2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile2 ulan merak edenler diyo bütün kasım analarını gerim gerim gerdin haberin yok sanki küçük kro senüü
ii hadi sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah Şeniz

canım bende çok yoğun ağrı çekiyorum mafoldumben

ayyyy dilmuh canım çok sevindim yaaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güsel görümceden kurtuldunkaydirigubbakcemile2
sağol canım valla sonunda ama genede kociş gelmiyo demedi.benim teorim bu barıştı gelmez

kaydirigubbakcemile2 ulan merak edenler diyo bütün kasım analarını gerim gerim gerdin haberin yok sanki küçük kro senüü
ii hadi sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah Şeniz

hehehehe sağol yaaaaaa umarımm düşündüğüm gibi olur gııııııııı.

canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2

ay ay canım benimm nice yıllara inşallah tatlımmm opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bu dediklerini okuyayım ozaman ben hemen başlayayım hatta allah razı olsun tekrardan canım Şeniz

allah kabul etsin canım bende doğuma kadar okuyayım dedim allah kabul etsin okuduğumuz tüm duaları inşallah

evet canım bel ağrısı herkesten uzak dursun aman allah korusun ben çekiyorum biliyorum hele kışın neler yaşıyorum
canım küvete su doldurma işini ben hiç bilmiyorum bi zararı olurmu olmazmı dikkat et yinede sen normal şartlarda sıcak su çok iyi geliyo ama hamilelikte nası olur onu bilmiyorum canım sen yinede bir bilene sor

canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2

canım allah sana eşinle çocuklarınla uzunnnnnn sağlıklı mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah a.s.

itek gıı ne kaa oldu evleneli ?? 22 haziranda bizim 1. evlilik yıldönümümüzdüüüü :asigim: opuyorumnanaktan

karakızım bu senin kızın olucaktı dimi ben kızı olacaklar MERYEM SURESı oğlu olacaklarda YUSUF SURESıNı okumaları iyi diye biliyorum fırsatı olan okumak isteyenlere duyrulurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…