hoşbuldum canıımmgünaydın kıslarr a.s.
kartanesi hoşgeldin gezdin geldin mis gibi hawalar aldın
ben bu gece bi diş ağrısıyla uyandım ki sormayınmafoldumben offf hala ağrıyoo hamilelikte oluyomuş offf napcam ben yaaamafoldumben
bacım ben halılarımı kaldırdım yazlıkları serdim kışlıkları yıkattım tertemiz köşede duruyorlar kışın başında serrerim temiz temiz
hıı ben de öle hatırlıyodum zaaten
neyse daha o zamana var vereliniortak
bu arada bebişime ördüğüm ilk boleroyu bitirdim ben onu örene kadar annem 4 -5 tane örmüş bi de yeni bi yeleğe başlamışş süper yaa :sm_cool:
günaydın kıslarr a.s.
kartanesi hoşgeldin gezdin geldin mis gibi hawalar aldın
ben bu gece bi diş ağrısıyla uyandım ki sormayınmafoldumben offf hala ağrıyoo hamilelikte oluyomuş offf napcam ben yaaamafoldumben
topice foto koysana gııııııııııı
bacım ben halılarımı kaldırdım yazlıkları serdim kışlıkları yıkattım tertemiz köşede duruyorlar kışın başında serrerim temiz temiz
martcım şimdi geçmişi okuyom da bi yandan park yatağınızı almışsınız güle güle yatsın bebişi içindee
ee kızııım karıya kayınpederi vermiştir paraları git kendine yazlık halı al deyuu :roflol:o ne be yazlık halın mı var senin :1shok: ben ne serecem evdeki pikelerden mi atsam yere acep :roflol: yok bacım her odaya bi tanecik halım var benim hepi topu onları da kaldırsam dımdızlak hiç olmas hergun elimde vileda yer mi silecem kaydirigubbakcemile3
karakıızzz nan bebişin hareketleri dışardan belli mi oluyooo? kafamçokkarıştı
anaa biz de deneyelim bari akşam müzik açıp buyrunnnnnnnnn
ama benim derim o kadar ince diil ya hareketleri zor hissediyomm dışardan belli olmaz gaaba
he kız sen daha hissetmiyonmu hareketleri hissiz hatun seni
ben akşamları uzanıyom koltuğa kocişte müzik açıyo bizimki bi başlıyo oynamaya dışardan onu izliyoruz bi ordan vuruyo bi burdan yandan sağdan soldan zaten maşallah hiç durmuyo pek hareketli benim prenses anacım
haklısın valla cicimm ankarada terden boğulmuyoz he hatta akşamları üşüyom bile benn :)sağol canım sanada kolay gele
gıı nem burda bol emme heçte eyi deel ayy terlemekten ölüyoz
heç olmazsa angarada terlemeyonuz heçç tavsiyee etmem nemli yerilmaz:
nan haber verdin ben biliyom hatta dedin ki yok sölemedin etmedin dimeyin trabzon a gidiyom bi süre giremem dedinnkrispicimm hoşbuldum cicim yaw haber verip de gittik ya nan aaa herkes haberim yok deyüü
ben 28. haftada rapor istiyolar diye biliyom ben de 13 temmuzda gitcem bi daha 24 olcam dönüşte de 25 falan istemezler diye düşünüyorum. giderken kimse farketmedi bile hiçbişey demedilerdi halbuki aynı kıyafet vardı üzerimde dönerken bayan hamilemisiniz bi sağlık sorununuz yok dimi kaç aylık uçağa bildircez dedi
ben bi dahaki sefer bol kıyafetlerimden giycem gıı o zaman kimse annamıyoo kaydirigubbakcemile3
rapor mapor istemesinler bi de
afiyet olsun cicim sen bana fıkra mail attın mı?ben yemeğe gideyom canlar öğlen görüşmek üzere
ayy ne yapem cicimmm uğraşıp duruyok işte ben de seni özledim kuzummm walla yemek kartım 0 limitte ayın 1 de limit yüklensin de giderükkk çok yemişim bu ay yawriiimmm erkenden bitti limitim.cokacimcoook trabzon nasıldı cicimm ? muhlama yedin mi nann?ebisceee napıyon gıııı kaydirigubbakcemile5
özledim senii ne zaman yemeğe gitceez
gıı senin dr. senden utanıyomu kaydirigubbakcemile3
allah canını almıyaa hiç gülceem yoktuu
benimkine gel gıı hiç utanması yok kaydirigubbakcemile3
hissediyom hissetmesine hele uzanınca iyice hissediyom eşim elini koyunca da dışardan da hissediliyo ama öle gözükmüyo bişey yaani :1shok:
ya benim kızımda o kaa hareketli deel anası gibi tembel olcak desene kaydirigubbakcemile3 valla bu sakinliğini dünyaya geldiğinde gece uykularında falanda bekliyorum öle içerde durup doping yapıpta çıktığında başıma tebelleş olmasa barik lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?