2009 Kasm Anneleri

ooo kimler gelmiş kartanesi hoşgeldin kız buralara gelmişsin insan bi söyler demiii lmaz: nasılsınız bakalımm

yaz oldumu bizde giden gelen çok yoğun yaşıyoruz yazdanda pekbir şey anlamadan geçiyorr

ooooo destiii napyon kııı kesin temizlik yapıyosundur haakaydirigubbakcemile3

asebam nediyon gıı?
yaa kızlaarr ben baştan beri 2.5 kilo almışım gaabaaa :gitme:

ne edim gıı iş başı yaptık ya sıkılıyom anca
anam bide yeni grup öğrencilerim heeep çocuk
ortaokul öğrencileri başım ağreyoo anca kaydirigubbakcemile3
ohhh kardenide tabee uykun gelmez nem yok sıcak çok yok her taraf yeşillik
temzi hava insan kuş gbin olur öle yerde

ya benimde kan ilacım bitti çarş.günü yazdırıcam inşş hemde ilk aşımı olucam
sgumus ben hamile kaldığımdan beri elevit multivitamin içiyorum ama aldığım kilo 2 kilo bile değil karnım kocaman arkadan hamile olduğumu kimse anlamıyorr bizim göbüş iyice diklendii

ooo kimler gelmiş kartanesi hoşgeldin kız buralara gelmişsin insan bi söyler demiii lmaz: nasılsınız bakalımm

yaz oldumu bizde giden gelen çok yoğun yaşıyoruz yazdanda pekbir şey anlamadan geçiyorr
ah sorma destnacım yaa valla aslında bi gün boştuk cts 1 saatmiş trabzon rizeye atlar gelirdik
ama çıkarken anca buraya yazdım gidiyom diye sana msnden sölemeye fırsat kalmadı bi de eğitim olduğu için boş kalırmıyız bilemedim kafamçokkarıştı
devamı olur gibi duruyo inş. bi dahaki sefere görüşelimm yaa
:roflol: topic manyaa lan nazlış topic açtı bebelere yapılan hazırlıklarla ilgili gördün mü

ben de onu soracadım gıı açtınız mı topic deyüüü hemen bakem duurr

Aman ne var bayanlar yaaaaaa, ben zaten domuz gibin kilo alıyodum bide üstüne 1 aydır günde 3 tane vitamin alıyorum

ooooo destiii napyon kııı kesin temizlik yapıyosundur haakaydirigubbakcemile3

yok anam bugün yapmıyorum bişey bi toz aldım bide çamaşır asıcam adım kakılmışa çıktı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün eşimde eşyaların yerini değiştirdi saolsun salonun bi halısını sildim o astı kuruyunca sardım ne rahatmışş tek halı oda açıldı resmenn

kartanesii kız burdamısın hala yassana gıı küsmüyüzzmafoldumben

kolay gelsin bacımm
valla cildim bile harika oldu orda nemli olunca
anam nemli yerde yaşayan gacılar çatlama konusunda daha şanslısınız valla şu ankaranın havasından

yazdım ya gıı neden küs olalım aaa :mymeka:
bi de temizlik yapmadım diyo yaa ben toz alıp çamaşır assam ne ala :roflol:
halı silmiş bi dee
ben de geçen cts sildim küçük bi halı yıkamaya vercem hepsinii vereliniortak

inş çok sevinirim bir dahaki sefere inşş ne güzel olur burda hava çok güzel orda nasıl burayla oranın havası herzaman farklıdırr

günaydın kızlar nasılsınız bende koltukları silicem önce sizi göriyim dedimm inş hepimizin keyfi yerindedir

cerincim kuzum bir şey çıkmıycak inş herşey yolundaa gider canım
temzilik manyağuu yine mi başladın ayy bende öleydim
ama artık yapmeyom temizliğe birini buldum 15 güne bi geleyoo
ooohhh ne rahatmış beee hem ev hem iş bide sıcak ve hamilelik çekilmiyoduuu
kolay gelsin canımcığım

günaydın destna işe gelirken sağ kasığıma bi ağrı girdi oturunca bişey yok ama yürürken çok canımı yakıyor geldiğimden beri yerimden kalkmıyorum sende kendini yorma
ayy canım bende de oluyo bazen ani hareket edince dikkat et yavaş kalk

ay vitamine mi başladın yooksam
bne elevite başladım 3 haftada aldım 2 kilo toplamda 5 oldu benimde
hamişten öncede almıştım emme naem bebem eyi olsunda aç kalıp zayıflarım

bende bu aydan sonra başlayacam kalsiyum ve magnezyuma galiba
şimdillik balık yağı elevit ve kan şurubu içiyorum
ama sıkıldım ilaç içmekten hiç sevmem ben ilaç içmeyi :sinifsinif:

yaaa bebelerimiz iyi beslensinde kilo alırsak alalım
aç durup zayıflarız bebişlerimizi emzirdikten sonra

inş çok sevinirim bir dahaki sefere inşş ne güzel olur burda hava çok güzel orda nasıl burayla oranın havası herzaman farklıdırr

hava güzeldi yaa öğlenleri baya ter basıyodu ama genel olarak iyiydi bi tek döncemiz gün yağmurluydu uçak rotar yaptı zaten bi de baya bi sallandıı kafamçokkarıştı

ben özellikle sordum vitamin vericekmisiniz diye gerek yok bunlar yeterli dedi bende istemiyorum zaten fazla ilaç kullanmak bide bünyeden bünyeye değişiyo canım bende 3 kilo aldım dr hiç almamış gibisin dedi

anam senin kocanda az deel abbooww benim kocişi öldürsem yapmas falla dün iki tane tül çıkartıp asacak deyü kırk defa dil döktürdü hee perdelerin rengi dönmüş çıkar yıkicam diyorum nesi var tertemis diyo yaaaa krem perde siyaha dönmüş nerdeyse :roflol:
neyseki çıkardı yıkadık astık miss gibii oldu falla zemuszemus

:roflol: :roflol:
bizim salonda köşede süs niyetine kalın perde var ne deniyodu onlara ya bi adı vardı fon mu ne unuttum ha işte yıkandı tüller astarlar asıldı o kaç aydır süğrünüyol koltuğun üstünde gereksiz ya ööle kaldı ayy aklıma geldi gıı astıram bu akşam baari :dilcikar:

günaydın kızlarr nasılsınız
kartanesi höşgeldin bacım nerdeydin sen benim habarım yok

bişey soracam bu uçağa binerken rapor istedimiler senden doktor raporu bende 15 gün sonra gidecemde ozaman 22 haftalık olacak doktor istemezler dedi amma ya isterlerse kalırım ortada öyle bide döüşte 26 haftalık oluyo ozaman kesin isterler demii ben kızımda hamileyken yine gitmiştim 6 aylıktı istediler benden merak ettim yaaaaaaaa bileniniz varmı

esebacım o ağrılar tek taraflıysa sadece ayaktayken oluyorsa dinlenince ve oturunca geçiyorsa rahim yukarı çıktığı için oluyormuş c.tesi dr söyledim rahim ortada duruyormuş sağ ve sol tarafta onu tutan bağlar varmış büyüyüp yukarı çıkarken kendine yer arıyormuş 1-2 hafta sonra artık olmaz dedi drum

ben özellikle sordum vitamin vericekmisiniz diye gerek yok bunlar yeterli dedi bende istemiyorum zaten fazla ilaç kullanmak bide bünyeden bünyeye değişiyo canım bende 3 kilo aldım dr hiç almamış gibisin dedi

bende hiç sevmem canım fenalık gliyor ilaç içmekten neyse 2 hafta sonra inşş kanama için kullandığım ilacı bırakcakmışım günde bi kez elevitle gyno ferro senol kalıyor geriyee
onlarıda mecbur bebk için napalımm erkek annelerii daha şanslı bu açıdan canım sadece karın oluyor benle aynı zamanda olan bi tanıdığım var kıza hamile kadının fiziği çok değiştii gerçi bu geçici bi durum abartmamakta lazım

kız asebaa napem kız çalışsam öyle olmazdım evde duran napar gerçi arapça kursu çıktı baya meşgale oldu bana ilk kitabı bitirdim bi hırslandım felen bebekte içerden eşlik ediyor ders çlaışırken tekmeleri ve hareketleri baya sarsıcı sizde de öylemii

kolay gelsin bacımm
valla cildim bile harika oldu orda nemli olunca
anam nemli yerde yaşayan gacılar çatlama konusunda daha şanslısınız valla şu ankaranın havasından

sağol canım sanada kolay gele
gıı nem burda bol emme heçte eyi deel ayy terlemekten ölüyoz
heç olmazsa angarada terlemeyonuz heçç tavsiyee etmem nemli yeri lmaz:

gı o deelde küçük odaya heveslendim mekanizmalı katlanır perde yaptırdım diğer odalar yıkanıyo o hep öle duruyo len senesi döndü perde yıkanmadı :roflol: tırsıyom sökmeye takmayı beceremezssek die allahtan o perde siyahlı kırmızılı da pek bişi annaşılmıyo yada ben öle sanıyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…