aboooowwwwwwww ona kim kıs vermez gıııı tabii son bölümdeki hallerini düşünmezsek izliyorsan bilirsinyerimseniben
ohhhhhh afiyet olsun
bak anasını gördğn oğlumun fena sayılmaz babasıda sarısın mavi gözlü olasılık yüksek ha bence gel senle şimdikten analasak delikafadulden
sağol canım gel beraber olsunyerimseniben
heeeeeyyyytttttt millleeettt ben geldim ayyyyayyyyyayyyyyy özledim sizleri sizde bani özledinizmi kuşlarrr heee amannniiiinnn oarası burdan sıcak kaçtım valla dayanamadım biletimi öne aldırdım geldim annaaa benim ev meğer ne serinmiş kıymetini bilemedim yandım yandım orda yavvv bide çatı katı allah kiremitler kızdırdı bende kızdım kaçtım
eee sizler nasılsınız en son gelişmeler neler ne var ne yok umarım herkes iyidir
gııııı galiba vana giderken ankarayada uğrayacakmışız bikaç saatliğine görümcem ankarada ya onun yanına gene kurtulamadım ayyyyyyyyyy.
kıss onun oğlu olmicek mii?bak anasını gördğn oğlumun fena sayılmaz babasıda sarısın mavi gözlü olasılık yüksek ha bence gel senle şimdikten analasak delikafadulden
bence kızzzzzzzzz:umursamaz:
hoşgeldin kuzum bende biraz önce bir çıtırtı duydum diyordumkaydirigubbakcemile3walla beni sorarsan bende bir gelişme yok aynı
anam benden oğlan çıkacak heral bu kadar heveslenme
ayy keşke öle olsa yaaaaaaaaaaa çok istiyorumkaydirigubbakcemile2
kıss onun oğlu olmicek mii?
hayy senin bu görümceni varyaaa sen bana gel tatlım boşver görümceyiyerimseniben
ayy keşke öle olsa yaaaaaaaaaaa çok istiyorumkaydirigubbakcemile2
kıss onun oğlu olmicek mii?
unuturmuyum beeeeeeee çıtırtım beniimm:1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkisaferin sana unutmamışsın beni
allh gönlüne göre versin canımm
ben kacar az uyuyayım aşı olduk ya sanrıım ateş yapıo azcıkk
oluuuuuuuuuur hemde çok iyi olur.sonrada kociş bana küser ama olsunkaydirigubbakcemile3
allah gönlüne göre versin şekerim.
gıııııı hoşgeldin çıtırtı
he kızım balyalıyom lazım mı nann sositososito sositososito sositosositoşiiiiiiiiiiiiii kemal'i min annesiiiiiiiiiiiiiii sen iice pinti bişi oldun çıktın para babası olcan yakındaa haaa lülülülülülü
dimii amaa:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
kartanesi halt etmiş kıı solladı bu gacı onuda kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaferin sana unutmamışsın beni
mureda canım sen marmaristemi yaşıyosun yoksam.ah ahhhhhh canım marmarisim çok seviyorum ve çok özlüyorum oraları.bekarken 10yıl yaşadım.evlenince gene yaşadık ama kız okula alışamadı geri döndük.sitelerde bide armutalanda oturduk sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?