2009 Kasm Anneleri

bende ona gideyim ozaman canım ya inşallah güzel sonuçlarla dneriz acaba hemen randevu verirmi benim bu hafta arası gitmem gerekiyorda

11 de gittim dr.a kızlar,şimdik annemlerdeyim 2 saate çıkıcaz yola eve doğruu..
oğluşum kocaman olmuş teyzoşlarıı 380 gr.24cm. tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım yine kocamaaan bir aferin aldım :teytey:
Bu arada dediğim gibi bizim ultrason herşeydahil ultrasonmuş,yani ayrıntılıymış zaten3 boyutlu 4 boyutlu hepsi varmış aynı alette.Bu kez daha uzun sürdü zaten organ taramasıda yapıldı.
herşey yolunda hersey süper dedii dr.Kramplarım için magnezyum verdi bide hergün 1 şişe maden sodası iç dedi.

maşallahhhhhhhhh bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm

ebn en son usg yasına göre 18 +1 görmüştüm 256 gr dı bakalım simdi kac oldu

bi maşaallah sana bi maaşallah oğluşuna

maşallah oğluşuna canım
bende c.tesi günü gittim gördüm kızımı benim kızımda 370 gr 22 cm olmuş kocaman oldular ya maşallah

sağolun canlarım yaa nasıl güzel bi görseniiz burnu hokka gibin kaydirigubbakcemile3
cd verdi yine hergün bakarız artık...

nan açmısın kaç gündüür?
gel ben sana yidirem bizim burdan gııı aç koma bebişcaazıı
yedim kuymak yedim pek güzel oooohh dinlendim geldimm

kesinlikle katılıyorum sen gene iyisin devlet memurusun en azından 2 gün iznin var biz özelde çalışanlar haftada 1 gün tatil çalışma saatleri daha uzun en zorda gerçekten sabah uyanması :çok üzgünüm:

ayy çıkınca da uslu olsun gııı :icecream:
belli olur seninkide yakında merak etme canım bizimki babası elleyince duruyo ama dokunmayıpta seyredince sürekli bir hareket halinde
ayy kıız bizimki de babası elini koyunca duruyoo yaa ne tatlı kendini güvende hissediyo galibaa zemuszemus
heee tıkındım geldim kahvaltıyı çok kuvvetli yapıyom bide akşama doğru yiyom okadar yatarken meyve yiyom

nan öle olurmu gııı
ara ara sürekli yicen yıvriiim arada meyva ceviz fındık süt yoğurt götür oki?

:roflol: :roflol:
allah yardımcınız olsun gaari ne diyem
ben en az 3 en fazla 4 tane istiyom ama çalışırken nasıl olcak hiiç fikrim yok kafamçokkarıştı
ayy kader arkadaşımmmmm al benden de o kaaaa :teselli:
:roflol: :roflol:

napıyonuz fıstıklar ben yarın bebegımı görcem opuyorumnanaktan bugun kan ve ındar tahlılı yapıldı yarın sonuç alcam sizde yaptırmısmıydınız ılk basta yapılıyormus aslında sanırım kandan birsürü degere bakıyolar hbt- b....... gıbı kaynanam aldı fotomakınasını yani kartı verdı biz begendiğimizi aldık kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…