2009 Kasm Anneleri

hoşbuldum canıımm
iyi oldu valla temiz havaa
sana da geçmiş olsunn
bacım ben halılarımı kaldırdım yazlıkları serdim kışlıkları yıkattım tertemiz köşede duruyorlar kışın başında serrerim temiz temiz

o ne gıı senin hem yazlık hem kışlık halın mı var :1shok:

topice foto koysana gııııııııııı

gunaydın tatlım geçmiş olsun

karakıızzz nan bebişin hareketleri dışardan belli mi oluyooo? kafamçokkarıştı
anaa biz de deneyelim bari akşam müzik açıp buyrunnnnnnnnn
ama benim derim o kadar ince diil ya hareketleri zor hissediyomm dışardan belli olmaz gaaba

bacım ben halılarımı kaldırdım yazlıkları serdim kışlıkları yıkattım tertemiz köşede duruyorlar kışın başında serrerim temiz temiz

o ne be yazlık halın mı var senin :1shok: ben ne serecem evdeki pikelerden mi atsam yere acep :roflol: yok bacım her odaya bi tanecik halım var benim hepi topu onları da kaldırsam dımdızlak hiç olmas hergun elimde vileda yer mi silecem kaydirigubbakcemile3

zengin karıya bak beee:1shok: halılar mewsimlik çifter çifter Allah arttırsın bacım naniknanik

ee kızııım karıya kayınpederi vermiştir paraları git kendine yazlık halı al deyuu :roflol:
nan halı kaldırsak olmaz gıı evi hergün silmek lazım olur hee

kızım zaten hava sıcakta olsa insan ayaktan soğuk alıyo valla ben şortta giysem altta çorap duruyo bi gun çıkardım evin içinde sancıdan geberdim iki gun ne halı kaldırırım ne de çorabımı çıkararırımmm süprizzzzz

he kız sen daha hissetmiyonmu hareketleri hissiz hatun seni
ben akşamları uzanıyom koltuğa kocişte müzik açıyo bizimki bi başlıyo oynamaya dışardan onu izliyoruz bi ordan vuruyo bi burdan yandan sağdan soldan zaten maşallah hiç durmuyo pek hareketli benim prenses anacım

hissediyom hissetmesine hele uzanınca iyice hissediyom eşim elini koyunca da dışardan da hissediliyo ama öle gözükmüyo bişey yaani :1shok:

ya benim kızımda o kaa hareketli deel anası gibi tembel olcak desene kaydirigubbakcemile3 valla bu sakinliğini dünyaya geldiğinde gece uykularında falanda bekliyorum öle içerde durup doping yapıpta çıktığında başıma tebelleş olmasa barik lülülülülülü

sağol canım sanada kolay gele
gıı nem burda bol emme heçte eyi deel ayy terlemekten ölüyoz
heç olmazsa angarada terlemeyonuz heçç tavsiyee etmem nemli yeri lmaz:
haklısın valla cicimm ankarada terden boğulmuyoz he hatta akşamları üşüyom bile benn :)
nan haber verdin ben biliyom hatta dedin ki yok sölemedin etmedin dimeyin trabzon a gidiyom bi süre giremem dedinn
ben yemeğe gideyom canlar öğlen görüşmek üzere
afiyet olsun cicim sen bana fıkra mail attın mı?
ayy ne yapem cicimmm uğraşıp duruyok işte ben de seni özledim kuzummm walla yemek kartım 0 limitte ayın 1 de limit yüklensin de giderükkk çok yemişim bu ay yawriiimmm erkenden bitti limitim.cokacimcoook trabzon nasıldı cicimm ? muhlama yedin mi nann?

krispi doyamadı bi türlü pis boğaz nolcekk kızııımm kahvaltı mı ediyon bu saatte bak biz zavallılar öğlen yemene gitcassssssss :umursamaz:

hissediyom hissetmesine hele uzanınca iyice hissediyom eşim elini koyunca da dışardan da hissediliyo ama öle gözükmüyo bişey yaani :1shok:

belli olur seninkide yakında merak etme canım bizimki babası elleyince duruyo ama dokunmayıpta seyredince sürekli bir hareket halinde

anam benimkide anasına babasına çekecek heralde sürekli hareket halinde bizde öyleyiz çok hareketliyizdir ama doğunca bıraz sakinlik bekliyorum kendisinden şahsen hani geceleri uyusa felan şöyle düzenli bir şekilde annesini hiç üzmese dimi ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

benimkide çok hareketlii habire tepikliyor beniiim karnım çok sert sizinde öylemii yavaştan hazırlanıyim ezan okununca kılıp çıkıcam derse gidicemzemuszemus

meraba kıslar ay heryerim ağrıyo yaaa
yataktanmı hamileliktenmi çözemedim
dayak yemiş gibi uyanıyorum sırt kemiklerim belim çok feci ağrıyo

ben bugun nöbetçiyim geç çıkacam yemeğe neyseki bugun öyle deli gibi aç deelim bekleyebilirim o aradada hem buraya yazem hemde işimi toparliyem bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…