2009 Kasm Anneleri

karakızım bu senin kızın olucaktı dimi ben kızı olacaklar MERYEM SURESİ oğlu olacaklarda YUSUF SURESİNİ okumaları iyi diye biliyorum fırsatı olan okumak isteyenlere duyrulurrrrr
evet canım hamilelikte yusuf suresi ve enbiya suresini okumak lazım bebeğin iyi huylu ve ahlaklı olması için.
ay ne güseeeel nice senelere sağlık mutlulukla canım

teşekkürler canıımm hepimize nice güzel seneler inş

kizlar ben kacar hadi öpttüm sizi.. kendinize ve bebislere cok iyi bakin.. biraz uzanayim sonra dus alayim yaglanayim.. iyi gelir belkim..:enbuyukkk:

kizlar ben kacar hadi öpttüm sizi.. kendinize ve bebislere cok iyi bakin.. biraz uzanayim sonra dus alayim yaglanayim.. iyi gelir belkim..:enbuyukkk:
ohhh tadını çıkar tatlım hadi görüşürz
waawww her yıla bi bebekkkk hımmm :jeyyar: maşallah ne diyem kaydirigubbakcemile3

heee yaaa geçen sene oğluma 6 aylık hamileydim bugün.bu sene yine bir bebiş emme artık yoklmaz:sakın beni örnek almayın kötü örnek eee ee kaka kakalmaz:lmaz::roflol::roflol:

evet canim olabilir.. bide ben simdiden süt üretmeye basladim.. doktor bol sütün olur korkma dedi..

kizlar ben küveti doldurup girsem bi zarari olurmu sizce?

tatlım onu dr eşime böbrek sancısında tavsiye etmişti ama sıcak suyu kaplıcayı falan normalde hamişlere önermiyolar dr a sormadan bişi yapma bence

CANLİZ sen ayrıntılı ultrasona nazaman ve nerde girceksiiiiin cicim
gırmedımcanım 4 hafta sonra gıtcem ben medıkalparkda yaptıracagım
sen :uhm:

itek gıı ne kaa oldu evleneli ?? 22 haziranda bizim 1. evlilik yıldönümümüzdüüüü :asigim: opuyorumnanaktan

sende hemen katmıssın cocugu kız cerinn delikafadulden benım temmuz 14 de 2 yı bitiyoo

waawww her yıla bi bebekkkk hımmm :jeyyar: maşallah ne diyem kaydirigubbakcemile3[/QUOne güzel 10 sene de 10 nenek :lepi: kafamçokkarıştı

itek gıı ne kaa oldu evleneli ?? 22 haziranda bizim 1. evlilik yıldönümümüzdüüüü :asigim: opuyorumnanaktan

2 yılımızı devirdik güzelimzemuszemus

kızlar ben daha eskiyim bende şubatta üç yılı bitiriyom.

kızlar ben pazara gidiyom bakem ne var ne yok.kociş geceye gitti yalnız kaldım kendimi alışverişe verem bari.oğluşada bakcam bişeyler.gelcem bekleyin beni şekerler

hadi çbuk gelll gıııı bizi buralarda bırakma:gitme:

yaaa ben her hafta sonu alışverişe çıkıyorum kendime oğluşuma kocişime alıyoruz emme bu bebişime daha birşey alamadım benim bebemin birşeyi olmayacak yawwmafoldumben

kızlaar ;
dilmuh gözün aydın cnm görümceden kurtuldun.inşallah yarında sağlıklan bebişini gör.
Nehircim geçmiş olsun cnm
ıtekk nice 50 yıllara cnm,ama artık durdurun çocuk imalatını ba anam :roflol:Biz 3 yılda anca 1 tanesini becerebildik haa.

ayyy dilmuhh biliyon mu şu salı pazarında bi hamiş kotçu var diodum ya bahçeşehir pazarında adamın mallarını çalmışlar ya şansa kotlar falan hiç bişi kalmamış adamda tek tük öhüüü işin kötü tarafı aynı adam bakırköy pazarında tezgahı olan adammışşşşş yani iki pazarda bildiğim kotçu aynı adammış ve artık ürünü yok orada bulamayınca gittim ebrudan 100 tl ye aldım içime oturdu nannn

anam iyice dalga konusu oldum haaa:kedi::kedi:yaa oğluşumu yapmayacaktım aslında 2sene falan ama ailelerden yoğun istek gelince yaptık.buda kazara olunca bu hale düştüm işte ne doğurgan garıymışım yawwyasakkelime

yok tatlım bu kazara oldu yaa ayyy bak çok utandım şimcik :kedi:sende aramıza hoşgeldin canım ankarada neredesin:uhm:

Utanma tatlım seninki en iyisi olmuş bence. Ben şimdi 3 yıl boşuna beklediğimi düşünüyorum.
Ben işimden dolayı şuan beşevlerdeyim. Siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…