anam senin kocanda az deel abbooww benim kocişi öldürsem yapmas falla dün iki tane tül çıkartıp asacak deyü kırk defa dil döktürdü hee perdelerin rengi dönmüş çıkar yıkicam diyorum nesi var tertemis diyo yaaaa krem perde siyaha dönmüş nerdeyse :roflol:
neyseki çıkardı yıkadık astık miss gibii oldu falla zemuszemus
gıı ben kız anasıyım emme fizik aynı arkadan incecik önden sivri bi göbüş zemuszemusbende hiç sevmem canım fenalık gliyor ilaç içmekten neyse 2 hafta sonra inşş kanama için kullandığım ilacı bırakcakmışım günde bi kez elevitle gyno ferro senol kalıyor geriyee
onlarıda mecbur bebk için napalımm erkek annelerii daha şanslı bu açıdan canım sadece karın oluyor benle aynı zamanda olan bi tanıdığım var kıza hamile kadının fiziği çok değiştii gerçi bu geçici bi durum abartmamakta lazım
kız asebaa napem kız çalışsam öyle olmazdım evde duran napar gerçi arapça kursu çıktı baya meşgale oldu bana ilk kitabı bitirdim bi hırslandım felen bebekte içerden eşlik ediyor ders çlaışırken tekmeleri ve hareketleri baya sarsıcı sizde de öylemii
gı o deelde küçük odaya heveslendim mekanizmalı katlanır perde yaptırdım diğer odalar yıkanıyo o hep öle duruyo len senesi döndü perde yıkanmadı :roflol: tırsıyom sökmeye takmayı beceremezssek die allahtan o perde siyahlı kırmızılı da pek bişi annaşılmıyo yada ben öle sanıyom kaydirigubbakcemile3
krispicimm hoşbuldum cicim yaw haber verip de gittik ya nan aaa herkes haberim yok deyüü
ben 28. haftada rapor istiyolar diye biliyom ben de 13 temmuzda gitcem bi daha 24 olcam dönüşte de 25 falan istemezler diye düşünüyorum. giderken kimse farketmedi bile hiçbişey demedilerdi halbuki aynı kıyafet vardı üzerimde dönerken bayan hamilemisiniz bi sağlık sorununuz yok dimi kaç aylık uçağa bildircez dedi
ben bi dahaki sefer bol kıyafetlerimden giycem gıı o zaman kimse annamıyoo kaydirigubbakcemile3
rapor mapor istemesinler bi de
günaydın kızlarr nasılsınız
kartanesi höşgeldin bacım nerdeydin sen benim habarım yok
bişey soracam bu uçağa binerken rapor istedimiler senden doktor raporu bende 15 gün sonra gidecemde ozaman 22 haftalık olacak doktor istemezler dedi amma ya isterlerse kalırım ortada öyle bide döüşte 26 haftalık oluyo ozaman kesin isterler demii ben kızımda hamileyken yine gitmiştim 6 aylıktı istediler benden merak ettim yaaaaaaaa bileniniz varmı
esebacım o ağrılar tek taraflıysa sadece ayaktayken oluyorsa dinlenince ve oturunca geçiyorsa rahim yukarı çıktığı için oluyormuş c.tesi dr söyledim rahim ortada duruyormuş sağ ve sol tarafta onu tutan bağlar varmış büyüyüp yukarı çıkarken kendine yer arıyormuş 1-2 hafta sonra artık olmaz dedi drum
Bende ucaga biniyorum ama daha hiç istemediler, en sonda 27-28 hafta gibi binicem onda ne yapıcam bilmiyorum. Normalde 32 haftadan önce rapor istemiyorlar ama eğer göbegin cok büytürse 32 haftadan küçük olduğunu anlatamazsın o ayrı. Ben bu durumda o binisim için sadece kaç haftalık olduğumu belirten birseyler almayı düşünüyorum yanıma.
Bayanlar thy nin sayfasına baktım şimdik ben yanlış biliyormuşum 28 den itibaren rapor istiyorlarmış.
Bayanlar thy nin sayfasına baktım şimdik ben yanlış biliyormuşum 28 den itibaren rapor istiyorlarmış.
valaa yalvarmaktan her akşam bi hal oluyorum yapamıycam şeylerii yapsın istiyorum oda bu ara çok yoğun ve yorgun dün birazını yaptıı geri kalanları bıraktıı mutfağa folyo kağıtlar oluyor ya desenlii o yapıştırılıcak ben makineyi falan çekemem beklemede tuvallet çok dar lavoba kapı önünde o çıkıcak bekliyorum saysam akşama kadar sürer vallahii cerincim iyi gününü bekliycez beyfendinin artıkk
kertanesi bende doğuma yakın yıkamaya vericem halıları temiz pak olsun iyicee
hıı ben de öle hatırlıyodum zaaten
neyse daha o zamana var vereliniortak
bu arada bebişime ördüğüm ilk boleroyu bitirdim ben onu örene kadar annem 4 -5 tane örmüş bi de yeni bi yeleğe başlamışş süper yaa :sm_cool:
ya şu halı meselsesi bende de var iki halı ve 1 yolluk çok kirli silmeye gücüm yok yıkamaya verim diom sora diom doğum öncesi hepsini bir veririm bide kadın gelir evim çiçek gibi olur :uhm: napsem acep
ya şu halı meselsesi bende de var iki halı ve 1 yolluk çok kirli silmeye gücüm yok yıkamaya verim diom sora diom doğum öncesi hepsini bir veririm bide kadın gelir evim çiçek gibi olur :uhm: napsem acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?