selam canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmmmm minik meleklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ne bileyim ama sonuç olarak kaybettiğim kiloyuda aldım bacım kendimi kandırmış olmayayım heeeeebence başladığın kilonu göz önüne almalısın. yani 1 kilo almışsın bacım. bende 2 kilo aldım. walla bu haftaların kıymetini bilmek lazım çok abartıp kilo almamak lazım. çünkü son haftalarda dikkat etsekte bayaa alcaz. o yüzden bu haftalar çok dikkat etmek lazım
anaaaa benim doktorda ona gönderdi benii recep hasa gidecem temmuzun 9 undatatlım ayrıntılı ultrason için prof.recep has var baya ii çapanın profu 275 tl 2.düzey ultrason ucreti baya bi methini duydum istanbulda en iyi atıf mı atıl hocamı ne varmış ilk o sorada bu hoca çok ii diolar osmanbey civarlarında yeri ilgilenirsen akşama ayrıntılı bilgilerini yazarım sana kağıdı evde çunku.
hani geçen gün bebek hareket etmiyo endişeleniyorum demiştim yaa dün azcuk hareketlendiiçim rahatladı walla. ama az hareket ediyoo anası gibi hantal olcek herhalda:roflol:
tatlım ayrıntılı ultrason için prof.recep has var baya ii çapanın profu 275 tl 2.düzey ultrason ucreti baya bi methini duydum istanbulda en iyi atıf mı atıl hocamı ne varmış ilk o sorada bu hoca çok ii diolar osmanbey civarlarında yeri ilgilenirsen akşama ayrıntılı bilgilerini yazarım sana kağıdı evde çunku.
selaammm bacım hoşgeldina.s. bu ne coşku bölee maşallahçok enerjik gördüm seniihihoyyyt
ay ne bileyim ama sonuç olarak kaybettiğim kiloyuda aldım bacım kendimi kandırmış olmayayım heeeee
anaaaa benim doktorda ona gönderdi benii recep hasa gidecem temmuzun 9 unda
bacım sen hareket etmiyon kızın hareker etmesini bekliyon bu ne parhiz bu ne lahana turşusu anasına bak kızını al tarağına bak bezini al demişler
tatlım ayrıntılı ultrason için prof.recep has var baya ii çapanın profu 275 tl 2.düzey ultrason ucreti baya bi methini duydum istanbulda en iyi atıf mı atıl hocamı ne varmış ilk o sorada bu hoca çok ii diolar osmanbey civarlarında yeri ilgilenirsen akşama ayrıntılı bilgilerini yazarım sana kağıdı evde çunku.
yani bende 3 tane düşünüyom amma bakarsın böylede kalabilir çok zorlanırsam kendimi okadar yıpratmanında bi alemi yok demikaydirigubbakcemile3 bende tabi tabi diorum yok yaaa ben max 3 yaparım aslında kafamda 2 tane var bunu doğurup arkasına 1 tane daha sonra final zaten buda sürpriz oldu heç beklemediğimiz bi anda şok olmuştum :1shok:
öle canım oğlusum uyandırdı beni tekme tokattt çok mutlu oluom böle uyanınca 18 hafta gecsede sesine uyansam artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayyyyy allahım hayırlısıylaaaa gelsin bebişlerimizzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yani bende 3 tane düşünüyom amma bakarsın böylede kalabilir çok zorlanırsam kendimi okadar yıpratmanında bi alemi yok demi
anam benimkide sabah namazından sonra kudurdu uykum neyyn kaçtı onu dinleyecem diye sonunda pes ettim uyudum artık elimi karnıma koyunca baya baya tekmelerini hissediyom göbeğime bakarkende bazen yakalıyom unun hareketlerini anlaşılıyor
maşallah canım hele benim haftama gel görceksin öle bi vuruolarki sanki dısarı cıkcak gibi allahım ne güzel bişe anlatamam allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyuuuuuuuuuuu:Saruboceq:
heee yaaa 2 hafta sonra daha çok oynayacak allha kısmet ederse öfffffffffff bi doğsalar yaaaaaaa
ben ayın 3 nde görmeye gitcem kim bilir nası kocaman oldu 1 aydır görmüyorum ama büyüdüğü cok acık belli oluo sağlıkla gelsinlerrr inşallah sabırsızlanıoz ama zamanında gelsinler inşşşşşşşşşş
ayyy tabi tabi zamanında gelsinler tam 40 haftamız dolsun inşallah bebekler iyi olsun
evet canım 20 haftadan sonra ben gecen carsamba yaptırdım aklında bulunsun asıyı olur olmaz buz koy üstüne yoksa ben gibi ateşin cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?