2009 Kasm Anneleri

Ben sana ne didim ama 18 hafta sonunda hadi bakalım başlasın tekmikler:)))Dışarıdanda görülüyorlar göbekler hoplamaya başladı hadi hayırlısı..Bizimki dokundunmu hemen duruyor rahat kalacak illakii :ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocamnnnn öpüyorum bebişlerle birlikte herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan zemuszemus a.s.

ay nazlım efet elleyince duruyo ama dokunmayayım müzik çalsın hoplayıp duruyo yavruşum kaydirigubbakcemile3

neler aldın kısss anlat bakayıımmkaydirigubbakcemile2

gıııııı yalnızım taşıyamam diye çok bişey almadım.bebişim cicilerini yıkarkene lazım olur diye bi tane çamaşır torbası aldım makina için.kendime üç tane tişört aldım geniş geniş çokta şirin.kocişe tişört aldım kıskanmasın diye.hastaneye giderken kullanacağım hastane çantasını aldım.meyvemi aldım.haaaaa bide marul aldım kalsiyum süt kadarmış içinde.gıııııı başkada bişey almadım valla

daha ne alacaksın gıııı ayy benimde meyvem bitmiş bugün kendimi yalnız hissettim:gitme:

yok kuzum oğlumu emzirmeyi bırakınca kesildi ama yakında yeniden başlarkaydirigubbakcemile3

cillop gibi maş ama göbiş belli olmuyor böle

yok kıs bu resimde görünmüyor göbiş falan
du belli olanından koyamm

nehircim çok tatlı olmuşun ama oğluşu nereye sakladın gııııııııııııı

yuttum annemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…