İtekcimm küçük annem nice mutlu yıllara eşinle a.s. a.s.
karazeytinim sütü kahvaltıda içiyorum canım ben genelde gece yatarken meyva okadar....
karakızzım amanda aman örgülerde örecekmiş Durumaa yerim ben sizi opuyorumnanaktan
hergun bugun başlayacam diyom ama yok içemiyom bugun başlayayım ozaman yazdıklarını okuduktan sonra
canım bende zaten sanırım sabahtan giderim diye düşünüyrum kalabalık olmadan cuma belli olur benimki izin alacağım ya o bakımdan aman ne güzel olur sohbet ederiz bak şimdiden sölim kızımı vermem ben he kaydirigubbakcemile3
hee yaaa öle olacak kaydirigubbakcemile3kendi sütümüzü mü sağıp içsek acep o daha yaarlıdır:roflol::roflol:
İtekcimm küçük annem nice mutlu yıllara eşinle a.s. a.s.
karazeytinim sütü kahvaltıda içiyorum canım ben genelde gece yatarken meyva okadar....
karakızzım amanda aman örgülerde örecekmiş Durumaa yerim ben sizi opuyorumnanaktan
cuma haberleşiriz o zaman canım
bu arada biz çikolatımızı çiçeğimizi alıp geliyoz istersen verme
olmadı sezeryanda başında dikilirim nasıl olsa benden önce doğurursun kaydirigubbakcemile3 kaçırırım gelinimi
yok ya vermem kızımı o benim pamuk prensesim pamuk şekerim esmer bombam kimselere verememmmmmmmmmmm anam şimdiden beni bir korku saldı kızımı evlendiremeyeceğim sanırsam :roflol: :roflol:
canım maşallah çok güzel olmuşsun
kıslar nası olmuşummm :)
kıslar nası olmuşummm :)
ya ben sadece avatarda minicik bir resim görüyorum başka birşey görmüyorum
ama ama çok tatlı olmuşsun sennnnMaşallah size a.s.
hehehe karakızzımmmmmmmmm gellll gelllllllllllll serin serin oldu yaa birde zaten dışarısı yeşillik çok severim karşım park tam yazlık gibin olduu ..Ama daha balkonda oturmadım gülüm ya Şu bambu koltuklar varya masalı takım öyle birşey almam gerekiyor masam var açılır kapanır sadece sandalyelerini alsam yeter.
yok kuzum oğlumu emzirmeyi bırakınca kesildi ama yakında yeniden başlarkaydirigubbakcemile3cuma haberleşiriz o zaman canım
bu arada biz çikolatımızı çiçeğimizi alıp geliyoz istersen verme
olmadı sezeryanda başında dikilirim nasıl olsa benden önce doğurursun kaydirigubbakcemile3 kaçırırım gelinimi
kıs sen şimdiden sağ
senin hala sütün geliyordur dimi yaaa
cillop gibi maş ama göbiş belli olmuyor bölekıslar nası olmuşummm :)
saol canım bebiş iyice cıktıda sizle paylasmak istedima.s.
Anacım senin kızmı Durumuzmu müzikle hareket ediyor vay vay vayyyyyyyyyyy artıkın hrşeyi hissediyorlar canım yaa önlerinde dikkatli olmak gerek kaydirigubbakcemile3
he valla kız anası olmak da zormuş
bugün annemle konuştum
son kızıda evlendirdik ya
ağlayarak dedi benim sizleri verirken yaşadıklarımı şimdi ablan yaşıyacak
beni en iyi o zaman anlayacak dedi
ablamın 3 kızı varda ondan yani
onu söylediğinde benimde gözlerim doldu valla
karakızım yabancıya gitmesin bari gel anlaşak bana var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?