2009 Kasm Anneleri

ay ne bileyim ama sonuç olarak kaybettiğim kiloyuda aldım bacım kendimi kandırmış olmayayım heeeee
anaaaa benim doktorda ona gönderdi benii recep hasa gidecem temmuzun 9 unda
hani geçen gün bebek hareket etmiyo endişeleniyorum demiştim yaa dün azcuk hareketlendi içim rahatladı walla. ama az hareket ediyoo anası gibi hantal olcek herhalda:roflol:

bacım sen hareket etmiyon kızın hareker etmesini bekliyon bu ne parhiz bu ne lahana turşusu anasına bak kızını al tarağına bak bezini al demişler

ben bi kahvaltı yapıym ardındanda bi yemek menüsü belirlemem lazım yaaa adam en sonunda isyan bayrağını çekti önceden bu evde pasta börek bişeyler olurdu şimdi hiç bişey yok dio

cannım çok sevinirim inan. doğru düzgün güvenebileceğim bir dr bulamadığımdan ayrıntılı için de güvenemedim. sen çektirdinmi? fiyatlar genelde bu şekilde heralde dimia.s.

selaammm bacım hoşgeldina.s. bu ne coşku bölee maşallah çok enerjik gördüm seniihihoyyyt

öle canım oğlusum uyandırdı beni tekme tokattt çok mutlu oluom böle uyanınca 18 hafta gecsede sesine uyansam artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayyyyy allahım hayırlısıylaaaa gelsin bebişlerimizzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ben bedava yaptırcam sigortadasırnaşık şey nerde beleş oraya yerleş:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 bende tabi tabi diorum yok yaaa ben max 3 yaparım aslında kafamda 2 tane var bunu doğurup arkasına 1 tane daha sonra final zaten buda sürpriz oldu heç beklemediğimiz bi anda şok olmuştum :1shok:
yani bende 3 tane düşünüyom amma bakarsın böylede kalabilir çok zorlanırsam kendimi okadar yıpratmanında bi alemi yok demi
öle canım oğlusum uyandırdı beni tekme tokattt çok mutlu oluom böle uyanınca 18 hafta gecsede sesine uyansam artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayyyyy allahım hayırlısıylaaaa gelsin bebişlerimizzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:

anam benimkide sabah namazından sonra kudurdu uykum neyyn kaçtı onu dinleyecem diye sonunda pes ettim uyudum artık elimi karnıma koyunca baya baya tekmelerini hissediyom göbeğime bakarkende bazen yakalıyom unun hareketlerini anlaşılıyor

maşallah canım hele benim haftama gel görceksin öle bi vuruolarki sanki dısarı cıkcak gibi allahım ne güzel bişe anlatamam allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyuuuuuuuuuuu:Saruboceq:

kız kedi 79 bende recep hasa gidecem doktorum ona gönderdi bide başka bi doktor daha söyledi hangisini istersen ona git dedi recep hasınki 275 tl diğeri 170 tl recep has prof diğeri operatör oda şişlide hemen hemen aynı yerlerde

maşallah canım hele benim haftama gel görceksin öle bi vuruolarki sanki dısarı cıkcak gibi allahım ne güzel bişe anlatamam allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyuuuuuuuuuuu:Saruboceq:

heee yaaa 2 hafta sonra daha çok oynayacak allha kısmet ederse öfffffffffff bi doğsalar yaaaaaaa

heee yaaa 2 hafta sonra daha çok oynayacak allha kısmet ederse öfffffffffff bi doğsalar yaaaaaaa

ben ayın 3 nde görmeye gitcem kim bilir nası kocaman oldu 1 aydır görmüyorum ama büyüdüğü cok acık belli oluo sağlıkla gelsinlerrr inşallah sabırsızlanıoz ama zamanında gelsinler inşşşşşşşşşş

ayyy tabi tabi zamanında gelsinler tam 40 haftamız dolsun inşallah bebekler iyi olsun

evet canım 20 haftadan sonra ben gecen carsamba yaptırdım aklında bulunsun asıyı olur olmaz buz koy üstüne yoksa ben gibi ateşin cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…