2009 Kasm Anneleri

krispicimm hoşbuldum cicim yaw haber verip de gittik ya nan aaa herkes haberim yok deyüü
ben 28. haftada rapor istiyolar diye biliyom ben de 13 temmuzda gitcem bi daha 24 olcam dönüşte de 25 falan istemezler diye düşünüyorum. giderken kimse farketmedi bile hiçbişey demedilerdi halbuki aynı kıyafet vardı üzerimde dönerken bayan hamilemisiniz bi sağlık sorununuz yok dimi kaç aylık uçağa bildircez dedi
ben bi dahaki sefer bol kıyafetlerimden giycem gıı o zaman kimse annamıyoo kaydirigubbakcemile3
rapor mapor istemesinler bi de

valaa yalvarmaktan her akşam bi hal oluyorum yapamıycam şeylerii yapsın istiyorum oda bu ara çok yoğun ve yorgun dün birazını yaptıı geri kalanları bıraktıı mutfağa folyo kağıtlar oluyor ya desenlii o yapıştırılıcak ben makineyi falan çekemem beklemede tuvallet çok dar lavoba kapı önünde o çıkıcak bekliyorum saysam akşama kadar sürer vallahii cerincim iyi gününü bekliycez beyfendinin artıkk

kertanesi bende doğuma yakın yıkamaya vericem halıları temiz pak olsun iyicee

gıı ben kız anasıyım emme fizik aynı arkadan incecik önden sivri bi göbüş zemuszemus
yalnız valla benimkinin hareketleri hiç sarsıcı deel ööle sakin sakin vuruyo arada bir

:roflol: :roflol:
adamım al benden de o kadar be yaa
tüm perdeler yıkandı bi o küçük odadaki katlamalı kalıyo öölece aslında adam annattıydı artık eskisi gibi deel pek kolay dediydi yıkaması ama valla takamazsak tepeye kociş beni asar oraya perde niyetine :roflol:
öle alengirli şeylere sinir oluyo zatii

ne bilem kıııı bende çorluya gitmiştim o arayamı denk geldi acep neyse bidaha gidişinde bas bas bağı ben gidiyom deyüüü benim hamile olduğumu şu an herkes anlıyo onlarda anlar galiba ben firmaya açıp soracam istiyorlamı diye ona göre doktoradabidaha söyleyecem isterlerse ortada kalmayım rapor yanımda olsun demi

ben doktora bilem sölemedim gıı gitcemi bu sefer sorayım barii çünkü uzun biraz uzun olcekk

Bende ucaga biniyorum ama daha hiç istemediler, en sonda 27-28 hafta gibi binicem onda ne yapıcam bilmiyorum. Normalde 32 haftadan önce rapor istemiyorlar ama eğer göbegin cok büytürse 32 haftadan küçük olduğunu anlatamazsın o ayrı. Ben bu durumda o binisim için sadece kaç haftalık olduğumu belirten birseyler almayı düşünüyorum yanıma.

sağol canım evet tek taraflı benim dr öle demişti pek önemsemiyorum
bazen felaket ağrıyo ama bebiş için çekiyossopuyorumnanaktan

martcım şimdi geçmişi okuyom da bi yandan park yatağınızı almışsınız güle güle yatsın bebişi içindee

Bayanlar thy nin sayfasına baktım şimdik ben yanlış biliyormuşum 28 den itibaren rapor istiyorlarmış.

kız ben kızıma hamileyken 6 aylıktı istediler raporu görmeden salmadılar beni

Bayanlar thy nin sayfasına baktım şimdik ben yanlış biliyormuşum 28 den itibaren rapor istiyorlarmış.

hıı ben de öle hatırlıyodum zaaten
neyse daha o zamana var vereliniortak
bu arada bebişime ördüğüm ilk boleroyu bitirdim ben onu örene kadar annem 4 -5 tane örmüş bi de yeni bi yeleğe başlamışş süper yaa :sm_cool:

ebisceee napıyon gıııı kaydirigubbakcemile5
özledim senii ne zaman yemeğe gitceez
gıı senin dr. senden utanıyomu kaydirigubbakcemile3
allah canını almıyaa hiç gülceem yoktuu
benimkine gel gıı hiç utanması yok kaydirigubbakcemile3

ya şu halı meselsesi bende de var iki halı ve 1 yolluk çok kirli silmeye gücüm yok yıkamaya verim diom sora diom doğum öncesi hepsini bir veririm bide kadın gelir evim çiçek gibi olur :uhm: napsem acep

muradaaa şimdi okudum sen de aylin hanıma gidiyomuşsun neden değiştirmeyi düşünüyon

kız habu sıcak havada nasıl örüyonuz yün işini bende örmek istiyom amma şu ayrıntılı ultrasondan geleyimde erkek olup olmadığı bidaha teyit edisinde ondan sonra örerim

günaydın kıslarr a.s.
kartanesi hoşgeldin gezdin geldin mis gibi hawalar aldın
ben bu gece bi diş ağrısıyla uyandım ki sormayınmafoldumben offf hala ağrıyoo hamilelikte oluyomuş offf napcam ben yaaamafoldumben

ya şu halı meselsesi bende de var iki halı ve 1 yolluk çok kirli silmeye gücüm yok yıkamaya verim diom sora diom doğum öncesi hepsini bir veririm bide kadın gelir evim çiçek gibi olur :uhm: napsem acep

bacım ben halılarımı kaldırdım yazlıkları serdim kışlıkları yıkattım tertemiz köşede duruyorlar kışın başında serrerim temiz temiz

ben vercem bu ara
doğum öncesi bi daha veririz yaa nolcek kirlendi benmkiler gıcık oluyomm
15 de bir de kadın alcam bundan sonra arkadaştan haber bekliyom ben işteyken gelsin yapsın ooh ne güzel :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…