kız kedi 79 bende recep hasa gidecem doktorum ona gönderdi bide başka bi doktor daha söyledi hangisini istersen ona git dedi recep hasınki 275 tl diğeri 170 tl recep has prof diğeri operatör oda şişlide hemen hemen aynı yerlerde
sağol canım a.s.
Slmm kızlaaar ;kartanesii hoşgeldiin cnmm...
oğluşunu gören mutlu anneyim beeenn :teytey::teytey:
11 de gittim dr.a kızlar,şimdik annemlerdeyim 2 saate çıkıcaz yola eve doğruu..
oğluşum kocaman olmuş teyzoşlarıı 380 gr.24cm. tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım yine kocamaaan bir aferin aldım :teytey:
Bu arada dediğim gibi bizim ultrason herşeydahil ultrasonmuş,yani ayrıntılıymış zaten3 boyutlu 4 boyutlu hepsi varmış aynı alette.Bu kez daha uzun sürdü zaten organ taramasıda yapıldı.
herşey yolunda hersey süper dedii dr.Kramplarım için magnezyum verdi bide hergün 1 şişe maden sodası iç dedi.
oğluşum kocaman olmuş teyzoşlarıı 380 gr.24cm. tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım yine kocamaaan bir aferin aldım :teytey:
Bu arada dediğim gibi bizim ultrason herşeydahil ultrasonmuş,yani ayrıntılıymış zaten3 boyutlu 4 boyutlu hepsi varmış aynı alette.Bu kez daha uzun sürdü zaten organ taramasıda yapıldı.
herşey yolunda hersey süper dedii dr.Kramplarım için magnezyum verdi bide hergün 1 şişe maden sodası iç dedi.
haklısın valla cicimm ankarada terden boğulmuyoz he hatta akşamları üşüyom bile benn :)
nan haber verdin ben biliyom hatta dedin ki yok sölemedin etmedin dimeyin trabzon a gidiyom bi süre giremem dedinn
afiyet olsun cicim sen bana fıkra mail attın mı?
ayy ne yapem cicimmm uğraşıp duruyok işte ben de seni özledim kuzummm walla yemek kartım 0 limitte ayın 1 de limit yüklensin de giderükkk çok yemişim bu ay yawriiimmm erkenden bitti limitim.cokacimcoook trabzon nasıldı cicimm ? muhlama yedin mi nann?
hamileliğini evde geçiren bayanlar valla yatın kalkın allaha şükredin evde olmak çok güzel ve rahat istediğin zaman kalk ye iç dinlen istiyosan gez canın ne isterse o işte gerçekten zor yani diğer bayanlar sizi bilmemde ben gerrrrrçekten çokkk zorlanıyorum sabah o erken kalkmak servisle 1 saat yol gelmek akşama kadar çalış çalış otur kıçın ağrısın geber ama hiç bişiy yapama çok gıcık eve git yemek derdi başlıyo sora ortalığı topla hofffffffffff amma şikayetlendim demi o zaman çalışma kır bacağını otur evinde diceksiniz o da olmuyo :sinifsinif:
ayy çıkınca da uslu olsun gııı :icecream:ya benim kızımda o kaa hareketli deel anası gibi tembel olcak desene kaydirigubbakcemile3 valla bu sakinliğini dünyaya geldiğinde gece uykularında falanda bekliyorum öle içerde durup doping yapıpta çıktığında başıma tebelleş olmasa barik lülülülülülü
ayy kıız bizimki de babası elini koyunca duruyoo yaa ne tatlı kendini güvende hissediyo galibaa zemuszemusbelli olur seninkide yakında merak etme canım bizimki babası elleyince duruyo ama dokunmayıpta seyredince sürekli bir hareket halinde
heee tıkındım geldim kahvaltıyı çok kuvvetli yapıyom bide akşama doğru yiyom okadar yatarken meyve yiyom
:roflol: :roflol:ay canııııım kıyamam çok haklısın çok doğru diyosun Allah kolaylıklar versin ben çalışmayı çok istedim ama eşimin işinden dolayı olmadı fekat master yapmayı düşünüyorum ama sadece düşüncede kalıo çünki adam bu bebek kız olursa oğlanı tutturana kadar devam dio ara vermek yokmuş
:roflol: :roflol:ayy kader arkadaşımmmmm al benden de o kaaaa :teselli:
napıyon gıı canliiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?