2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canliizim,inşalah iyi çıkar her seyin cnm.
hadi güle güle kullan kaptın fotograf makinasınıı kaydirigubbakcemile3

valla birsüre seye bakacaklar yanı benım kanımda yada vücüdumda mıkrop vaya hastalık varsa bebegıme gecmesın dıye önlem almıs olacagız

ya benim gitmeme daha 1 ay var nerdeyse yaa
17sinde gitceedim erteledim bi hafta dahaa oof merak ediyom bazne uzun süre sessiz kalıyo korkuyom tam o sırada bi tepik geliyoo
yerim ben kızımı yaa

Slmm kızlaaar ;kartanesii hoşgeldiin cnmm...
oğluşunu gören mutlu anneyim beeenn :teytey::teytey:
gözlerin aydın kuşumm nasıl oğluş büyümüş mü annesi ?
nan açmısın kaç gündüür?
gel ben sana yidirem bizim burdan gııı aç koma bebişcaazıı
yedim kuymak yedim pek güzel oooohh dinlendim geldimm
he açım hacıı 1 haftadır ne bulsam onu yiyom inanırmısın çöpleri bile kurcaladımm deermmişimm mafoldumben walla kartanem bu ay sıktım eccük kendimi bi ara evden getirdim bi kaç gün karpuz peynir idare ettik artık yarın da atlatırsak inşallah doya doya yiycaazz
nan sen kuyhmak yedin de bana getirmedin demek ha alacaan olsun :mymeka: sen yokken ben öle alengirli şeyler yemedim ama:umursamaz:

hoşgeldin canlızıma.s. yola yola bitiremedin karıları ancak mı geldinkaydirigubbakcemile3 makinan hayırlı olsun nan ne şanslı gacılarsınız hee birini kayınpederi paralar saçar birininki makinalar alır ohh düşemedik şöyle bi kaynanaya kaynataya :1no2:

hoşgeldin canliizim,inşalah iyi çıkar her seyin cnm.
hadi güle güle kullan kaptın fotograf makinasınıı kaydirigubbakcemile3

saol canım inşallah herşey yolundadır zemuszemus hee ekaptım valla bugunde bir park yatak beğendiydim netten antalya şubasıne bakmaya gıttıler nasıl diye valla bacım zaten ilk bebekde alınıyo alınıyo sonra na zaman alacaklar alsınlar elleme valla delikafadulden ben birsey almıyom bakacam kim ne alacak kalan eksıklerı alacam ben sımdıden alırsa onlar bişi olmas :roflol: :roflol: çok fenayım dimi sositososito

Ohh kuzucum şanslısın sen,ben kimsenin bişecik almıcağını bildiğim için kendim alıyom napam..:sinifsinif:

işi bilcen işe gitmicen alsınlar bacım büyük onlar öle kolay dede babanne olunmuyo delikafadulden

bende geçende yaptırdım tam idrar tahlili dr.aradı bi baktır bana sonucunu oku dedi,bişey çıkmadı herşey normal dedii.özele gittim 13 liramış ayy sasırdım çok ucuz geldi bana..
benım kan ve itrar 100 ytl tuttu ama dıyom ya cok seye bakacaklar en az 10 tane yanı kanımında idrarımında incici cincini inceliyecekler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

slm fıstıklar...
kartanesi gördüm seniiii hoşgeldin canımmmm
umarım güzel günler geçirmişsindir....

sana da slm gııı laelaelaelaelae

all bendende o kadar..amanın tubacımm benden istemesinler bişey diye her gece dua ediyom been :roflol: boşveeer kendimiz alırık bizde napak,allah kocişime sağlık versin o herşeyi alır zateen

cannım çok sevinirim inan. doğru düzgün güvenebileceğim bir dr bulamadığımdan ayrıntılı için de güvenemedim. sen çektirdinmi? fiyatlar genelde bu şekilde heralde dimia.s.

canım ben çektirmedim dr oraya yönlendirdi ama paradan dolayı ben yenimahalle kadın doğumda arkadaş vardı ordan ayarladım beleşe ama devletteki dr arkadaş dışarıda olur olmaz yerlere gitmeyin bu önemli biişiy dedi o da recep hası tavsiye etti bide bakırköyde bi hoca varmış istersen onun bilgilerinide öğrenebilirim ama bu recep has'ı ben baya bi duydum bacı istersen ona git yani benim imkanım olsaydı ona giderdim bu aralar biras sıkışık durumlar o yüzden beleşci oldum :kedi:

benım kan ve itrar 100 ytl tuttu ama dıyom ya cok seye bakacaklar en az 10 tane yanı kanımında idrarımında incici cincini inceliyecekler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıı benim kan tahlilleri 1 milyar tuttuyduu allahtan özel sağlık vardaa ondan karşılandı bacıımm.
Senin 100 liraya incigine baktılarsa benim 1000 liraya naptılarr acabaaa :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…