eveett kafamçokkarıştı
hah buyur işte valla doğru diyon cerenimoo
napak doğumdan sonra bi de diyet topici açarız gıı zayıflayamazsak :roflol:
ooo kimler gelmiş kartanesi hoşgeldin kız buralara gelmişsin insan bi söyler demiiilmaz: nasılsınız bakalımm
yaz oldumu bizde giden gelen çok yoğun yaşıyoruz yazdanda pekbir şey anlamadan geçiyorr
asebam nediyon gıı?
yaa kızlaarr ben baştan beri 2.5 kilo almışım gaabaaa :gitme:
yok kartanem 3 tane ilaç benim dr ilaca karşı ama bunlar kullanılması gerekenler mesela multi vitamin vermiyor kilo alımı normalse beslene biliyorsan gerek yok boşuna kilo alırsın diyor kanım her ay düşüyodu değer olarak sınıra yaklaşıyor doğumda sınırın üstünde olması gerekiyormuş diğer haptan verim alamayınca şuruba geçtik kalsiyum anne için önemli bebişler bizim depodan kullanıyor magnezyumda kramplar için bence sende bi kanına baktır
ah sorma destnacım yaa valla aslında bi gün boştuk cts 1 saatmiş trabzon rizeye atlar gelirdikooo kimler gelmiş kartanesi hoşgeldin kız buralara gelmişsin insan bi söyler demiiilmaz: nasılsınız bakalımm
yaz oldumu bizde giden gelen çok yoğun yaşıyoruz yazdanda pekbir şey anlamadan geçiyorr
:roflol: topic manyaa lan nazlış topic açtı bebelere yapılan hazırlıklarla ilgili gördün mü
ooooo destiii napyon kııı kesin temizlik yapıyosundur haakaydirigubbakcemile3
kolay gelsin bacımmne edim gıı iş başı yaptık ya sıkılıyom anca
anam bide yeni grup öğrencilerim heeep çocuk
ortaokul öğrencileri başım ağreyoo anca kaydirigubbakcemile3
ohhh kardenide tabee uykun gelmez nem yok sıcak çok yok her taraf yeşillik
temzi hava insan kuş gbin olur öle yerde
yok anam bugün yapmıyorum bişey bi toz aldım bide çamaşır asıcam adım kakılmışa çıktı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dün eşimde eşyaların yerini değiştirdi saolsun salonun bi halısını sildim o astı kuruyunca sardım ne rahatmışş tek halı oda açıldı resmenn
kartanesii kız burdamısın hala yassana gıı küsmüyüzzmafoldumben
ah sorma destnacım yaa valla aslında bi gün boştuk cts 1 saatmiş trabzon rizeye atlar gelirdik
ama çıkarken anca buraya yazdım gidiyom diye sana msnden sölemeye fırsat kalmadı bi de eğitim olduğu için boş kalırmıyız bilemedim kafamçokkarıştı
devamı olur gibi duruyo inş. bi dahaki sefere görüşelimm yaa
ben de onu soracadım gıı açtınız mı topic deyüüü hemen bakem duurr
temzilik manyağuu yine mi başladın ayy bende öleydimgünaydın kızlar nasılsınız bende koltukları silicem önce sizi göriyim dedimm inş hepimizin keyfi yerindedir
cerincim kuzum bir şey çıkmıycak inş herşey yolundaa gider canım
ayy canım bende de oluyo bazen ani hareket edince dikkat et yavaş kalkgünaydın destna işe gelirken sağ kasığıma bi ağrı girdi oturunca bişey yok ama yürürken çok canımı yakıyor geldiğimden beri yerimden kalkmıyorum sende kendini yorma
ay vitamine mi başladın yooksamya ben ne halt edecem rekor hızla kilo almaya başladım mafoldumben utanmasam 2 gunde bi kilo alıyom dicem ama nerdeye o kadar şu son iki haftadır noldu annamadım o kadar yemiyomda yaa deli olacam haaa vitamin falanda içmiyom bu akşam doktora gitcektim bi tartılem bakalım ne kaa olmuşum sanırım toplamda şu an itibariyle 5 kilo aldımmm mafoldumben bu geçen hafta 2,5 kilo idiiiiiiiiiiiii
bende bu aydan sonra başlayacam kalsiyum ve magnezyuma galibayok kartanem 3 tane ilaç benim dr ilaca karşı ama bunlar kullanılması gerekenler mesela multi vitamin vermiyor kilo alımı normalse beslene biliyorsan gerek yok boşuna kilo alırsın diyor kanım her ay düşüyodu değer olarak sınıra yaklaşıyor doğumda sınırın üstünde olması gerekiyormuş diğer haptan verim alamayınca şuruba geçtik kalsiyum anne için önemli bebişler bizim depodan kullanıyor magnezyumda kramplar için bence sende bi kanına baktır
yaaa bebelerimiz iyi beslensinde kilo alırsak alalımvalla ben bu boylan işte tam o dediğin yuvarlancak olanlardanımm :umursamaz:
ya böyle şeylere kafamı takmak istemiyom geçen hastanede bi bayan gördüm 16 kg almış ama boy pos maşallah fıstık gibiydi son ayında ve guzeldi ama bebeği gelişmediği için acil sezeryane aldılar 4 hafta geriymiş bebek yani sağlıklı olalımda napim artık bu kilolar hallolcak bi şekilde....
inş çok sevinirim bir dahaki sefere inşş ne güzel olur burda hava çok güzel orda nasıl burayla oranın havası herzaman farklıdırr
ya benimde kan ilacım bitti çarş.günü yazdırıcam inşş hemde ilk aşımı olucam
sgumus ben hamile kaldığımdan beri elevit multivitamin içiyorum ama aldığım kilo 2 kilo bile değil karnım kocaman arkadan hamile olduğumu kimse anlamıyorr bizim göbüş iyice diklendii
yok anam bugün yapmıyorum bişey bi toz aldım bide çamaşır asıcam adım kakılmışa çıktı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dün eşimde eşyaların yerini değiştirdi saolsun salonun bi halısını sildim o astı kuruyunca sardım ne rahatmışş tek halı oda açıldı resmenn
kartanesii kız burdamısın hala yassana gıı küsmüyüzzmafoldumben
anam senin kocanda az deel abbooww benim kocişi öldürsem yapmas falla dün iki tane tül çıkartıp asacak deyü kırk defa dil döktürdü hee perdelerin rengi dönmüş çıkar yıkicam diyorum nesi var tertemis diyo yaaaa krem perde siyaha dönmüş nerdeyse :roflol:
neyseki çıkardı yıkadık astık miss gibii oldu falla zemuszemus
ben özellikle sordum vitamin vericekmisiniz diye gerek yok bunlar yeterli dedi bende istemiyorum zaten fazla ilaç kullanmak bide bünyeden bünyeye değişiyo canım bende 3 kilo aldım dr hiç almamış gibisin dedi
kolay gelsin bacımm
valla cildim bile harika oldu orda nemli olunca
anam nemli yerde yaşayan gacılar çatlama konusunda daha şanslısınız valla şu ankaranın havasından
:roflol: :roflol:
bizim salonda köşede süs niyetine kalın perde var ne deniyodu onlara ya bi adı vardı fon mu ne unuttum ha işte yıkandı tüller astarlar asıldı o kaç aydır süğrünüyol koltuğun üstünde gereksiz ya ööle kaldı ayy aklıma geldi gıı astıram bu akşam baari :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?