2009 Kasm Anneleri

ya hem hamişlik hemde sıcak çarpıyo bizleri anammm
benim gezdiğim ve ayağımı sarkıttığım için ayaklarım şişti 2 gündür fenayım mafoldumben
ayy dşkkat edin kızlar gündüz iş yerinde uzatamıyoruz ama akşam eve gidince
ayaklarınızı uzatıp oturun yoksam felaket şişioooo çok tuhaf bi his :1shok:

sgmus dok gittin mi canım ay bende kansızlık çıktı önceki tahlilime göre dok bir ünite kan gitmiş dedi ne yapayım ya bir fikir verin bakem bana

dün yazdım ben sana ama sen görmedin galiba :uhm:
gittim canım herşey normal tekmeleri sallayıp duruyodu 9 temmuzda ayrıntılımız var benimde 1 ay öncesine göre düşmüştü kanım o yüzden hapımı değiştirdi küçük şişelerde şuruplar verdi tek kullanımlık ondan içiyorum her sabah kalsiyuma başladık bide magnezyum içiyordum ana devam dedi ayrıca bi vitamin vermedi senin dr kan için ilaç vermedimi

aboo gıı bi, ton ilaç vermiş sana ben hala bişi içmiyomm
16sında gitcektim dr.a 1 hafta ertelemek durumundayım kanım ne alemde bilemiyom hee cts endokrine gitcem bakalım guatr ne alemdeymiiş
ooof fenalık geldi hee o dr. bu dr. gezmekten bi de ayrıntılıya başka hastaneye gittim ya ordaki dr. da muayene ediyo çift dikiş gidiyoz gıı :roflol:

asebam nediyon gıı?
yaa kızlaarr ben baştan beri 2.5 kilo almışım gaabaaa :gitme:

ya ben ne halt edecem rekor hızla kilo almaya başladım mafoldumben utanmasam 2 gunde bi kilo alıyom dicem ama nerdeye o kadar şu son iki haftadır noldu annamadım o kadar yemiyomda yaa deli olacam haaa vitamin falanda içmiyom bu akşam doktora gitcektim bi tartılem bakalım ne kaa olmuşum sanırım toplamda şu an itibariyle 5 kilo aldımmm mafoldumben bu geçen hafta 2,5 kilo idiiiiiiiiiiiii

sorma cerin yaa sanırım artık ilk zamanlardaki gibi olmıcaaakk
aayyy baya bi süre aynı gidiyodu ne güzel artık her çıktığımızda artmış mı olceezz :1shok:
gerçi bebiş de hızla kilo alıyo ya artık ondaandııır -tatlicadiarzu-

arkidişim 8 aylık hamiş 22 kilo almışşşşşşşş onun gibi mi olcam yaaaa bu tınnacık boyla hofffffffff

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

arkidişim 8 aylık hamiş 22 kilo almışşşşşşşş onun gibi mi olcam yaaaa bu tınnacık boyla hofffffffff

ya bazen bakıyom bööle uzun boylu hamişler var karın büyümüş ama arkadan incecikler
bi de kısa boylular var yuvarlancak nerdeyse -tatlicadiarzu-
ayyy öle olmayız dimi gııı
şimdilik sadece göbüş var bende ama korkuyom gene deee
bi de selülit belası çıktı bu ne olaki eskiden kahve çay gırla giderdi bişeycik yoktu kahveyi bıraktım çoğaldı nan kafamçokkarıştı

yok kartanem 3 tane ilaç benim dr ilaca karşı ama bunlar kullanılması gerekenler mesela multi vitamin vermiyor kilo alımı normalse beslene biliyorsan gerek yok boşuna kilo alırsın diyor kanım her ay düşüyodu değer olarak sınıra yaklaşıyor doğumda sınırın üstünde olması gerekiyormuş diğer haptan verim alamayınca şuruba geçtik kalsiyum anne için önemli bebişler bizim depodan kullanıyor magnezyumda kramplar için bence sende bi kanına baktır

28. haftadan sonra bebişler her hafta 200-250 gr alıyormuş dr söyledi o zaman demek oluyor ki biz son üç ay hızla kilo alıcaz

valla ben bu boylan işte tam o dediğin yuvarlancak olanlardanımm :umursamaz:
ya böyle şeylere kafamı takmak istemiyom geçen hastanede bi bayan gördüm 16 kg almış ama boy pos maşallah fıstık gibiydi son ayında ve guzeldi ama bebeği gelişmediği için acil sezeryane aldılar 4 hafta geriymiş bebek yani sağlıklı olalımda napim artık bu kilolar hallolcak bi şekilde....

zaten daha önce baktık şekercim ben her ay bi de endokrine gittiğim için bakılıyo
dr. şeker yüklemeye gelince ona göre hapları veririm dedi ona da daha baya var yaa 17 sinde gidecektim o hafta yokum 1 hafta erteledim şeker yükleme için geç olmaz heralde dimi yaa

cerincim sağlıklı olsunlarda veririz kiloları boşver takma kafana kaydirigubbakcemile5

28. haftadan sonra bebişler her hafta 200-250 gr alıyormuş dr söyledi o zaman demek oluyor ki biz son üç ay hızla kilo alıcaz

eveett kafamçokkarıştı

hah buyur işte valla doğru diyon cerenimoo
napak doğumdan sonra bi de diyet topici açarız gıı zayıflayamazsak :roflol:

ooo kimler gelmiş kartanesi hoşgeldin kız buralara gelmişsin insan bi söyler demiii lmaz: nasılsınız bakalımm

yaz oldumu bizde giden gelen çok yoğun yaşıyoruz yazdanda pekbir şey anlamadan geçiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…