2009 Kasm Anneleri

kıslar ne oldu ya sustunuz hepiniz birden
karakızım karar verdinmi canım doktor işine
benimde 2 gün içerisnde gitmem gerekecek doktora
ay sonu kontrolüm dü
pazartesi tatile gidiyoz
tatil öncesi görünmem lazım
sen tetenoz olmadın dimi henüz

sağol canım

gııııııı ben gidemedim ya bahçeşehir pazarına.ama yazık olmuş beeeee.bu arada ben geçenlerde carrefour dan bi tane pantolon aldım hamiş pantolonu gibi ama normal pantolon hemide 25 lira.valla ben 100 lira vermeyi düşünmüyom yazık yaaaa.bide çirkinki sorma gitsin.pazardanda kendime normal tişörtlerden aldım 5 ve 10 liraya.ohhhhhh bi kaç tanede 10 liraya kapri aldım hani penye gibi varya.aman bikaç tanede gömlek genişlerden ohhhhh daha ne olsun ben yazı böle geçiririm.kışada doğum.çok para hamiş kıyafeti.ama sen işe giderken mecbur kalmışındır

sağol canım
kıslar bebeğine uyku seti alan varmı varsa modeli markası ne
gııııı ben almayı düşünmüyom aslında.beşiğini alınca içinde verdiler çok kalın deil ama.bide battaniye aldım kalın.bide diyorumki kızlar hani kalın fermuarlı battaniye varya ondan alcam gece atarım onun içine ohhhhhhh ne üşür nede yorganı kafasına çeker.

aaa sizin oralarda ne pinti canım söylesene verin diye ben oğluşuma bebek odası aldım verdiler bunda da verirler

gıııııııı banada verdiler.

ayyy ben içemiyorum ya :çok üzgünüm:

bende az önce içiyordumda soram dedim
bende 2-3 günde 1 bardak içiyordum
kardeşimde öle 3 günde bir içiyordu da
onda şimdiözellikle geceleri ayak ve bacaklarına kramplar girmeye başladı
kalsiyum eksikliğndenmiş
şimdi o da bende harul hurul süt içmeye başladık
gece kız uykusundan uyanıyordu valla
aman ihmal etmeyelim
o olmadı kaşar peynir yoğurt bunları fazlalaştıralım

canım ya annemler karı yaka cok uzak bişi olsa nası gideceksin diyolar sanırım şeymaya devam edeceğim mecburen aklıma başka kimse gelmiyo çünkü zaten bu hafta gitmem gerekiyo c.tesi kontrol günüm ay gelde brilikte gidelim bari

sen bide doğumdan sonra gör güzelim ben devamlı süt yoğurt peynir tüketmeme rağmen doğumdan sonra eklemlerimde ağrı,dişlerimde sızlama oldu.hamilelikte kullandığım vitaminleri doğumdan sonra 2 ay daha kullandım

aslında iyi olur kız
cumartesi düğün var eşimin akrabasının da sabah erken gidersek olur sanırım
akşam kocişle konuşamda bir saat verelim aynı zamanda orda buluşak iyi olur aslında
bakalım ne isteyecek
senden ayrıntılı ultrason istemedi dimi henüz
bide şeker yüklemesi gerekecekmi bilmiyom

eyvah ne etcez biz böle gızzz
benim küçükük kramp girse kıyameti koparıyom valla
dayanamam ben
desene ultrason cihazından sonra eve birde inek almak lazım
sağıp sağıp içerizkaydirigubbakcemile3

hergun bugun başlayacam diyom ama yok içemiyom bugun başlayayım ozaman yazdıklarını okuduktan sonra

canım bende zaten sanırım sabahtan giderim diye düşünüyrum kalabalık olmadan cuma belli olur benimki izin alacağım ya o bakımdan aman ne güzel olur sohbet ederiz bak şimdiden sölim kızımı vermem ben he kaydirigubbakcemile3

eyvah ne etcez biz böle gızzz
benim küçükük kramp girse kıyameti koparıyom valla
dayanamam ben
desene ultrason cihazından sonra eve birde inek almak lazım
sağıp sağıp içerizkaydirigubbakcemile3

hee yaaa öle olacak kaydirigubbakcemile3kendi sütümüzü mü sağıp içsek acep o daha yaarlıdır:roflol::roflol:

ıtekcimm küçük annem nice mutlu yıllara eşinle a.s. a.s.

karazeytinim sütü kahvaltıda içiyorum canım ben genelde gece yatarken meyva okadar....

karakızzım amanda aman örgülerde örecekmiş Durumaa yerim ben sizi opuyorumnanaktan

nazlııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmm anacım nerdesin sen tabi taktırdın balkona tenteyi bütün gün ordaydın dimi keyif yapıyodun bende gelcem işte banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…