kızlar yarın sabah 9da şeker yüklemem ve ayrıntılım var dua edin.ayyyyyyy bebişimi görcem diye çok heyecanlıyım.
bu arada merak edenler için görümcem kaynanamla barışmış kociş söyledi.kocişe sormadım ama böyle olunca büyük ihtimalle gelmeeeeeez.çocuğa şimdi kaynanam bakıyo barıştıklarına göre böyle devam eder.
itek kutlu olsun o zman ohh rabbim nice seneleri görmek nasip etsin..
canım bebişlerinle ve kocişinle daha nice yıllara sağlıklı mutlu...a.s.
itek saglıklı mutlu nice uzun yıllara bebişlerin le ve tüm sevdiklerınle opuyorumnanaktan
itekcim esin ve yavrularinla nice hayirli mutlu senelere insallah..
valla canim herseyi deniyorum ama bakalim biri mutlaka iyi gelicektir.. kocatepede okudumda bu hafta bel agrisi olurmus zaten.. gerci benimkisi birazda yataktan kaynaklaniyor sanirim.. bel bosluguma katlanmis nevresim koydum smdi.. aksam esim gelsin biraz yürüyüs yapicaz iyi gelir belki..
sizler nasilsiniz?
sağol canım valla sonunda ama genede kociş gelmiyo demedi.benim teorim bu barıştı gelmezayyyy dilmuh canım çok sevindim yaaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güsel görümceden kurtuldunkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2 ulan merak edenler diyo bütün kasım analarını gerim gerim gerdin haberin yok sanki küçük kro senüü
ii hadi sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah Şeniz
canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
canım bende çok yoğun ağrı çekiyorum mafoldumben
ay ay canım benimm nice yıllara inşallah tatlımmm opuyorumnanaktan
tatlım bebekle alakalı olarak ' YA MUSAVVİR ' çek demişti ablam (ilahiyat mezunu din kültürü öğretmeni) bol bol ondan çek bunda sayı falan yok istediğin kadar çekebilirsin çekebildiğin kadar sürekli dilinde olsun dedi bebeğin uzuvları tam olsun sureti guzel olsun falan diye çek demişti
bide salatı tefriciye var duymuşsundur belki bi niyete başlıyosun 4444 tane çekiyosun bundan ama bunda sayı çok önemmli ne bi eksik ne bi fazla olcakmış hani sağlıklı olsun bebeğim diye başlarsın mesela çekersin
aklıma gelenler bunlar canım allah kabul etsin şimdiden :Saruboceq:
nann işin kolayı var canliz teyzesi onu fıstık gibi yapar salar dışarızemuszemus
yok kuzum yaa niye gülüncek birşey yokki bende başladım doğumun sancısız geçmesi için kelime-i tevhit ve subhanallahi ve bi hamdihi okuyorum doğuma kadarda devam edeceğima.s
tahtaya vur kiss aman bel agrisi herkesten uzak olsun.. cok kötü biseymis gercekten.. kiloyla alakali degil sanrim ama bu aylarda olurmus diye okumustum.. ben daha 1,5 kilo aldim cünkü..burda havalar haala soguk canim.. bugün kalöriferi yaktim yine..
bide ben küveti doldurup icine girsem biraz zarari olurmuki acaba?
canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
ayşe gıı bu memişler yüzünden kesin bu bel ağrısı orantıyı bozdular vucuttakii :roflol:
itek gıı ne kaa oldu evleneli ?? 22 haziranda bizim 1. evlilik yıldönümümüzdüüüü :asigim: opuyorumnanaktan
ayşe gıı bu memişler yüzünden kesin bu bel ağrısı orantıyı bozdular vucuttakii :roflol:
ay ne güseeeel nice senelere sağlık mutlulukla canımcanlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?