2009 Kasm Anneleri

selam kızlar eee bugün kimsecikler yokmuş geçmiş derdide yok direk daldım içerinaptınız bakem bugün beni hiç sormayın
pazara gideyim dedim bişeyler alacaktım yarı yolda beni yağmur tutmazmı eve gelene kadar sırılsıklam oldum ay bi görmeniz lazımdı hadi ıslandım hiç bişeyde alamadım bide o sinir amannııınnpazarda uzak bana habu tatil günü böyle geçti haaaaaaaaaaaaa

bugün kocacımlan izmiri alttüst ettik gez gezzz kaydirigubbakcemile3
bebek odalarına baktım süper şeyler begendim ama aşırı pahalı yaa anlatamam.
bi takımı düşünüyoruz şimdik paranın birazını peder beyden alabilirsek kaydirigubbakcemile3 onu alıcaz 2400 lira takım çünkü..
neyse oda alamadım ama bir sürü cicişler aldım oğluşuma,çook tatlı şeyler var yaa eklerim sonra topice baakrsınız hepiniz..

ayy çıtırtıım kıyamam sana cnmm :teselli: aman haa hasta olmayasın şekercim dikkat ett..

ben şimdi kızımı yedirip yatıracam bugün uyumadı çatlak babası uyutamamış ben pazardayken uyur dedim ama benim kociş beceremedi uyutmayı baktıki adam bu kız beni uyutacak bırakmış şimdi erken yatsın bakalım zilli
gelecem burdayım pc açık

ay burada gök gürledi gürledi bi damla yağmadı sinir oldum yağsaydı atcaktım kendimi sokaklara bayılırım yağmurda dolaşmayahihoyyyt

neyse erken uyusun bu gece boşver cnm

ay burada gök gürledi gürledi bi damla yağmadı sinir oldum yağsaydı atcaktım kendimi sokaklara bayılırım yağmurda dolaşmayahihoyyyt

burdada çok gürledi yağmuruda döktürdügülhane parkına yıldırım düşmüş bi annne ve çocuğa neyseki bişey olmamıleyynn şansa ayakta duruyoz haaaaaaaaaaa

heee biliyom ben senin favorinii :roflol: emme gülme komşunaaa gelir memişinee :roflol::roflol:

yavruuumm gülmeye ne hacettt gıııııııııı aynı dertten bende de mevcut iki adet delikafadulden yere göğe sığmiyler leeen aldığım herşeyi onlar yüzünden bi beden daha buyuk almam gerekiyooo :roflol::roflol:

abbbaaaoowww kızz yazık günah laaa o kaaa para ne vercen bebenin dunyadan haberi yok sen dunyanın parasını sayıp o odada yatıracan kızımm al bi beşik yatsın aşşaaaa delüü o parayı altın yap koy kenara oğlan evlendiğinde kullansın valla daha makbule geçer :roflol: söliyem ben sağa şimdi yaptığın masraftan ne annar el kadar bebe laaaa naniknanik

gene sanslısın kııı :roflol: ben 3 beden büyük almak zorunda kalıyom :roflol: gecen sene bikinimi tam 4 beden farklı aldım :roflol::roflol:

aldıklarını iyi günlerde kullansın bebişin. biz maalesef bebek odası alamıcaz. ewimiz kira müsait değil. Allah kısmet eder kendi ewimiz olursa çocuğuma bi oda yaparım inşallah:Saruboceq:

yok anaam benim kocaa töbe almaz ölee bi beşik kaydirigubbakcemile3 kadın 2400 diyo bizimki iyimiş yaa diyo kııı kaydirigubbakcemile3 benim adam para kıymeti pek bilmezz herşeyin en iyisini almak ister :roflol: bknz.ben :roflol::roflol:

anaaam çıtırtı sizin orda yağmur muydu bilmem emme burda bi dolu vardı inanamazsınn cevizden daha buyuk buz parçaları yağdııııı :1shok: tamda anacım bize gelmek üzere yola çıkmıştı ay bi kötü oldum eyvah didim tam yolda yakalanırsa nolcak falan panik halindeydim daha da yeni başlamıştı dolu balkonun kenarında annemi arıyom deli gibi yok ulaşamıyom çıldıriciktim meğerse kadın gelmiş zır zır kapıyı çalıyomuş ben duymuyomuşummm kaydirigubbakcemile3 neyse biraz sürdü sora yağmur yağdı sora da bi hava açtı amaaaann güzelim güneş geri geldii zemuszemus muredanın annesi gibi anacımda daldı pencerelere perdelere camları sildi perdeleri yıkadı tuvalet banyoyu temizledi canısım sorada gitti ya diom allah aşkına gel otur bırak çatlak dioki ablaa bitirim sora yevmiyemi tam vermessin diyoo :roflol: saolsun valla evimi çiçek gibi yaptı gitti opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…