ooh ne kaynanalr var gııı
ya bana hiç idrar tahlili yapmadılaaar
gözlerin aydın kuşumm nasıl oğluş büyümüş mü annesi ?Slmm kızlaaar ;kartanesii hoşgeldiin cnmm...
oğluşunu gören mutlu anneyim beeenn :teytey::teytey:
he açım hacıı 1 haftadır ne bulsam onu yiyom inanırmısın çöpleri bile kurcaladımm deermmişimm mafoldumben walla kartanem bu ay sıktım eccük kendimi bi ara evden getirdim bi kaç gün karpuz peynir idare ettik artık yarın da atlatırsak inşallah doya doya yiycaazznan açmısın kaç gündüür?
gel ben sana yidirem bizim burdan gııı aç koma bebişcaazıı
yedim kuymak yedim pek güzel oooohh dinlendim geldimm
napıyonuz fıstıklar ben yarın bebegımı görcem opuyorumnanaktan bugun kan ve ındar tahlılı yapıldı yarın sonuç alcam sizde yaptırmısmıydınız ılk basta yapılıyormus aslında sanırım kandan birsürü degere bakıyolar hbt- b....... gıbı kaynanam aldı fotomakınasını yani kartı verdı biz begendiğimizi aldık kaydirigubbakcemile5
ooh ne kaynanalr var gııı
ya bana hiç idrar tahlili yapmadılaaar
:1shok: sen yap çişini götür buna bakın herkes baktırıyomuş de :sm_cool:
hoşgeldin canliizim,inşalah iyi çıkar her seyin cnm.
hadi güle güle kullan kaptın fotograf makinasınıı kaydirigubbakcemile3
saol canım inşallah herşey yolundadır zemuszemus hee ekaptım valla bugunde bir park yatak beğendiydim netten antalya şubasıne bakmaya gıttıler nasıl diye valla bacım zaten ilk bebekde alınıyo alınıyo sonra na zaman alacaklar alsınlar elleme valla delikafadulden ben birsey almıyom bakacam kim ne alacak kalan eksıklerı alacam ben sımdıden alırsa onlar bişi olmas :roflol: :roflol: çok fenayım dimi sositososito
hoşgeldin canlızıma.s. yola yola bitiremedin karıları ancak mı geldinkaydirigubbakcemile3 makinan hayırlı olsun nan ne şanslı gacılarsınız hee birini kayınpederi paralar saçar birininki makinalar alır ohh düşemedik şöyle bi kaynanaya kaynataya :1no2:
benım kan ve itrar 100 ytl tuttu ama dıyom ya cok seye bakacaklar en az 10 tane yanı kanımında idrarımında incici cincini inceliyecekler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bende geçende yaptırdım tam idrar tahlili dr.aradı bi baktır bana sonucunu oku dedi,bişey çıkmadı herşey normal dedii.özele gittim 13 liramış ayy sasırdım çok ucuz geldi bana..
slm fıstıklar...
kartanesi gördüm seniiii hoşgeldin canımmmm
umarım güzel günler geçirmişsindir....
hoşgeldin canlızıma.s. yola yola bitiremedin karıları ancak mı geldinkaydirigubbakcemile3 makinan hayırlı olsun nan ne şanslı gacılarsınız hee birini kayınpederi paralar saçar birininki makinalar alır ohh düşemedik şöyle bi kaynanaya kaynataya :1no2:
slm fıstıklar...
kartanesi gördüm seniiii hoşgeldin canımmmm
umarım güzel günler geçirmişsindir....
Ohh kuzucum şanslısın sen,ben kimsenin bişecik almıcağını bildiğim için kendim alıyom napam..:sinifsinif:
cannım çok sevinirim inan. doğru düzgün güvenebileceğim bir dr bulamadığımdan ayrıntılı için de güvenemedim. sen çektirdinmi? fiyatlar genelde bu şekilde heralde dimia.s.
benım kan ve itrar 100 ytl tuttu ama dıyom ya cok seye bakacaklar en az 10 tane yanı kanımında idrarımında incici cincini inceliyecekler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?