresini okumak lazım bebeğin iyi huylu ve ahlaklı olması için.karakızım bu senin kızın olucaktı dimi ben kızı olacaklar MERYEM SURESİ oğlu olacaklarda YUSUF SURESİNİ okumaları iyi diye biliyorum fırsatı olan okumak isteyenlere duyrulurrrrr
ay ne güseeeel nice senelere sağlık mutlulukla canım
ohhh tadını çıkar tatlım hadi görüşürzkizlar ben kacar hadi öpttüm sizi.. kendinize ve bebislere cok iyi bakin.. biraz uzanayim sonra dus alayim yaglanayim.. iyi gelir belkim..:enbuyukkk:
waawww her yıla bi bebekkkk hımmm :jeyyar: maşallah ne diyem kaydirigubbakcemile3
evet canim olabilir.. bide ben simdiden süt üretmeye basladim.. doktor bol sütün olur korkma dedi..
kizlar ben küveti doldurup girsem bi zarari olurmu sizce?
gırmedımcanım 4 hafta sonra gıtcem ben medıkalparkda yaptıracagımCANLİZ sen ayrıntılı ultrasona nazaman ve nerde girceksiiiiin cicim
itek gıı ne kaa oldu evleneli ?? 22 haziranda bizim 1. evlilik yıldönümümüzdüüüü :asigim: opuyorumnanaktan
waawww her yıla bi bebekkkk hımmm :jeyyar: maşallah ne diyem kaydirigubbakcemile3[/QUOne güzel 10 sene de 10 nenek :lepi: kafamçokkarıştı
itek gıı ne kaa oldu evleneli ?? 22 haziranda bizim 1. evlilik yıldönümümüzdüüüü :asigim: opuyorumnanaktan
2 yılımızı devirdik güzelimzemuszemus
kızlar ben daha eskiyim bende şubatta üç yılı bitiriyom.
kızlar ben pazara gidiyom bakem ne var ne yok.kociş geceye gitti yalnız kaldım kendimi alışverişe verem bari.oğluşada bakcam bişeyler.gelcem bekleyin beni şekerler
Eşinizle beraber nice mutlu yıllara...
2 yıla 2 çocuk sizi taktir ettim. Bizim 3 yıl oldu daha 1. anca yolda ....
kızlaar ;
dilmuh gözün aydın cnm görümceden kurtuldun.inşallah yarında sağlıklan bebişini gör.
Nehircim geçmiş olsun cnm
İtekk nice 50 yıllara cnm,ama artık durdurun çocuk imalatını ba anam :roflol:Biz 3 yılda anca 1 tanesini becerebildik haa.
karakızım bu senin kızın olucaktı dimi ben kızı olacaklar MERYEM SURESİ oğlu olacaklarda YUSUF SURESİNİ okumaları iyi diye biliyorum fırsatı olan okumak isteyenlere duyrulurrrrr
yok tatlım bu kazara oldu yaa ayyy bak çok utandım şimcik :kedi:sende aramıza hoşgeldin canım ankarada neredesin:uhm:
yok tatlım bu kazara oldu yaa ayyy bak çok utandım şimcik :kedi:sende aramıza hoşgeldin canım ankarada neredesin:uhm:
Utanma tatlım seninki en iyisi olmuş bence. Ben şimdi 3 yıl boşuna beklediğimi düşünüyorum.
Ben işimden dolayı şuan beşevlerdeyim. Siz ?
benim 6 senede 1 itek hızlı gonzalezim benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?