2009 Kasm Anneleri

teşekkürler ablacııımmm hepimize inş

cuma haberleşiriz o zaman canım
bu arada biz çikolatımızı çiçeğimizi alıp geliyoz istersen verme
olmadı sezeryanda başında dikilirim nasıl olsa benden önce doğurursun kaydirigubbakcemile3 kaçırırım gelinimi

hee yaaa öle olacak kaydirigubbakcemile3kendi sütümüzü mü sağıp içsek acep o daha yaarlıdır:roflol::roflol:

kıs sen şimdiden sağ
senin hala sütün geliyordur dimi yaaa

örcem valla inşallah bu akşam ip şiş tığ ne gerekiyosa alacam çıkışta sonrasında örecem tabi becerebilirsem kaydirigubbakcemile3

hehehe karakızzımmmmmmmmm gellll gelllllllllllll serin serin oldu yaa birde zaten dışarısı yeşillik çok severim karşım park tam yazlık gibin olduu ..Ama daha balkonda oturmadım gülüm ya Şu bambu koltuklar varya masalı takım öyle birşey almam gerekiyor masam var açılır kapanır sadece sandalyelerini alsam yeter.

he valla kız anası olmak da zormuş
bugün annemle konuştum
son kızıda evlendirdik ya
ağlayarak dedi benim sizleri verirken yaşadıklarımı şimdi ablan yaşıyacak
beni en iyi o zaman anlayacak dedi
ablamın 3 kızı varda ondan yani
onu söylediğinde benimde gözlerim doldu valla
karakızım yabancıya gitmesin bari gel anlaşak bana var

Anacım senin kızmı Durumuzmu müzikle hareket ediyor vay vay vayyyyyyyyyyy artıkın hrşeyi hissediyorlar canım yaa önlerinde dikkatli olmak gerek kaydirigubbakcemile3

ahhhh ahhhhhhhhh ne güzel anlatıyon ay keşke gelebilsem vallaha durmam bi dakka kaydirigubbakcemile3

yok kuzum oğlumu emzirmeyi bırakınca kesildi ama yakında yeniden başlarkaydirigubbakcemile3
kıslar nası olmuşummm :)
cillop gibi maş ama göbiş belli olmuyor böle
saol canım bebiş iyice cıktıda sizle paylasmak istedima.s.

yok kıs bu resimde görünmüyor göbiş falan

Anacım senin kızmı Durumuzmu müzikle hareket ediyor vay vay vayyyyyyyyyyy artıkın hrşeyi hissediyorlar canım yaa önlerinde dikkatli olmak gerek kaydirigubbakcemile3

ay nazlım evet ya müziği duyunca başlıyo içerden oynamaya çok güzel ama ya
kaydirigubbakcemile3

ayy yazık kıs anneciğine anacım benim anneciğimde 5 çocuğunu evlendirdi sonuncusuda nişanlı 4 kız 2 erkek kardeşizde ayıptır sölemesi kaydirigubbakcemile3
geniş aileyiz vesselam hele şimdi torunlar tombalaklar ooooo buyudukçe buyuyoruz kaydirigubbakcemile3

Ahh kızlar yaa bizler nasıl vereceğimizi düşünüyoruzda ya öncesii oğlan anaları askerlik varr üniversite hem kızlar hem oğlanlar için geçerliii offffff offfffffffffffffff Allahım başka ayrılıklar vermesin ..ışte annem hala yanımda çok şükür evlendik 2, yolda ama o hep benimle Rabbim ayırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…