kurabiye mi cokacimcoook
yok anam kaynanamdan çekmedim hem kimse bana kötülük yapamaz alır ağzının payını allah kocamdan razı olsun olsun okimseye ezdirmedi hem kayın pederim çok iyi bir insan
walla bacım bize takan takmış anca anca 3&1 takarlar anam bizee:roflol:
cnm inşallah sonuçlarınız temiz çıkarmerhaba kızlar, uzun zamandır aranıza gelemedim, gelsemde şöyle bir okuyup çıkabildim, bu arada bir oğluşum olacağını öğrendik, perşembe günü de amniyosentezim yapıldı, sonucu 3 hafta sonra alacağım, şu sıralar dinlenme moduna girdim, çok şükür ağrım sızım ya da daha farklı bir şey olmadı, sadece çok gerildim ve bebeğime bir şey olacak diye korktum ama çok şükür geçti bitti... inşallah sonuçlar da iyi gelirse bayram yapacağım :) hepinizi öpüyorum, sevgiler :)
yok güzelim kurabiye değil söylim mii
söle söleee cokacimcoook
hadi güzelim gelinime ve kendine iyi bakkk kocaman öpüldüüüüünnnopuyorumnanaktan
delikafadulden :dance: süper olur senin yüzünü düşünemiyorum sırnaşık şeyay bide şu ultrasonda kız diyolarmış bana benim kayın peder parayı geri istiyormuş:roflol:
walla bacım bize takan takmış anca anca 3&1 takarlar anam bizee:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: begendın nannnaha, ben oglumun dogumun da bunu aldim.:roflol::roflol:
tepküsüz kalsınlar dah aıyı nedelımk 3ün 1 ni laelaelaelaelae:) wanababyy o da iyiymişşş cnm beee kimisi onu da yapmıyoo tepküsüzz
valla iyiki yakin degiliz canim. sen bana, ben sana gaz ne olurduk 9 ay sonunda bilemem artik.:roflol:
kizim, kaynanadan da cekemissin. nedir senin bu surekli kotu hain kaynana planlarin? bide kiz anasi olucan.klava:
cnm inşallah sonuçlarınız temiz çıkar
napıyonuz kızlarrrrr
ben şiştim onunla uğraşıyom çok yedim yine ne olcek benim halim böyle
o hatayı geçen akşam bende yaptım canım
inan bütün akşam nefes alamadım resmen nefes darlığı çektim..
çok fazla kaptırma kendini kontrol etmeye çalış
sık sık ama az az yeee birden tıka basa yiyince gerçekten çok kötü oluyor..
herhalde ablamların kaynanalarına hırsım kalmış ondandır yazık onlar çok çekti bizde huzursuz olduk tabi ablan rahatsız olunca sende mutsuz oluyosun tamamen onlardan kalma bi hırs herhalde benim kaynana anlamıştır bu gelin çok cadı çıktı en iyisi hiç dokunmayayım zararlı çıkarı demiştir valla iyi yapmış yoksa bütün acıyı ondan çıkarırdım
salak kafam işte kaptırdım kendimi az yesem ne olcak sanki zararı yk yararı var amma gelde bana anlat yok yemeyecem bu kader artık yaaaaaaaaa
başka kimse almaz çünkümm onu delikafadulden
zaten bir gören birde göremeyen pişman görenler anlatsın bacıı vereliniortak
kurabiye mi cokacimcoook
ay bide şu ultrasonda kız diyolarmış bana benim kayın peder parayı geri istiyormuş:roflol:
salak kafam işte kaptırdım kendimi az yesem ne olcak sanki zararı yk yararı var amma gelde bana anlat yok yemeyecem bu kader artık yaaaaaaaaa
evet az değel ama üç ablam var üç kaynananın hırsı vardı bende:roflol::roflol:ne hirsmis be.:roflol:
sen benim aldigim kilolari kiskaniyonda onun icin boyle yiyorsun. bana yetismek icin.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?