slm kızlaar,
sabah dr.a gidicem çook heyecanlıyım yaav özledim oğluşumu çook.
selam kızlar eee bugün kimsecikler yokmuş geçmiş derdide yok direk daldım içerinaptınız bakem bugün beni hiç sormayın
pazara gideyim dedim bişeyler alacaktım yarı yolda beni yağmur tutmazmı eve gelene kadar sırılsıklam oldum ay bi görmeniz lazımdı hadi ıslandım hiç bişeyde alamadım bide o sinir amannııınnpazarda uzak bana habu tatil günü böyle geçti haaaaaaaaaaaaa
selam kızlar eee bugün kimsecikler yokmuş geçmiş derdide yok direk daldım içerinaptınız bakem bugün beni hiç sormayın
pazara gideyim dedim bişeyler alacaktım yarı yolda beni yağmur tutmazmı eve gelene kadar sırılsıklam oldum ay bi görmeniz lazımdı hadi ıslandım hiç bişeyde alamadım bide o sinir amannııınnpazarda uzak bana habu tatil günü böyle geçti haaaaaaaaaaaaa
iyi git bakalım nasılmış oğluşundoktordan gelince haberdar et bizi amahihoyyyt
yok anam yaz yağmuru bişey yapmaz adama bi yandanda serinlemiş oldum işte fenamıkaydirigubbakcemile3ayy çıtırtıım kıyamam sana cnmm :teselli: aman haa hasta olmayasın şekercim dikkat ett..
ben şimdi kızımı yedirip yatıracam bugün uyumadı çatlak babası uyutamamış ben pazardayken uyur dedim ama benim kociş beceremedi uyutmayı baktıki adam bu kız beni uyutacak bırakmış şimdi erken yatsın bakalım zilli
gelecem burdayım pc açık
ay burada gök gürledi gürledi bi damla yağmadı sinir oldumyağsaydı atcaktım kendimi sokaklara bayılırım yağmurda dolaşmayahihoyyyt
heee biliyom ben senin favorinii :roflol: emme gülme komşunaaa gelir memişinee :roflol::roflol:
bugün kocacımlan izmiri alttüst ettik gez gezzz kaydirigubbakcemile3
bebek odalarına baktım süper şeyler begendim ama aşırı pahalı yaa anlatamam.
bi takımı düşünüyoruz şimdik paranın birazını peder beyden alabilirsek kaydirigubbakcemile3 onu alıcaz 2400 lira takım çünkü..
neyse oda alamadım ama bir sürü cicişler aldım oğluşuma,çook tatlı şeyler var yaa eklerim sonra topice baakrsınız hepiniz..
yavruuumm gülmeye ne hacettt gıııııııııı aynı dertten bende de mevcut iki adet delikafadulden yere göğe sığmiyler leeen aldığım herşeyi onlar yüzünden bi beden daha buyuk almam gerekiyooo :roflol::roflol:
bugün kocacımlan izmiri alttüst ettik gez gezzz kaydirigubbakcemile3
bebek odalarına baktım süper şeyler begendim ama aşırı pahalı yaa anlatamam.
bi takımı düşünüyoruz şimdik paranın birazını peder beyden alabilirsek kaydirigubbakcemile3 onu alıcaz 2400 lira takım çünkü..
neyse oda alamadım ama bir sürü cicişler aldım oğluşuma,çook tatlı şeyler var yaa eklerim sonra topice baakrsınız hepiniz..
abbbaaaoowww kızz yazık günah laaa o kaaa para ne vercen bebenin dunyadan haberi yok sen dunyanın parasını sayıp o odada yatıracan kızımm al bi beşik yatsın aşşaaaa delüü o parayı altın yap koy kenara oğlan evlendiğinde kullansın valla daha makbule geçer :roflol: söliyem ben sağa şimdi yaptığın masraftan ne annar el kadar bebe laaaa naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?